ΚΟΡΡΕΣ Korres Άγριο Τριαντάφυλλο Κρέμα-Gel Ημέρας + ΔΩΡΟ Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Serum Λάμψης

Κωδικός προϊόντος: 5203069127601
19.01 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Το Korres Set Wild Rose Άγριο Τριαντάφυλλο περιλαμβάνει το Διφασικό Booster Λάμψης (30ml), το οποίο βελτιώνει την εμφάνιση κηλίδων, λεπτών γραμμών και ρυτίδων, και δώρο ένα Gua Sha, που ενισχύει τη μικροκυκλοφορία και την απορρόφηση του serum για εντυπωσιακά λαμπερή επιδερμίδα.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το Apothecary Wild Rose 2-Step Glow Boost Σετ Προσώπου είναι η ιδανική επιλογή για να προσφέρετε στην επιδερμίδα σας την απόλυτη λάμψη και αναζωογόνηση. Το σετ περιλαμβάνει δύο εξαιρετικά προϊόντα: την Άγριο Τριαντάφυλλο Κρέμα-Gel Ημέρας 40 ml και ως δώρο το Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Serum Λάμψης με Vitamin Super C 15 ml.

Βήμα 1: Apothecary Wild Rose Spotless Serum 15ml (Δώρο) Το διφασικό serum προσφέρει άμεση λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα. Περιέχει 10% λάδι από άγριο τριαντάφυλλο και 15% Vitamin Super C, τα οποία συνεργάζονται για να μειώσουν την εμφάνιση δυσχρωμιών και κηλίδων σε μόλις 14 ημέρες, σύμφωνα με μελέτη σε 32 εθελοντές ηλικίας 25-50 ετών. Η σύνθεσή του αποτελείται από 83.1% φυσικής προέλευσης συστατικά. Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη σιταριού ή ξηρών καρπών και το χρώμα του μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω της φυσικής προέλευσης των συστατικών. Συνιστάται να μην εκτίθεται σε άμεσο φως.

Βήμα 2: Apothecary Wild Rose Day-Brightening Gel-Cream 40ml Η κρέμα-gel ημέρας προσφέρει λάμψη και μειώνει τις λεπτές γραμμές από την πρώτη κιόλας χρήση. Περιέχει έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο και Vitamin Super C, συστατικά που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Σε μελέτη αυτοαξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε σε 32 άτομα ηλικίας 25-40 ετών, όλοι οι συμμετέχοντες ανέφεραν λαμπερή επιδερμίδα μετά την πρώτη χρήση. Η σύνθεσή της αποτελείται από 93% φυσικής προέλευσης συστατικά και είναι δερματολογικά ελεγμένη.

Η Τεχνολογία μας: VITAMIN SUPER C Η τεχνολογία VITAMIN SUPER C αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα της βιταμίνης C για να προσφέρει ομοιόμορφο τόνο και λάμψη στην επιδερμίδα, καταπολεμώντας τα σημάδια της γήρανσης και των περιβαλλοντικών επιδράσεων. Είναι η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να δώσουν στην επιδερμίδα τους μια ολοκληρωμένη φροντίδα με φυσικά συστατικά, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια της καθημερινής περιποίησης.

Πιο αναλυτικά

1. Serum Λάμψης Άγριο Τριαντάφυλλο Λάμψη + Πρώτες Ρυτίδες Διφασικό Serum 15ml

Το διφασικό serum λάμψης Άγριο Τριαντάφυλλο είναι σχεδιασμένο να βελτιώνει ορατά την εμφάνιση κηλίδων, λεπτών γραμμών και ρυτίδων, προσφέροντας ξεκούραστη, αψεγάδιαστη και εντυπωσιακά λαμπερή επιδερμίδα.

Σύνθεση και Δράση

  • 15% Vitamin Super C: Αυτός ο ισχυρός συνδυασμός βιταμίνης C υψηλής απορρόφησης βοηθά στην εξομάλυνση του τόνου της επιδερμίδας και στη βελτίωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Η Vitamin Super C είναι γνωστή για την ισχυρή αντιοξειδωτική της δράση, η οποία προστατεύει την επιδερμίδα από τις επιβλαβείς επιδράσεις των ελεύθερων ριζών και προάγει την παραγωγή κολλαγόνου.
  • 10% Λάδι από Άγριο Τριαντάφυλλο: Ένα πολύτιμο ελιξίριο ομορφιάς από το Φαρμακείο KORRES, το λάδι από άγριο τριαντάφυλλο είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα που προσφέρουν μέγιστη ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα. Αυτή η φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών βοηθά στη διατήρηση της υγείας και της λάμψης της επιδερμίδας.
  • 5% Δραστικά Εκχυλίσματα Λάμψης: Αυτά τα εκχυλίσματα στοχεύουν στη μείωση της εμφάνισης των κηλίδων και στη βελτίωση του ομοιόμορφου τόνου της επιδερμίδας, χαρίζοντας μια φυσική λάμψη.

