[1] Αλοιφή Με Πανθενόλη Bentholia 100ml για Συγκάματα και Τατουάζ BestSeller

Κωδικός προϊόντος: 5202663190363-1
4.20 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Αλοιφή με πανθενόλη που φροντίζει και προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα, σχηματίζοντας ένα στρώμα προστασίας. Περιέχει 5% προβιταμίνη Β5, δηλαδή πανθενόλη, που είναι γνωστή για την ενυδατική της δράση και τη…


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Οι πελάτες μας αγοράζουν μαζί

YITH Badge
+
Αγοράστε μαζί μόνο:   8.80

Αλοιφή με πανθενόλη που φροντίζει και προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα, σχηματίζοντας ένα στρώμα προστασίας.  Περιέχει 5% προβιταμίνη Β5, δηλαδή πανθενόλη, που είναι γνωστή για την ενυδατική της δράση και τη συμβολή της στην ανάπλαση του δέρματος. Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι οι αλοιφές είναι περισσότερο λιπαρές από τις κρέμες.  Τα συστατικά τους είναι συνήθως 80% ελαιώδη, και 20% υδατικά. Αυτό τις κάνει να παραμένουν στο δέρμα για αρκετά περισσότερη ώρα απ’ ότι οι κρέμες και να απελευθερώνουν τα συστατικά τους πιο αργά. Γενικά για το αν για μια οποιαδήποτε παθολογική κατάσταση είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε μια αλοιφή ή μια κρέμα είναι ζήτημα απόφασης του γιατρού σας αφού η κάθε μορφή έχει διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε όλο το σώμα. Μην την χρησιμοποιείτε πάνω σε ανοιχτά τραύματα. Η συγκεκριμένη αλοιφή εγκλωβίζει την υγρασία του δέρματος αφού δημιουργεί ένα στρώμα πάνω στο σημείο εφαρμογής εμποδίζοντας την να διαφύγει.

Αυτό την καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλη για χρήση σε:

  • αφυδατωμένες επιδερμίδες (περισσότερο κατάλληλη από την αντίστοιχη κρέμα)
  • επιδερμίδες με αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης που προέρχονται από την έκθεση στον ήλιο ή στο κρύο, συγκάματα ή άλλες αιτίες (περισσότερο κατάλληλη από την αντίστοιχη κρέμα)
  • επιδερμίδες με τατουάζ

Η αλοιφή με πανθενόλη μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με κάποιο συμπλήρωμα βιταμίνης C, που προάγει την επούλωση του δέρματος.

Δείτε επίσης

Μορφή Προϊόντος

, ,

Σκοπός Χρήσης

, , , , , ,

Συστατικά

Άλλα Χαρακτηριστικά

Χωρίς Parabens

Brand

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Σε περίπτωση τατουάζ εφαρμόστε 2 φορές (πρωί-βράδυ) για τουλάχιστον 1 μήνα.

Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στην περιοχή ερεθισμού και κάντε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι την απορρόφηση της αλοιφής. Αποφύγετε για 15-20 λεπτά την επαφή του δέρματος με το νερό.

Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε όλο το σώμα. Μην την χρησιμοποιείτε πάνω σε ανοιχτά τραύματα.

Πριν την πρώτη χρήση οποιουδήποτε δερμοκαλλυντικού προϊόντος εφαρμόστε μια σταγόνα πίσω από το αυτί σας ή στην εσωτερική περιοχή του αγκώνα. Με αυτό τον τρόπο αν εκδηλώσετε αλλεργία στο προϊόν αυτή θα είναι περιορισμένης έκτασης και θα γίνει αμέσως αντιληπτή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…