Frezyderm Ferti Συμπλήρωμα Διατροφής για Γυναίκες Αναπαραγωγικής Ηλικίας 30 φακελίσκοι

Κωδικός προϊόντος: 5202888331572
20.80 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Το Frezyderm Ferti είναι ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής, σχεδιασμένο για γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής από τη Frezyderm για γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας το οποίο περιέχει Μυοϊνοσιτόλη, D-chiro-Ινοσιτόλη, Φολικό οξύ και Μαγγάνιο. Σχεδιασμένο ειδικά για να υποστηρίξει τις διατροφικές ανάγκες των γυναικών που επιδιώκουν την αναπαραγωγή.

Ιδιότητες των συστατικών του Frezyderm Ferti:

  • Μυοϊνοσιτόλη και D-chiro-Ινοσιτόλη: Τα ισομερή της Ινοσιτόλης (Βιταμίνη Β8) υποστηρίζουν τη σωστή λειτουργία των ιστών και παίζουν σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση των κυτταρικών λειτουργιών.
  • Φολικό Οξύ: Βοηθά στην αύξηση των επιπέδων φυλλικού οξέος της μητέρας, ενισχύοντας την ψυχολογική λειτουργία, την κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, και τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Το Φολικό Οξύ είναι επίσης ζωτικής σημασίας για την κυτταρική διαίρεση και την ανάπτυξη του μητρικού ιστού κατά την εγκυμοσύνη, προάγοντας την υγιή ανάπτυξη του εμβρύου.
  • Μαγγάνιο: Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία στα κύτταρα, βοηθώντας στην προστασία από το οξειδωτικό στρες.

Χωρίς ζάχαρη
Χωρις γλουτένη
Χωρίς λακτόζη
Κατάλληλο για vegans

Μυοϊνοσιτόλη και αναπαραγωγική ηλικία

Η Μυοϊνοσιτόλη είναι ένας ζωτικής σημασίας παράγοντας για την υποστήριξη της αναπαραγωγικής υγείας των γυναικών. Ως μία από τις κύριες μορφές Ινοσιτόλης, γνωστής επίσης ως βιταμίνη Β8, παίζει σημαντικό ρόλο σε πολλές κυτταρικές λειτουργίες, ιδιαίτερα στην αναπαραγωγική διαδικασία.

Οφέλη:

  1. Ρύθμιση των Ωοθηκών:
    Η Μυοϊνοσιτόλη έχει βρεθεί να συμβάλλει στη ρύθμιση της ωοθηκικής λειτουργίας, υποστηρίζοντας την ωοθυλακιογένεση και την ωορρηξία.
  2. Ισορροπία Ορμονών:
    Συμμετέχει στη ρύθμιση της ορμονικής ισορροπίας, μειώνοντας τα επίπεδα ανδρογόνων και βελτιώνοντας την ευαισθησία στην ινσουλίνη.
    Αυτή η ρύθμιση είναι ιδιαίτερα σημαντική για γυναίκες με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS), το οποίο μπορεί να επηρεάσει την αναπαραγωγική υγεία.
  3. Υποστήριξη της Γονιμότητας:
    Η Μυοϊνοσιτόλη ενισχύει την ποιότητα των ωαρίων και τη συνολική γονιμότητα, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχούς σύλληψης.
  4. Ενίσχυση της Ενέργειας και της Αντοχής
    Οι γυναίκες κατά την εμμηνόπαυση συχνά αισθάνονται κόπωση και έλλειψη ενέργειας. Η Ασβαγκάντα μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα ενέργειας και να βελτιώσει την αντοχή, βοηθώντας στην καθημερινή λειτουργικότητα.
  5. Ψυχολογική Υποστήριξη:
    Εκτός από τις φυσιολογικές της επιδράσεις, η Μυοϊνοσιτόλη έχει δείξει οφέλη και στη μείωση του άγχους και της κατάθλιψης, συνθήκες που μπορούν να επηρεάσουν την αναπαραγωγική υγεία.

Δείτε επίσης

Ενδεικτική Ηλικία Έναρξης Χρήσης

Brand

Μορφή Προϊόντος

, , ,

Σκοπός Χρήσης

,

Συστατικά

, , ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Συνιστάται να λαμβάνετε ένα φακελάκι ημερησίως, μακριά από τα κυρίως γεύματα και την κατανάλωση καφεΐνης.

Το περιεχόμενο πρέπει να διαλυθεί σε νερό (200ml) και να καταποθεί άμεσα.