Ο λογαριασμός μου

είσοδος | εγγραφή

Παραγγελίες Ερωτήματα Εντοπισμός Δεμάτων

2521024688

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 07.00-22.00

Ο λογαριασμός μου

είσοδος | εγγραφή

Γιατί να επιλέξετε το Zpharmacy.gr;

Πολιτική Εκπτώσεων και Παροχών

 

 1. Με την ειδική τηλεφωνική μας γραμμή επικοινωνίας 2521024688 ένας εκπρόσωπός μας είναι πάντα εκεί για να λάβει την παραγγελία σας, να σας βοηθήσει να εντοπίσετε το δέμα σας ή να καταγράψει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ κάθε μέρα, όλες τις μέρες του χρόνου. 

 2. Υπάρχουν  συγκεκριμένα προϊόντα, σηματοδοτημένα με την ένδειξη “2+1”. Σε αυτά τα προϊόντα αν αγοράσετε 2 τεμάχια παίρνετε και ένα τρίτο χωρίς επιπλέον χρέωση.

 3. Χρησιμοποιώντας το σύστημα πληρωμών της Klarna μπορείτε για αγορές από 35 μέχρι 1000 ευρώ να έχετε 3 άτοκες δόσεις χωρίς την χρήση πιστωτικής κάρτας. Δείτε περισσότερα εδώ 

 4. Με την πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω του συστήματος πληρωμών της Eurobank αν χρησιμοποιήσετε για την πληρωμή της παραγγελία σας κάρτα Eurobank η οποία συμμετέχει στο πρόγραμμα €ΠΙΣΤΡΟΦΗ, έχετε 3% επιστροφή για τις αγορές σας. Μάθετε περισσότερα για την €ΠΙΣΤΡΟΦΗ εδώ

 5. Δεν χρεώνεστε επιπλέον για τις παραγγελίες μεγάλου βάρους ή όγκου. Καλύπτουμε εμείς την οποιαδήποτε έξτρα χρέωση μεταφορικών προκύπτει από την παραγγελία σας.

 6. Με την επιλογή κάποιου προϊόντος από την κατηγορία “Δωρεάν Αντικαταβολή” έχετε δωρεάν έξοδα αντικαταβολής για όλη σας την παραγγελία

 7. Μπορείτε όποτε θέλετε να ζητήσετε να σας συντάξουμε μια προσφορά εξατομικευμένη στις ανάγκες σας.
  Προκειμένου να συντάξουμε και να σας στείλουμε μια προσφορά

  1. Επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε στις ποσότητες που σας ενδιαφέρουν και προσθέστε τα στο καλάθι αγορών
  2. Ολοκληρώστε την παραγγελία σας επιλέγοντας τον τρόπο μεταφοράς που επιθυμείτε
  3. Επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής την επιλογή “Αίτημα Προσφοράς”
  4. Στη συνέχεια θα συντάξουμε μια εξατομικευμένη για εσάς προσφορά και θα την αποτείλουμε στο email σας.

  Οι προσφορές είναι προσωπικές και μπορούν να εξοφληθούν μονάχα με απευθείας κατάθεση στους λογαριασμούς μας, χωρίς κάποια επιπλέον έκπτωση πέρα από αυτή που έχει ήδη καταγραφεί στο έντυπο προσφοράς που σας έχουμε στείλει. 

Πολλοί διαφορετικοί τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή, μέσω paypal, VivaWallet, με πιστωτική, χρεωστική η προπληρωμένη κάρτα αλλά και με κατάθεση στο ταμείο ή σε ΑΤΜ ή με μεταφορά από το λογαριασμό σας στην Τράπεζα Πειραιώς, την AlphaBank, την Eurobank ή την Εθνική Τράπεζα

Εάν χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας μέσω του συστήματος πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς μπορείτε να πληρώσετε με 12 άτοκες δόσεις από το πρώτο κιόλας ευρώ αγορών.

