ΚΟΡΡΕΣ Korres Olive Κρέμα Χεριών Ελιά & Άνθη Ελιάς 75ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069063831
6.50 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Ενυδατική κρέμα για τα χέρια σας με ελιά και άρωμα από άνθη ελιάς. Προσφέρει αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Ενυδατική μη λιπαρή κρέμα χεριών με ελιά και άνθη ελιάς, με διακριτικό άρωμα από άνθη ελαιόδεντρου και με εκχύλισμα φύλλων ελιάς από τους ελαιώνες της Κρήτης. Το βιολογικό εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο συνδυάζεται με το τονωτικό εκχύλισμα από φύλλα κρητικής Ελιάς, διαμορφώνοντας ένα θρεπτικό, αντιοξειδωτικό, καταπραϋντικό και ενυδατικό φυσικό καλλυντικό μείγμα.

Η Ελιά, με καρπούς έως τα βαθιά «γεράματα», είναι το ιερό δένδρο της αρχαίας, αλλά και της νεότερης Ελλάδας. Εμφανίζεται πολύ συχνά στη μυθολογία ως σύμβολο ειρήνης, μακροβιότητας και ευημερίας. Το ξακουστό σε όλο τον κόσμο προϊόν που παραλαμβάνεται απ’ τους καρπούς του δένδρου, το ελαιόλαδο, αποτελεί το μυστικό υγείας και μακροζωίας όλων σχεδόν των λαών που ζουν στη λεκάνη της Μεσογείου. Εκτός από τη διατροφική του αξία, είναι γνωστό ότι άνδρες και γυναίκες στον αρχαίο κόσμο άλειφαν το σώμα τους με ελαιόλαδο για να το περιποιηθούν και να το προστατέψουν. Τα ιστορικά δεδομένα σχετικά με τις ιδιότητες του ελαιόλαδου και των φύλλων του δένδρου έχουν επιβεβαιωθεί επιστημονικά. Στα φύλλα, στον καρπό και στο λάδι της ελιάς εντοπίζονται πολλές ουσίες με αντιοξειδωτικές, καταπραϋντικές και μαλακτικές ιδιότητες. Το θρεπτικό βιολογικό εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο είναι φυσική πηγή βιταμινών E & K, ενώ περιέχει πολυφαινόλες, φυτοστερόλες και λιπαρά οξέα. Το εκχύλισμα από φύλλα Ελιάς διαθέτει τονωτική δράση.

Η ΚΟΡΡΕΣ, στο πλαίσιο του δικτύου ηθικών συνεργασιών που διατηρεί σε όλη την επικράτεια, προμηθεύεται άριστης ποιότητας βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, συνεργαζόμενη με μία αφοσιωμένη ομάδα καλλιεργητών το Συνεταιρισμό Βιοκαλλιεργητών Μεσσαράς. Τα φύλλα της Ελιάς (εκχύλισμα των οποίων αξιοποιείται στη νέα συλλογή) προέρχονται από το Ζουνάκι Χανίων στο πλαίσιο της συνεργασίας με την κα Α. Παπαδαντωνάκη – πρωτοπόρους στη βιολογική γεωργία στην περιοχή.

Να σημειωθεί ότι μπορεί να περιέχει αλκοόλ, ίχνη σιταριού – ξηρών καρπών και ότι είναι κατάλληλο για vegetarians / vegans.

Δείτε Επίσης

Την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος στη σελίδα του προμηθευτή

Άρωμα - Γεύση

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

,

Συστατικά

Brand

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Εφαρμόστε καθημερινά στα χέρια σας και αφήστε την να απορροφηθεί.
Απλώστε ξανά στις περιοχές με έντονη ξηρότητα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…