Ag Pharm Caviar All Day Cream 50ml BestSeller

Κωδικός προϊόντος: 5200703500080-1
14.60 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Μια βαθιά θρεπτική κρέμα για όλη την ημέρα με μεταξένια υφή και γρήγορη απορρόφηση. Ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος, αναδομεί την επιδερμίδα, ενυδατώνει και συμβάλλει στην αύξηση της σφριγηλότητας. Περιέχει…


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Οι πελάτες μας αγοράζουν μαζί

Πριν τη χρήση της κρέμας, ενδείκνυται η χρήση της αμπούλας CAVIAR SERUM, ιδιαίτερα κατά τη βραδινή εφαρμογή. Συνδυάστε την και με τα υπόλοιπα προϊόντα AG Pharm της ίδιας σειράς για ένα βελτιωμένο αποτέλεσμα
YITH Badge
+ +
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ
ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
+
Αγοράστε μαζί μόνο:   23.08

Μια βαθιά θρεπτική κρέμα για όλη την ημέρα με μεταξένια υφή και γρήγορη απορρόφηση.  Ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος, αναδομεί την επιδερμίδα, ενυδατώνει και συμβάλλει στην αύξηση της σφριγηλότητας. Περιέχει θρεπτικό εκχύλισμα από Χαβιάρι και έλαιο Macadamia και η περιεκτικότητά της σε βιταμίνες, Aloe vera, Υαλουρονικό οξύ και Riboxyl, την καθιστά ιδανική για τη θρέψη και την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας.

Η κρέμα ημέρας ως ένα τμήμα μιας ολοκληρωμένης πρότασης φροντίδας

Ένα ολοκληρωμένο σετ φροντίδας προσώπου απαρτίζεται από αντηλιακό προσώπουκαθαριστικό προσώπου, αντιγηραντική κρέμα προσώπου και κρέμα ματιών. Χρησιμοποιείστε κρεμικά προϊόντα κατάλληλα για την ηλικία και τον τύπο δέρματός σας. Προτιμήστε  ολοκληρωμένα σετ προϊόντων που να μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλο το χρόνο, από τη χρήση μεμονωμένων προϊόντων για περιορισμένο χρονικό διάστημα (πχ μόνο κρέμα νύχτας για 3 μήνες το έτος).

Η κρέμα προσώπου και η κρέμα ματιών χρησιμοποιούνται το πρωί σε στεγνό δέρμα μετά τον καθαρισμό του προσώπου και μετά την εφαρμογή του ορού προσώπου.  Έπειτα προστίθεται το αντηλιακό και στο τέλος το μακιγιάζ. Τη νύχτα η κρέμα ματιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν την εφαρμογή της κρέμας προσώπου, μετά τον καθαρισμό και μετά την εφαρμογή ορού.

Δείτε επίσης

Τις υπόλοιπες μας κρέμες ημέρας

Την σελίδα του προϊόντος στην ιστοσελίδα του προμηθευτή

Μορφή Προϊόντος

, , ,

Σκοπός Χρήσης

, , , , , ,

Συστατικά

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Η ενυδατική κρέμα εφαρμόζεται πρωί και βράδυ, με απαλές κυκλικές κινήσεις, στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ, μέχρι την πλήρη απορρόφησή της, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Πριν τη χρήση της κρέμας, ενδείκνυται η χρήση της αμπούλας CAVIAR SERUM, ιδιαίτερα κατά τη βραδινή εφαρμογή. Για εξωτερική χρήση.

Πριν την πρώτη χρήση οποιουδήποτε δερμοκαλλυντικού προϊόντος εφαρμόστε μια σταγόνα πίσω από το αυτί σας ή στην εσωτερική περιοχή του αγκώνα. Με αυτό τον τρόπο αν εκδηλώσετε αλλεργία στο προϊόν αυτή θα είναι περιορισμένης έκτασης και θα γίνει αμέσως αντιληπτή.

Προφυλάξτε την επιδερμίδα σας διακόπτοντας το κάπνισμα και καταναλώνοντας περιορισμένη ποσότητα αλκοόλ. Χρησιμοποιήστε αντηλιακό (εφόσον εκτίθεστε στον ήλιο) όλο το χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι. Μην κοιμάστε φορώντας μακιγιάζ. Ακόμα και χωρίς να βάφετε το πρόσωπό σας οι ατμοσφαιρικοί ρύποι και οι φυσιολογικές καθημερινές εκκρίσεις δημιουργούν πρόβλημα στους πόρους του δέρματος. Καθαρίστε το πρόσωπο σας τουλάχιστον μια φορά την ημέρα με κάποιο καθαριστικό σχεδιασμένο για χρήση στο πρόσωπο και όχι συμβατικό σαπούνι ή σκέτο νερό.