Koolooki Shampoo So Clean Σαμπουάν Για Σκύλους 500ml

Κωδικός προϊόντος: 5214002779023
18.92 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Σαμπουάν με εξαιρετικά ήπιους καθαριστικούς παράγοντες χωρίς θειικά άλατα. Φροντίζει το δέρμα του σκύλου και προσδίδει στο τρίχωμα λάμψη και υγεία. Επιπλέον, περιέχει φυσικό αντιμικροβιακό παράγοντα που καταπολεμά τις οσμές. Σχεδιασμένο με τα υψηλότερα πρότυπα προϊόντων για ανθρώπινη χρήση, εξασφαλίζει ότι δεν προκαλεί ξηρότητα ή ερεθισμούς. Καθαρίζει αποτελεσματικά, φροντίζει το τρίχωμα και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Για χαρούμενα, καθαρά και χωρίς φαγούρα σκυλάκια. Ιδανικό για όλους τους τύπους τριχώματος.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το Koolooki Shampoo So Clean είναι ένα σαμπουάν με απαλά καθαριστικά συστατικά χωρίς θειικά άλατα. Εμπλουτισμένο με βιολογικό εκχύλισμα αλόης και βρώμης, που φροντίζουν το δέρμα του σκύλου και προσδίδουν στο τρίχωμα λάμψη και υγεία. Επιπλέον, περιέχει φυσικό αντιμικροβιακό παράγοντα που καταπολεμά τις οσμές. Σχεδιασμένο με τα υψηλότερα πρότυπα προϊόντων για ανθρώπινη χρήση, εξασφαλίζει ότι δεν προκαλεί ξηρότητα ή ερεθισμούς. Το ισορροπημένο pH του είναι ιδανικό για το δέρμα του σκύλου. Καθαρίζει αποτελεσματικά, περιποιείται το τρίχωμα και σέβεται το περιβάλλον, χάρη στους προσεκτικά επιλεγμένους, φυσικής προέλευσης και βιοδιασπώμενους καθαριστικούς παράγοντες. Κατάλληλο για όλα τα είδη τριχώματος. Για χαρούμενα, καθαρά και χωρίς ξυσίματα σκυλάκια.

Οφέλη

  • Απαλός Καθαρισμός: Χρησιμοποιεί καθαριστικά συστατικά χωρίς θειικά άλατα, αποτρέποντας την ξηρότητα και τους ερεθισμούς στο δέρμα του σκύλου.
  • Φροντίδα και Ενυδάτωση: Εμπλουτισμένο με βιολογικό εκχύλισμα αλόης και βρώμης, περιποιείται το δέρμα του σκύλου, διατηρώντας το ενυδατωμένο και υγιές.
  • Λαμπερό Τρίχωμα: Προσδίδει στο τρίχωμα λάμψη και υγεία, αφήνοντας το απαλό και ευκολοχτένιστο.
  • Καταπολέμηση Οσμών: Περιέχει φυσικό αντιμικροβιακό παράγοντα που δρα ενάντια στις οσμές, διατηρώντας το σκύλο σας φρέσκο για περισσότερο χρόνο.
  • Ισορροπημένο pH: Το σαμπουάν είναι σχεδιασμένο με ισορροπημένο pH, ιδανικό για το δέρμα του σκύλου, αποτρέποντας την ξηρότητα και τους ερεθισμούς.
  • Φιλικό προς το Περιβάλλον: Χρησιμοποιεί καθαριστικά συστατικά φυσικής προέλευσης και υψηλής βιοδιασπασιμότητας, σεβόμενο το περιβάλλον.
  • Υψηλά Πρότυπα Ποιότητας: Σχεδιασμένο σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα προϊόντων που προορίζονται για ανθρώπινη χρήση, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Κύρια Συστατικά

  • Βιολογική Αλόη Βέρα: Η αλόη βέρα είναι πλούσια σε βιταμίνες C και E, βήτα-καροτένιο και περιέχει έως και 200 διαφορετικές ενεργές ενώσεις, όπως άλλες βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα. Αυτό την καθιστά εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο για τη φροντίδα και την ανακούφιση του ταλαιπωρημένου δέρματος. Παραδοσιακά, η αλόη βέρα χρησιμοποιείται για τη θεραπεία μιας ποικιλίας δερματικών παθήσεων, όπως μικροεγκαύματα και ερεθισμούς. Στο δέρμα του σκύλου, ανακουφίζει και ενυδατώνει, αφήνοντάς το δροσερό και υγιές, ενώ επίσης ενυδατώνει και το τρίχωμα, καθιστώντας το απαλό και λαμπερό.
  • Βρώμη: Η βρώμη είναι γνωστή για την ικανότητά της να ενυδατώνει και να φροντίζει το ξηρό δέρμα. Σύμφωνα με μελέτες, προϊόντα περιποίησης με βρώμη μπορούν να ενυδατώσουν το δέρμα, να μειώσουν την ξηρότητα και τον κνησμό και να ανακουφίσουν από την αίσθηση σφιξίματος. Επιπλέον, οι θρεπτικές ουσίες της βρώμης παρέχουν σημαντική φροντίδα στο δέρμα, ενώ παράλληλα αφήνουν το τρίχωμα του σκύλου λαμπερό και υγιές.
  • Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride: Το Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride είναι ένας φυτικός πολυσακχαρίτης που χρησιμοποιείται ως αντιστατικός παράγοντας, καθώς και ως ενυδατικό και μαλακτικό συστατικό για το τρίχωμα και το δέρμα. Αυτό το συστατικό βοηθά στο να διατηρείται το τρίχωμα απαλό και χωρίς κόμπους, ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη φροντίδα.

Τα προϊόντα KOOLOOKI

  • Είναι εξαιρετικά απαλά και ήπια, με ισορροπημένο pH, κατάλληλα για συχνή χρήση ακόμα και σε σκυλάκια με ήπιες δερματικές παθήσεις, όπως ατοπική δερματίτιδα και κνησμός.
  • Περιέχουν εξαιρετικά ήπιες πρώτες ύλες, οι οποίες δε διαταράσουν την ευαίσθητη λεπτή λιπιδική στοιβάδα του δέρματος του σκύλου.
  • Περιέχουν πρώτες ύλες προσεκτικά επιλεγμένες ως προς τη φυσικότητα & τη βιοδιασπασιμότητα τους.
  • Είναι πιστοποιήμενα Vegan/GMO free/Cruelty free από τον αναγνωρισμένο Ευρωπαϊκό οργανισμό Vegan Trading Society.
  • Είναι δερματολογικά ελεγμένα σε ανθρώπους, σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τα ανθρώπινα καλλυντικά, ακολουθώντας τη cruelty free δέσμευση μας.
  • Τα προϊόντα μας ΔΕΝ περιέχουν: Sulfates (SLES/SLS) Allergens, Silicones, PEGS, Mineral oil, Parabens

Δείτε Επίσης

Την επίσημη σελίδα του προιόντος.

Τα υπόλοιπα σαμπουάν για σκύλους που διαθέτουμε.

Brand

Μέγεθος Συσκευασίας

500ml

Συστατικά

, ,

Μορφή Προϊόντος

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Χρησιμοποιήστε διάλυμα με νερό 1:10 ή εφαρμόστε απευθείας στο βρεγμένο τρίχωμα του σκύλου και κάντε απαλό μασάζ. Ξεβγάζετε με χλιαρό νερό.