[3] Υποκατάστατο Μητρικού Γάλακτος σε Σκόνη Novalac AR 400GR

Κωδικός προϊόντος: 54635465465465
12.99 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Το Novalac AR είναι ένα βρεφικό γάλα ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες των βρεφών σε περιπτώσεις αναγωγών και προβλημάτων γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης. Το Novalac AR περιέχει άμυλο για…


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το Novalac Αντιαναγωγικό Γάλα σε Σκόνη AR 0m+ 400gr (αντι-αναγωγικό)είναι ένα εξειδικευμένο γάλα για βρέφη από 0 μηνών και άνω, που αντιμετωπίζουν προβλήματα αναγωγής. Περιέχει επιλεγμένες πρωτεΐνες και άμυλο που βοηθούν να μειωθεί η επιστροφή του περιεχομένου του στομάχου στον οισοφάγο, βοηθώντας στη μείωση των συμπτωμάτων των αναγωγών και προβλημάτων γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης. Επιπλέον, περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την υγιή ανάπτυξη του βρέφους. Είναι κατάλληλο για μωρά λίγο μετά τη γέννηση και, όπως και όλες οι άλλες φόρμουλες γάλακτος της σειράς Novalac, παρέχει στα μωρά όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την ανάπτυξη και την εξέλιξή τους.

Οφέλη

  • Αντιμετωπίζει τον ήπιο έως μέτριο υποσιτισμό και προάγει την υγιή ανάπτυξη των βρεφών.
  • Ειδικά σχεδιασμένο για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών ενός βρέφους από τη γέννηση.
  • Μπορεί να αποτελέσει μέρος μιας μικτής δίαιτας από τον έκτο μήνα και μετά.
  • Τα πλούσια σε MCT λιπαρά μαζί με το μέτριο ιξώδες προάγουν τη γαστρική εκκένωση και τη φυσιολογική λειτουργία του εντέρου.

Συστατικά

  • Υδατάνθρακες (σακχαρόζη, λακτόζη)
  • Λίπη (φυτικά έλαια, ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα)
  • Πρωτεΐνες (καζεΐνη, ορόγαλακτο, αποβουτυρωμένο γάλα)
  • Βιταμίνες (βιταμίνη Α, βιταμίνη D3, βιταμίνη E, βιταμίνη K1, βιταμίνη C, θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, νιασίνη, βιταμίνη Β6, ασβέστιο παντοθενικό, βιοτίνη, φυλλικό οξύ, βιταμίνη Β12)
  • Μέταλλα και Ιχνοστοιχεία (ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, σίδηρος, ψευδάργυρος, μαγγάνιο, χαλκός, ιώδιο, σελήνιο, χρώμιο, μολυβδαίνιο, φθόριο).

Τι γάλα να επιλέξουμε για το μωρό;

Η επιλογή του κατάλληλου γάλακτος για το μωρό σας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία του, οι ανάγκες του σε θρεπτικά συστατικά και οι ενδεχόμενες αλλεργίες ή ανοσολογικές αντιδράσεις που μπορεί να έχει. Για βρέφη που δε θηλάζουν, υπάρχουν διαθέσιμες διάφορες επιλογές γάλακτος, όπως τα βρεφικά γάλατα σε μορφή σκόνης ή υγρής μορφής, τα οποία μπορούν να περιέχουν διαφορετικά συστατικά και να είναι κατάλληλα για διαφορετικές ανάγκες. Σε περίπτωση που το μωρό σας έχει διαγνωστεί με αλλεργία στο αυγό και το γάλα της αγελάδας, μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ειδική φόρμουλα βρεφικού γάλακτος χωρίς αυτά τα συστατικά. Συνιστάται να συμβουλευτείτε τον παιδίατρο σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο γάλα για το μωρό σας, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του και τυχόν ιδιαίτερες ανάγκες ή προβλήματα υγείας που μπορεί να έχει.

Διατροφή μωρού: τι πρέπει να προσέξουμε;

Η διατροφή του μωρού είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την υγεία του και την ανάπτυξή του. Ορισμένα σημεία που πρέπει να προσέξετε είναι τα εξής:

  1. Θηλασμός: Ο θηλασμός είναι η καλύτερη διατροφή για το βρέφος σας και πρέπει να επιδιώκετε να θηλάζετε το μωρό σας αποκλειστικά για τουλάχιστον τους πρώτους 6 μήνες.
  2. Επιλογή γάλακτος: Εάν δεν είναι δυνατός ο θηλασμός, θα πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο γάλα για το μωρό σας, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του και τυχόν ιδιαίτερες ανάγκες ή προβλήματα υγείας που μπορεί να έχει.
  3. Εισαγωγή στερεών τροφών: Η εισαγωγή στερεών τροφών πρέπει να γίνεται σταδιακά και με τη συμβουλή του παιδιάτρου σας. Κατά την εισαγωγή νέων τροφών, πρέπει να παρακολουθείτε το μωρό σας για ενδεχόμενες αλλεργικές αντιδράσεις.
  4. Αποφυγή τροφών: Πρέπει να αποφύγετε την εισαγωγή στη διατροφή του μωρού σας τροφών που πιθανόν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις, όπως τα αυγά, το γάλα της αγελάδας, η σόγια, τα ξηρούς καρπούς και τα θαλασσινά.
  5. Ποσότητα τροφής: Πρέπει να παρακολουθείτε την ποσότητα τροφής που καταναλώνει το μωρό σας και να μην το υπερβάλλετε, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πρόβλημα υγείας.

