Τηλ. Επικοινωνίας

25210 24688

Ο λογαριασμός μου

είσοδος | εγγραφή

Γιατί να επιλέξετε το Zpharmacy.gr;

Πολιτική Εκπτώσεων και Παροχών

 1. Υπάρχουν, συγκεκριμένα προϊόντα, σηματοδοτημένα με την ένδειξη “ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ” τα οποία εάν τα επιλέξετε έχετε 3,3 ευρώ έκπτωση στην παραγγελία σας. 

 2. Με την πληρωμή στο σύστημα πληρωμών Viva με πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή μέσω Vivawallet, έχετε επιπλέον έκπτωση 1%.

 3. Με κάθε πληρωμή με απευθείας τραπεζική κατάθεση για κάθε παραγγελία άνω των 30 ευρώ έχετε επιπλέον έκπτωση 2%.

 4. Με την πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω του συστήματος πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς έχετε τη δυνατότητα για 12 άτοκες δόσεις από το πρώτο ευρώ αγορών.

 5. Η αντικαταβολή για αγορές άνω των 23 ευρώ (μαζί με το ΦΠΑ) είναι δωρεάν
 6. Δεν χρεώνεστε επιπλέον για τις παραγγελίες μεγάλου βάρους ή όγκου. Καλύπτουμε εμείς την οποιαδήποτε έξτρα χρέωση μεταφορικών προκύπτει από την παραγγελία σας.

 7. Με την παραλαβή των προϊόντων μέσω ΕΛΤΑ με κόστος μόλις 1,5 ευρώ μπορείτε να παραλάβετε αυτοπροσώπως  την παραγγελία σας από οποιοδήποτε ταχυδρομείο και εφόσον έχετε προπληρώσει με οποιοδήποτε τρόπο. 

 8. Με τη συμπλήρωση 360 Ευρώ αγορών συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημερολογιακή μέρα του ίδιου έτους αποκτάτε την ιδιότητα του Premium πελάτη, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε κάνει εγγραφή ως πελάτης στο zpharmacy.gr, πραγματοποιείτε τις αγορές σας έχοντας κάνει είσοδο και δεν ολοκληρώνετε τις αγορές σας “ως επισκέπτης”.

Οι Premium πελάτες απολαμβάνουν τα εξής προνόμια

 • Τουλάχιστον 10% επιπλέον έκπτωση σε κάθε επόμενη τους αγορά σε σύγκριση με τους μη – premium πελάτες από το πρώτο ευρώ σε όλα τα προϊόντα που αναγράφουν την ένδειξη “Ειδική Τιμή σε Premium Πελάτες”
 • Τηλεφωνική επιβεβαίωση κάθε παραγγελίας και διακανονισμός για τον ακριβή χρόνο αποστολής και άφιξης εφόσον αυτό είναι δυνατόν (σε ορισμένες πόλεις οι μεταφορικές εταιρείες μας δίνουν τη δυνατότητα παράδοσης σε χρόνο επιλογής του πελάτη) χωρίς επιπλέον χρέωση
 • Υποστήριξη αναφορικά με οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε σχετική με τις αγορές σας πριν και μετά από αυτές, από το εξειδικευμένο μας προσωπικό με όποιον τρόπο επιθυμείτε (email, messenger, κοινωνικά δίκτυα, τηλεφωνικά) την ώρα που εσείς επιθυμείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, μεταξύ 07.30 και 22.30, ακόμα και εάν το φυσικό μας κατάστημα είναι κλειστό .

Πολλοί διαφορετικοί τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή, μέσω paypal, μέσω VivaWallet, με πιστωτική, χρεωστική η προπληρωμένη κάρτα αλλά και με κατάθεση στο ταμείο ή σε ΑΤΜ ή με μεταφορά από το λογαριασμό σας στην Τράπεζα Πειραιώς, την AlphaBank, την Eurobank ή την Εθνική Τράπεζα

Πολλοί διαφορετικοί τρόποι μεταφοράς

Από την αρχή της λειτουργίας της σελίδας μας θελήσαμε να είμαστε κοντά σας όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, την Κύπρο ή την Ευρωπαϊκή Ένωση. Έτσι επιλέξαμε συνειδητά να συνεργαστούμε με όσο περισσότερες διαφορετικές μεταφορικές εταιρείες γίνεται αλλά κει με τα ΕΛΤΑ. Το δίκτυο συνεργατών μας είναι τόσο πυκνό, που σίγουρα κάποιο υποκατάστημα κάποιας συνεργαζόμενης με εμάς εταιρείας θα βρίσκετε κοντά σας, διευκολύνοντας έτσι την παραλαβή του δέματος σε περίπτωση που απουσιάζατε κατά την άφιξη του μεταφορέα. 

Ποιότητα παρεχόμενων πληροφοριών

Αναλυτική Παρουσίαση των προϊόντων

Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τα προϊόντα που εμφανίζονται στο κατάστημα.

 1. Επιπρόσθετες Πληροφορίες : Ομάδα αποτελούμενη 100% από φαρμακοποιούς – ειδικούς πάνω στα προϊόντα παρουσιάζει αναλυτικά τα δραστικά συστατικά του προϊόντος, το σκοπό χρήσης αυτού αλλά τη μορφή του αλλά και άλλες πληροφορίες σε ξεχωριστή καρτέλα. Μπορείτε με αυτόν τον τρόπο να εντοπίσετε όλα τα προϊόντα με την ίδια μορφή ή και το ίδιο συστατικό ή κάποιο παρόμοιο σκοπό χρήσης ή και γενικά κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.   
 2. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να ρωτήσετε κάτι πάνω σε κάποιο προϊόν προτού ή και αφού το αγοράσετε χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη καρτέλα “Ερωτήσεις και Απαντήσεις“. Η εξειδικευμένη Ομάδα Υποστήριξης μας θα σας απαντήσει το συντομότερο!
 3. Προσεγμένες οδηγίες χρήσης. Η επιστημονική μας ομάδα σταδιακά συμπληρώνει τις οδηγίες χρήσης  του κατασκευαστή που υπάρχουν στα διάφορα προϊόντα με επιπλέον πληροφορίες, που σχετίζονται με τη σωστή χρήση τους από ανθρώπους που λαμβάνουν φάρμακα ή παρουσιάζουν κάποια ιδιαιτερότητα στην κατάσταση της υγείας τους (όπως πχ έλλειψη ενζύμου G6PD)
 4. Αξιολογήσεις Προϊόντων από τους αγοραστές. Μπορείτε να αξιολογήσετε προσωπικά οποιοδήποτε προϊόν έχετε αγοράσει από το Zpharmacy.gr. Το να αξιολογούμε τα προϊόντα τα οποία αγοράζουμε είναι σημαντικό κομμάτι για την συλλογική διαμόρφωση ορθής καταναλωτικής συμπεριφοράς.  Σε  συνεργασία με το skroutz.gr  σας  παρέχουμε μεγάλο  αριθμό  πραγματικών  αξιολογήσεων  από  πραγματικούς  αγοραστές  που  θα  σας  βοηθήσουν  να  διαμορφώσετε άποψη  για  τα προϊόντα. 
 5. Ολοκληρωμένη αρθρογραφία σχετική με προϊόντα, συστατικά και καταστάσεις υγείας. Δημιουργούμε ολοκληρωμένα άρθρα που σας παρέχουν σφαιρική πληροφόρηση με κριτήριο την πληρότητα και την ορθότητα της παρεχόμενης πληροφορίας. Σε κάθε προϊόν τα σχετιζόμενα με αυτό άρθρα εμφανίζονται στην ενότητα “ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ”
 6.  
0