Το serum διαθέτει άρωμα και χρώμα 100% φυσικής προέλευσης, εξασφαλίζοντας μια αγνή και αυθεντική εμπειρία περιποίησης. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, εγγυώντας την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ είναι κατάλληλο για χορτοφάγους, χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης. Με περιεκτικότητα φυσικής προέλευσης στο 83.1%, το serum συνδυάζει την τεχνολογία αιχμής με τη δύναμη της φύσης για μια επιδερμίδα πιο λαμπερή, πιο ομοιόμορφη και πιο νεανική.

Λίστα Συστατικών

AQUA/WATER/EAU, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, ROSA CANINA FRUIT OIL*, GLYCERIN, SQUALANE, TOCOPHERYL ACETATE, BISABOLOL, DICTYOPTERIS POLYPODIOIDES EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, LACTIC ACID, LONICERA CAPRIFOLIUM (HONEYSUCKLE) FLOWER EXTRACT, LONICERA JAPONICA (HONEYSUCKLE) FLOWER EXTRACT, MELIA AZADIRACHTA EXTRACT, MORINGA OLEIFERA SEED OIL, PANCRATIUM MARITIMUM EXTRACT, PANTHENOL, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, TOCOPHEROL, ZINGIBER OFFICINALE (GINGER) ROOT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CITRONELLOL, GERANIOL, LINALOOL.

2. Άγριο Τριαντάφυλλο Λάμψη + Πρώτες Ρυτίδες Κρέμα-Gel Ημέρας 40 ml

Η Άγριο Τριαντάφυλλο Λάμψη + Πρώτες Ρυτίδες Κρέμα-Gel Ημέρας είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν την επιδερμίδα τους ενυδατωμένη, λαμπερή και απαλλαγμένη από τις πρώτες ρυτίδες. H μη λιπαρή κρέμα ημέρας με καινοτόμο υφή “water cream” προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση, συμβάλλοντας στην υγιή και νεανική όψη της επιδερμίδας.

Σύνθεση και Δράση

  • Λάδι από Άγριο Τριαντάφυλλο: Αυτό το πολύτιμο ελιξίριο ομορφιάς του φαρμακείου Κορρές είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, παρέχοντας μέγιστη ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα. Το λάδι από άγριο τριαντάφυλλο είναι γνωστό για τις ενυδατικές και αναπλαστικές του ιδιότητες, καθιστώντας το ιδανικό για την αντιμετώπιση των σημαδιών πρόωρης γήρανσης.
  • Vitamin Super C: Αυτή η υψηλής απορρόφησης βιταμίνη C βοηθά στην εξομάλυνση του τόνου της επιδερμίδας και βελτιώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Η Vitamin Super C είναι γνωστή για την ισχυρή αντιοξειδωτική της δράση, η οποία προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.

Η κρέμα-gel ημέρας διαθέτει υφή “water cream” που προσφέρει άμεση απορρόφηση και ελαφριά αίσθηση στην επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Είναι κατάλληλη για κανονικές και μικτές επιδερμίδες και είναι εμπλουτισμένη με 93% φυσικής προέλευσης συστατικά. Το προϊόν είναι επίσης κατάλληλο για vegans, καθώς δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης. Επιπλέον, η καινοτόμος τεχνολογία VITAMIN SUPER C διασφαλίζει την αποτελεσματική δράση της κρέμας κατά των λεπτών γραμμών και των σημαδιών πρόωρης γήρανσης.

