Hansaplast Αυτοκόλλητο Επίθεμα Sensitive 100x8cm 1 Τεμάχιο (02424)

Κωδικός προϊόντος: 4005800075216
2.53 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Τα επιθέματα Hansaplast Sensitive είναι η απόλυτη επιλογή για τη φροντίδα ευαίσθητων πληγών. Κατασκευασμένα από εξαιρετικά μαλακό και απαλό υλικό, προσφέρουν υποαλλεργική προστασία στην επιδερμίδα, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένα για να μην ερεθίζουν ή να επιβαρύνουν την πληγή.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Τα επιθέματα Hansaplast Sensitive είναι η απόλυτη επιλογή για τη φροντίδα ευαίσθητων πληγών. Κατασκευασμένα από εξαιρετικά μαλακό και απαλό υλικό, προσφέρουν υποαλλεργική προστασία στην επιδερμίδα, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένα για να μην ερεθίζουν ή να επιβαρύνουν την πληγή.

Το μαλακό υλικό των επιθέματων Hansaplast Sensitive είναι εύκαμπτο και αεροδιαπερατό, επιτρέποντας στην επιδερμίδα να αναπνέει φυσικά. Η ειδική επικόλληση διασφαλίζει ότι το επίθεμα θα παραμένει στη θέση του, ενώ αφαιρείται ανώδυνα χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Τα επιθέματα Hansaplast Sensitive προστατεύουν την πληγή από εξωτερικά χτυπήματα και εμποδίζουν το 99% της βρωμιάς και των βακτηρίων. Είναι ιδανικά για χρήση σε διάφορες περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων και των διαβητικών. Τα επιθέματα Hansaplast Sensitive έχουν υποβληθεί σε αυστηρούς ελέγχους και έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά σε κλινικές μελέτες. Η συμβατότητά τους με την επιδερμίδα είναι εγγυημένη, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια της χρήσης.

Η σωστή εφαρμογή των επιθεμάτων περιλαμβάνει τα εξής βήματα:

  1. Καθαρισμός της Πληγής: Ψεκάστε την πληγή με το Σπρέι Καθαρισμού Πληγών Hansaplast από απόσταση περίπου 10 cm, για να απομακρύνετε βρωμιές και βακτήρια. Σκουπίστε απαλά την πληγή και την περιοχή γύρω της.
  2. Επούλωση: Χρησιμοποιείτε τακτικά την Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast, απλώνοντας ένα λεπτό στρώμα μία ή δύο φορές την ημέρα μέχρι να επουλωθεί πλήρως η πληγή.
  3. Προστασία: Καλύψτε την πληγή με το κατάλληλο επίθεμα Hansaplast, παρακολουθώντας την κατάσταση της πληγής και αλλάζοντας το επίθεμα τακτικά.

Συχνές Ερωτήσεις:

  1. Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζω το επίθεμα; Συνήθως, συνιστάται να αλλάζετε τα συνηθισμένα επιθέματα καθημερινά για λόγους υγιεινής. Κάποια ειδικά επιθέματα όπως το Επίθεμα Γρήγορης Επούλωσης που παρέχει συνθήκες υγρής επούλωσης, συνιστάται να παραμένουν στη θέση τους για έως και δύο ημέρες ή και περισσότερο, έτσι ώστε να μη διακοπεί η διαδικασία επούλωσης.
  2. Είναι καλύτερο να αφήνουμε τις μικρές πληγές να ξεραίνονται με τον αέρα χωρίς κάλυψη αντί να τις καλύπτουμε με επίθεμα; Πρόκειται για έναν από τους μύθους σχετικά με τη φροντίδα των πληγών: ότι το να αφήνουμε χωρίς κάλυψη τα μικρά κοψίματα και τις εκδορές, τα βοηθά να επουλωθούν γρηγορότερα. Ισχύει ακριβώς το αντίθετο! Οι έρευνες δείχνουν ότι οι πληγές που καλύπτονται επουλώνονται πιο αποτελεσματικά και παρουσιάζουν μειωμένο κίνδυνο μόλυνσης. Τα προϊόντα Hansaplast παρέχουν προστασία μέχρι η πληγή να επουλωθεί πλήρως.
  3. Πότε πρέπει να συμβουλευτώ γιατρό; Σας συμβουλεύουμε να απευθυνθείτε στο γιατρό ή το φαρμακοποιό σας στις παρακάτω περιπτώσεις: αν η πληγή είναι βαθιά και αιμορραγεί έντονα, αν η πληγή εμφανίζει σημάδια μόλυνσης όπως κοκκίνισμα, θερμότητα, πόνο και πρήξιμο, αν υπάρχουν ξένα σώματα στην πληγή, σε περίπτωση δαγκώματος από ζώο ή από άνθρωπο, αν η πληγή βρίσκεται στην περιοχή του προσώπου, αν δεν υπάρχει επαρκής αντιτετανικός εμβολιασμός, και φυσικά σε κάθε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή αμφιβολίες.
  4. Τι θα πρέπει να κάνω αν η πληγή μου μολυνθεί και έχει πύον; Αν αναγνωρίσετε σημάδια μόλυνσης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας. Τα σημάδια αυτά, εκτός από το πύον, περιλαμβάνουν πρήξιμο, κοκκίνισμα, θερμότητα, πόνο, κνησμό και κάψιμο. Σε περίπτωση μόλυνσης, η πληγή θα χρειαστεί ιατρική φροντίδα και εξειδικευμένη ιατρική θεραπεία.

Δείτε επίσης

Brand

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Καθαρίστε την πληγή και σκουπίστε απαλά οποιαδήποτε ξένα αντικείμενα, όπως βρωμιά ή άμμο.

Στεγνώστε το δέρμα γύρω από την περικοπή ή βόσκουν πολύ προσεκτικά.

Εφαρμόστε το επίθεμα χωρίς τέντωμα και αποφεύγοντας τη δημιουργία τσάκισης.