Ο λογαριασμός μου

είσοδος | εγγραφή

Παραγγελίες Ερωτήματα Εντοπισμός Δεμάτων

2521024688

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 07.00-22.00

Ο λογαριασμός μου

είσοδος | εγγραφή

Ποιοί Είμαστε

Λίγα λόγια για εμάς…

Το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας μας να μεταφέρουμε την φιλοσοφία του Φαρμακείου μας στον κόσμο του διαδικτύου με όσο πιο πιστές συνθήκες γίνεται στην επαγγελματική πραγματικότητα.

Φιλοδοξία μας είναι να εντάξουμε σταδιακά όσα περισσότερο είναι τεχνικά δυνατό από το σύνολο των προϊόντων που μπορεί να διαθέσει ένα φαρμακείο στο σημερινό καταναλωτή – ασθενή για να καλύψουμε κάθε είδους ανάγκη, ακόμη και πέρα από τη συμβατική έννοια των δερμοκαλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής.

Δεσμευόμαστε απέναντί σας να σας προμηθεύσουμε με προϊόντα τα οποία κυκλοφορούν νομίμως στην Ελλάδα, και επιπλέον πληρούν και τις δικές μας προδιαγραφές ποιότητας για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Το φαρμακείο εξ’ άλλου έχει μακροχρόνια παράδοση στην επιλογή προϊόντων που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ο στόχος του φαρμακείου είναι να επεκτείνει το ήδη υπάρχον και αυξανόμενο δίκτυο πελατών του. Πρώτη μας δουλειά είναι η ορθολογικότερη αντιμετώπιση κάθε ασθενή – καταναλωτή σε ζητήματα που αφορούν την υγεία του και φυσικά η γενικότερη ικανοποίησή του από την συνδιαλλαγή του μαζί μας.

Το διαφημιστικό προφίλ των προϊόντων, η εμπορική πολιτική του κάθε προμηθευτή απέναντί μας και η «δημοφιλία» ενός προϊόντος στο αγοραστικό κοινό δεν αποτελούν τα πρωταρχικά κριτήρια επιλογής του προκειμένου να ενταχθεί στον κατάλογό μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι αυτό που ουσιαστικά ενδιαφέρει και εσάς : Το αποτέλεσμα. Εαν το προϊόν εν τέλει μπορεί να πραγματοποιήσει αυτά που υπόσχεται.

Ειδοποιός διαφορά του Zpharmacy σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι η ύπαρξη ξεχωριστού πεδίου οδηγιών όπου εκτός από τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή, θα βρείτε και μια σταδιακά αυξανόμενη λίστα πληροφοριών που θα σας ενημερώνουν για το που βρίσκεται η έρευνα σήμερα πάνω στις δραστικές ουσίες του προϊόντος που αγοράζετε όπως επίσης και οι πιθανές επιπλέον προφυλάξεις που θα πρέπει να λάβετε κατά τη χρήση του (για παράδειγμα αλληλεπιδράσεις με φάρμακα ή τροφές). Για εμάς η καταχώρηση ενός προϊόντος δεν είναι μια απλή τεχνική διαδικασία αντιγραφής «ονόματος-τιμής-περιγραφής» από κάποιο έτοιμο εταιρικό κατάλογο.

Το κάθε προϊόν συνοδεύεται επίσης από λίστα συστατικών και πιθανών σκοπών χρήσης στο πεδίο «Ιδιότητες» τις οποίες μπορείτε να «ακολουθήσετε» επιλέγοντάς τες και να βρείτε προϊόντα με τα ίδια περιεχόμενα ή παρόμοιο σκοπό χρήσης.

Τα προϊόντα που μπορούμε να σας διαθέσουμε δεν θεωρούνται φάρμακα, και ως εκ τούτου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Εξυπακούεται πως η αυτοδιάγνωση, αν και μόδα της εποχής έχει και τα όρια της. Καμία μηχανή αναζήτησης και κανένα interface οποιουδήποτε ηλεκτρονικού καταστήματος δεν μπορεί ούτε πρέπει να υποκαταστήσει τον προσωπικό σας ιατρό και τη σχέση σας μαζί του. Μην αμελείτε να εξετάζεστε τακτικά και να διερευνάτε τα αίτια των συμπτωμάτων που τυχόν σας ταλαιπωρούν ιδιαίτερα εάν είναι έντονα ή επαναλαμβάνονται.

Το blog μας θα ενημερώνεται διαρκώς με πρωτότυπα άρθρα που αφορούν την υγεία και την καθημερινότητα.

Θα χαρούμε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας, να ακούσουμε τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας και θα είμαστε πάντα δίπλα σας προκειμένου να αντιμετωπίσουμε το κάθε τυχόν λάθος η παράλειψη εκ μέρους μας όσο πιο σύντομα και αποτελεσματικά γίνεται.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Η ομάδα του Ζpharmacy

Αναλυτικά Στοιχεία της Επιχείρησης :
Φαρμακείο Ζουρνατζόγλου Γεώργιος
Προύσσης 30 Δράμα
ΤΚ 66132
ΑΦΜ 129485857
ΔΟΥ Δράμας
Αρ. ΓΕΜΗ : 150192819000

0