Bioten Cellufight Gel για την Κυτταρίτιδα Γλουτών Thermoactive -2cm Thigh 2x200ml 400ml

Κωδικός προϊόντος: 5201314164739
12.85 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Το Bioten Cellufight Gel για την κυτταρίτιδα γλουτών είναι μια εξειδικευμένη λύση για τη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας μηρών και γοφών, με εμφανή αποτελέσματα σε τέσσερις εβδομάδες.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Πακέτο Bioten Cellufight Gel για την Κυτταρίτιδα Γλουτών Thermoactive -2cm Thigh 1+1, περιλαμβάνει δύο συσκευασίες των 200ml, συνολικής ποσότητας 400ml.

Το Bioten Cellufight Gel για την κυτταρίτιδα γλουτών είναι ένα εξειδικευμένο προϊόν που προσφέρει μια αποτελεσματική λύση για τη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας των μηρών και των γοφών. Διατίθεται σε συσκευασία των 400ml (2x200ml) και υπόσχεται εμφανή αποτελέσματα μέσα σε τέσσερις εβδομάδες.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

  • Μείωση της περιφέρειας των μηρών έως -2εκ. μετά από 4 εβδομάδες χρήσης.
  • Βελτίωση της όψης της επιδερμίδας, μειώνοντας την όψη “φλοιού πορτοκαλιού”.

Δράση

Το Bioten Cellufight Gel για την κυτταρίτιδα γλουτών Thermoactive διαθέτει το ενεργό συστατικό SLIMBOOST3*, το οποίο παρέχει τριπλή δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα. Πρώτον, βοηθά στην καταπολέμηση της όψης “φλοιού πορτοκαλιού”, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και σφριγηλή. Δεύτερον, συμβάλλει στην πρόληψη της δημιουργίας και στη μείωση της υπάρχουσας κυτταρίτιδας, ενισχύοντας τη διαδικασία της λιπόλυσης και μειώνοντας τις λιπαρές αποθέσεις στον λιπώδη ιστό. Τρίτον, βοηθά τα λιποκύτταρα να επανέλθουν στο αρχικό τους σχήμα, δημιουργώντας μια πιο λεπτή και καλοσχηματισμένη σιλουέτα*. Επιπλέον, το έλαιο μαύρου πιπεριού και το guarana ενισχύουν τη μικροκυκλοφορία, δίνοντας στο δέρμα μια υγιή λάμψη, ενώ το εκχύλισμα θαλάσσιων φυκιών βοηθά στην απομάκρυνση των επιπλέον υγρών από τους ιστούς, τονώνοντας την επιδερμίδα. Αυτή η συνδυαστική δράση καθιστά το gel αποτελεσματικό στην ορατή μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας των μηρών και γοφών μέσα σε μόλις τέσσερις εβδομάδες.

*Αποτελέσματα in vitro δοκιμών.

Ενεργά Συστατικά

  • Έλαιο Μαύρου Πιπεριού: Καλλιεργείται εκτενώς στη Νότια Ινδία και άλλες τροπικές περιοχές. Περιέχει πιπερίνη, τερπένια, πινένιο, καμφένιο, σαβινένιο και B-bisabolene, που συμβάλλουν στην ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας.
  • Guarana: Ένα ισχυρό διεγερτικό από τα τροπικά δάση του Αμαζονίου, πλούσιο σε καφεΐνη, τανίνες και σαπωνίνες. Αυξάνει το μεταβολισμό και λειτουργεί ως ελαφρύ διουρητικό.
  • Θαλάσσια Φύκια: Φυσική πηγή θαλάσσιων πολυσακχαριτών, πρωτεϊνών και ανόργανων ουσιών. Περιέχει υδρολυμένη ακτίνη, υδροχλωρική γλυκοζαμίνη, γλυκονικό ασβέστιο, μαννιτόλη, γλυκουρονικό νάτριο και σορβιτόλη. Βοηθά στην απομάκρυνση των επιπλέον υγρών από τους ιστούς, αφήνοντας το δέρμα τονωμένο.

Οδηγίες Χρήσης

  • Εφαρμογή: Κάντε μασάζ στις προβληματικές περιοχές δύο φορές την ημέρα για τουλάχιστον 4 εβδομάδες.
  • Προφυλάξεις: Η εφαρμογή του προϊόντος δημιουργεί έντονη θερμαντική δράση και κοκκινίλα στο δέρμα. Η δράση αυτή είναι φυσιολογική και εξαφανίζεται μετά από λίγα λεπτά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε πολύ ευαίσθητο δέρμα, με κιρσούς ή εμφανή αγγεία. Αποφύγετε την εφαρμογή μετά από αποτρίχωση ή έντονη έκθεση στον ήλιο. Να μη χρησιμοποιείται από εγκύους ή κατά τον θηλασμό. Μην εφαρμόζετε στο πρόσωπο. Πλύνετε τα χέρια σας μετά τη χρήση.

Δείτε επίσης

Brand

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Χρησιμοποιήστε το προϊόν 1 με 2 φορές την ημέρα στις προβληματικές περιοχές (μηρούς, γοφούς, στομάχι) για τουλάχιστον 1 μήνα.

Επαναλάβετε τη χρήση αρκετές φορές μέσα στο χρόνο. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν στο πρόσωπο. Πλύνετε τα χέρια σας μετά την χρήση.

Πριν την πρώτη χρήση οποιουδήποτε δερμοκαλλυντικού προϊόντος εφαρμόστε μια σταγόνα πίσω από το αυτί σας ή στην εσωτερική περιοχή του αγκώνα. Με αυτό τον τρόπο αν εκδηλώσετε αλλεργία στο προϊόν αυτή θα είναι περιορισμένης έκτασης και θα γίνει αμέσως αντιληπτή.