Συνιστάται επίσης να αποφεύγετε τη χρήση γλυκαντικών ή άλλων προϊόντων που περιέχουν πρόσθετα σάκχαρα, καθώς αυτά μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα υγείας στο μωρό σας. Τέλος, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε την ανάπτυξη του μωρού σας και να συμβουλεύεστε τον παιδίατρο σας για τη διατροφή του, καθώς οι ανάγκες του μπορεί να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου.

Λίγα λόγια για τις νέες μανούλες

  • Το βρέφος δεν πρέπει να πίνει απλό νερό πριν από την ηλικία των 6 μηνών, αλλά να τρέφεται αποκλειστικά με γάλα.
  • Αν το βρέφος θηλάζει, τότε το μητρικό γάλα είναι η βέλτιστη επιλογή. Αν όμως η μητέρα δεν μπορεί να θηλάσει ή η θηλαστική περίοδος έχει λήξει, τότε το βρέφος πρέπει να ταΐζεται με βρεφικό γάλα.
  • Η νέα μαμά πρέπει να επιλέγει γάλατα που έχουν σχεδιαστεί για την ηλικία και τις ανάγκες του βρέφους της. Ορισμένα γάλατα μπορεί να περιέχουν πρόσθετα συστατικά που μπορεί να μην είναι κατάλληλα για το βρέφος, ενώ άλλα μπορεί να είναι ενισχυμένα με σίδηρο, βιταμίνες και άλλα συστατικά που απαιτούνται για τη σωστή ανάπτυξη του βρέφους.
  • Είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες που δίνονται στη συσκευασία και να μην προσθέτετε ή διαλύετε οποιαδήποτε άλλη ουσία στο γάλα χωρίς να έχετε συμβουλευτεί πρώτα τον παιδίατρο σας.
  • Να καθαρίζετε καλά τα μπιμπερό και τις θηλές και να αποφεύγετε τη χρήση μπιμπερό με στόμιο από λάτεξ, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις στο βρέφος.
  •  Είναι σημαντικό, να ελέγχετε συχνά το βάρος του βρέφους και να συζητάτε με τον παιδίατρο σας για τη σωστή διατροφή του.

Δείτε Επίσης

Ενδεικτική Ηλικία Έναρξης Χρήσης

,

Μορφή Προϊόντος

, , , ,

Brand

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Οδηγίες προετοιμασίας :

Πάντα να πλένετε τα χέρια σας πριν ετοιμάσετε ένα μπιμπερό. Κάθε μπιμπερό πρέπει να είναι προετοιμάζεται χωριστά. Χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα μέτρησης που περιλαμβάνεται. Το βρεφικό γάλα πρέπει να καταναλώνεται μέσα σε μία ώρα από την παρασκευή του.

Πλένετε το μπιμπερό, τη θηλή καθώς και όλα τα σκεύη που θα χρησιμοποιήσετε και τα αποστειρώνετε σε βραστό νερό.

Βράζετε καθαρό πόσιμο νερό για 5 λεπτά και το αφήνετε να κρυώσει στους 40°C ή ζεσταίνετε καθαρό φρέσκο μεταλλικό νερό με χαμηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα έως 40°C.
Γεμίζετε με την απαιτούμενη ποσότητα νερού το μπιμπερό.

Προσθέστε τη σωστή ποσότητα σκόνης μέσα στο μπιμπερό χρησιμοποιώντας την παρεχόμενη μεζούρα. Πάντα να χρησιμοποιείτε μία κοφτή μεζούρα ανά 30ml νερού.

Ασφαλίζετε το καπάκι του μπιμπερό και ανακινείτε καλά μέχρι η σκόνη να διαλυθεί τελείως.

Το αφήνετε να κρυώσει σε χλιαρή θερμοκρασία (37 °C). Ελέγχετε τη θερμοκρασία στον καρπό σας πριν από τη διατροφή. Όσο γάλα περισσέψει μετά το τάισμα θα πρέπει να πετιέται αμέσως.

Οδηγίες αποθήκευσης :

Κλείστε το κουτί μετά από κάθε χρήση με το καπάκι που διατίθεται.

Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, προστατευμένο από το φως.

Χρησιμοποιήστε το εντός 3 εβδομάδων από το άνοιγμα.

Μην το χρησιμοποιείτε μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο κάτω μέρος του κουτιού.

Μην προετοιμάζετε το γάλα εκ των προτέρων, αλλά πάντα λίγο πριν από τη χρήση.