Με τη χρήση κάποιας κάρτας Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα “Επιστροφή”, στο σύστημα πληρωμών της Eurobank έχετε 3% επιστροφή του ύψους των αγορών σας πίσω στην κάρτα σας, για οποιοδήποτε ύψος αγορών. 

Πολλοί διαφορετικοί τρόποι μεταφοράς

Από την αρχή της λειτουργίας της σελίδας μας θελήσαμε να είμαστε κοντά σας όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, την Κύπρο ή την Ευρωπαϊκή Ένωση. Έτσι επιλέξαμε συνειδητά να συνεργαστούμε με όσο περισσότερες διαφορετικές μεταφορικές εταιρείες γίνεται αλλά και με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία Το δίκτυο συνεργατών μας είναι το πυκνότερο που μπορεί να υπάρξει στην Ελληνική Αγορά, σίγουρα κάποιο υποκατάστημα κάποιας συνεργαζόμενης με εμάς εταιρείας θα βρίσκετε κοντά σας, διευκολύνοντας έτσι την παραλαβή του δέματος σε περίπτωση που απουσιάζατε κατά την άφιξη του μεταφορέα. 

Ποιότητα παρεχόμενων πληροφοριών

Αναλυτική Παρουσίαση των προϊόντων

Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τα προϊόντα που εμφανίζονται στο κατάστημα.

 1. Επιπρόσθετες Πληροφορίες : Ομάδα αποτελούμενη 100% από φαρμακοποιούς – ειδικούς πάνω στα προϊόντα παρουσιάζει αναλυτικά τα δραστικά συστατικά του προϊόντος, το σκοπό χρήσης αυτού αλλά τη μορφή του αλλά και άλλες πληροφορίες σε ξεχωριστή καρτέλα. Μπορείτε με αυτόν τον τρόπο να εντοπίσετε όλα τα προϊόντα με την ίδια μορφή ή και το ίδιο συστατικό ή κάποιο παρόμοιο σκοπό χρήσης ή και γενικά κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.   
 2. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να ρωτήσετε κάτι πάνω σε κάποιο προϊόν προτού ή και αφού το αγοράσετε χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη καρτέλα “Ερωτήσεις και Απαντήσεις“. Η εξειδικευμένη Ομάδα Υποστήριξης μας θα σας απαντήσει το συντομότερο!
 3. Προσεγμένες οδηγίες χρήσης. Η επιστημονική μας ομάδα σταδιακά συμπληρώνει τις οδηγίες χρήσης  του κατασκευαστή που υπάρχουν στα διάφορα προϊόντα με επιπλέον πληροφορίες, που σχετίζονται με τη σωστή χρήση τους από ανθρώπους που λαμβάνουν φάρμακα ή παρουσιάζουν κάποια ιδιαιτερότητα στην κατάσταση της υγείας τους (όπως πχ έλλειψη ενζύμου G6PD)
 4. Αξιολογήσεις Προϊόντων από τους αγοραστές. Μπορείτε να αξιολογήσετε προσωπικά οποιοδήποτε προϊόν έχετε αγοράσει από το Zpharmacy.gr. Το να αξιολογούμε τα προϊόντα τα οποία αγοράζουμε είναι σημαντικό κομμάτι για την συλλογική διαμόρφωση ορθής καταναλωτικής συμπεριφοράς.  Σε  συνεργασία με το skroutz.gr  σας  παρέχουμε μεγάλο  αριθμό  πραγματικών  αξιολογήσεων  από  πραγματικούς  αγοραστές  που  θα  σας  βοηθήσουν  να  διαμορφώσετε άποψη  για  τα προϊόντα. 
 5. Ολοκληρωμένη αρθρογραφία σχετική με προϊόντα, συστατικά και καταστάσεις υγείας. Δημιουργούμε ολοκληρωμένα άρθρα που σας παρέχουν σφαιρική πληροφόρηση με κριτήριο την πληρότητα και την ορθότητα της παρεχόμενης πληροφορίας. Σε κάθε προϊόν τα σχετιζόμενα με αυτό άρθρα εμφανίζονται στην ενότητα “ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ”
 6.  
0