Λίστα Συστατικών

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PROPANEDIOL,CAPRYLIC/CAPRIC/MYRISTIC/STEARIC TRIGLYCERIDE, COCO-CAPRYLATE, IMPERATA CYLINDRICA ROOT EXTRACT, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, C13-15 ALKANE ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ALGIN, ASCORBYL PALMITATE, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, BEHENYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, CELLULOSE GUM, CETEARYL ALCOHOL, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, CITRIC ACID, DICTYOPTERIS POLYPODIOIDES EXTRACT, DISODIUM PHOSPHATE, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, GLYCERYL CAPRYLATE, GLYCERYL POLYACRYLATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, HYDROGENATED ETHYLHEXYL OLIVATE, HYDROGENATED OLIVE OIL UNSAPONIFIABLES, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, LACTIC ACID, LECITHIN, LEVULINIC ACID, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, PANCRATIUM MARITIMUM EXTRACT, PANTHENOL, PENTYLENE GLYCOL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, POTASSIUM PHOSPHATE, PULLULAN, ROSA CANINA FRUIT EXTRACT, ROSA CANINA FRUIT OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) EXTRACT, SERINE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM LEVULINATE, SQUALANE, TERMINALIA FERDINANDIANA FRUIT EXTRACT, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, TREHALOSE, UREA, XANTHAN GUM, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, PARFUM/FRAGRANCE, ALCOHOL DENAT.                    *KORRES WILD ROSE OIL

Δείτε επίσης 
Μορφή Προϊόντος

, , ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Serum: Ανακινείστε καλά ώστε να αναμιχθούν οι δύο φάσεις και να ενεργοποιηθούν τα δραστικά εκχυλίσματα λάμψης. Απλώστε σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Το χρώμα μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω της φυσικής του προέλευσης. Να μην εκτίθεται σε άμεσο φως.

Κρέμα ημέρας: Απλώστε σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Εφαρμόστε καθημερινά μετά τον καθαρισμό και το αγαπημένο σας serum KORRES.

 

Καθημερινά: χρησιμοποιείται ως serum προσώπου για φροντίδα κατά την μέρα ή/ και τη νύχτα για καλύτερα αποτελέσματα.
Στις κηλίδες:  1-2 σταγόνες τοπικά στις κηλίδες πριν το serum λάμψης & την κρέμα για ενίσχυση της δράσης τους.
Ως make – up (primer): 2-3 σταγόνες με απαλό μασάζ πριν την εφαρμογή foundation για μεταξένιο αποτέλεσμα.
Ως Θεραπεία – Αγωγή 4 Εβδομάδων: 4-5 σταγόνες σε ταλαιπωρημένη επιδερμίδα λόγω περιβαλλοντικών συνθηκών, έλλειψης ύπνου, αλλαγών εποχής και καιρικών συνθηκών.

Πριν την πρώτη χρήση οποιουδήποτε δερμοκαλλυντικού προϊόντος εφαρμόστε μια σταγόνα πίσω από το αυτί σας ή στην εσωτερική περιοχή του αγκώνα. Με αυτό τον τρόπο αν εκδηλώσετε αλλεργία στο προϊόν αυτή θα είναι περιορισμένης έκτασης και θα γίνει αμέσως αντιληπτή.

Προφυλάξτε την επιδερμίδα σας διακόπτοντας το κάπνισμα και καταναλώνοντας περιορισμένη ποσότητα αλκοόλ.
Χρησιμοποιήστε αντηλιακό (εφόσον εκτίθεστε στον ήλιο) όλο το χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι. Μην κοιμάστε  φορώντας μακιγιάζ.
Ακόμα και χωρίς να βάφετε το πρόσωπό σας οι ατμοσφαιρικοί ρύποι και οι φυσιολογικές καθημερινές εκκρίσεις δημιουργούν πρόβλημα
στους πόρους του δέρματος. Καθαρίστε το πρόσωπο σας τουλάχιστον μια φορά την ημέρα με κάποιο καθαριστικό σχεδιασμένο για χρήση
στο πρόσωπο και όχι συμβατικό σαπούνι ή σκέτο νερό.   Μην αμελείτε την χρήση κρέμας ματιών, αφού είναι από τις περιοχές του προσώπου
που υφίσταται τη μεγαλύτερη καταπόνηση.  Τέλος χρησιμοποιείστε κρεμικά προϊόντα κατάλληλα για την ηλικία και τον τύπο του δέρματός σας.
Προτιμήστε την χρήση ολοκληρωμένων σετ προϊόντων (πχ αντηλιακό – καθαριστικό – κρέμα προσώπου & ματιών) που να μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλο το χρόνο, από τη χρήση μεμονωμένων προϊόντων για περιορισμένο χρονικό διάστημα (πχ μόνο κρέμα νύχτας για 3 μήνες το έτος).

Την χρήση κρέμας ημέρας, αντηλιακού και καθαριστικού μπορούν να συνοδέψουν μια κρέμα νύχτας, ένας ορός προσώπου αλλά ακόμα και ενισχυτικά
προϊόντα φτιαγμένα για να ενσωματώνονται στις κρέμες  (cream boosters) αμέσως πριν την εφαρμογή τους.
Επιλέξτε προϊόντα συμβατά μεταξύ τους. Για οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.