ΚΟΡΡΕΣ Korres Greek Yoghurt Foaming Cream Cleanser Αφρώδης Κρέμα Καθαρισμού με Ελληνικό Γιαούρτι και Πρεβιοτικά 20ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069114120
2.00 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Πλούσια, αφρώδης κρέμα καθαρισμού, εμπλουτισμένη με το μοναδικό συστατικό του ελληνικού γιαουρτιού.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Οι πελάτες μας αγοράζουν μαζί

+ +
Αγοράστε μαζί μόνο:   23.60

Η Αφρώδης Κρέμα Καθαρισμού της εταιρείας Korres είναι μία πλούσια, αφρώδης κρέμα καθαρισμού, εμπλουτισμένη με το μοναδικό συστατικό του ελληνικού γιαουρτιού. Έχει δημιουργηθεί με βάση την ελληνική παράδοση, αναδεικνύοντας τις ενυδατικές ιδιότητες του γιαουρτιού. Η σύνθεσή του έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους, το μακιγιάζ και τη μάσκαρα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, κάνοντάς το ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Ενεργά συστατικά

  1. Ελληνικό Γιαούρτι:
    • Πηγή Προβιοτικών: Το ελληνικό γιαούρτι είναι πλούσιο σε προβιοτικά, τα οποία είναι γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στο δέρμα. Τα προβιοτικά βοηθούν στη θρέψη και προστασία της επιδερμίδας, ενισχύοντας τον φυσικό φραγμό του δέρματος και διατηρώντας την υγρασία του.
    • Ενυδατική Δράση: Χάρη στη φυσική του υφή και σύσταση, το γιαούρτι προσφέρει ενυδάτωση και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα, κάνοντάς την απαλή και ελαστική.
  2. Εκχύλισμα από Αμάρανθο:
    • Αντιοξειδωτικές Ιδιότητες: Ο αμάρανθος είναι γνωστός για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, οι οποίες προστατεύουν το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση.
    • Καταπραϋντική Δράση: Το εκχύλισμα από αμάρανθο καταπραΰνει και μαλακώνει το δέρμα, μειώνοντας τους ερεθισμούς και τη φλεγμονή.
  3. Πρωτεΐνες Γάλακτος:
    • Θρέψη και Αναδόμηση: Οι πρωτεΐνες γάλακτος είναι πλούσιες σε αμινοξέα και θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην αναδόμηση και ενδυνάμωση του δέρματος. Ενισχύουν την ελαστικότητα και σφριγηλότητα της επιδερμίδας.
    • Ενυδάτωση και Απαλότητα: Βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και λεία.
  4. Τεχνολογία PRE + PROBIOTICS:
    • Προβιοτικά και Προβιοτικά: Η τεχνολογία αυτή συνδυάζει προβιοτικά και πρεβιοτικά συστατικά, τα οποία συνεργάζονται για να ενισχύσουν τον φυσικό φραγμό του δέρματος, διατηρώντας την υγεία και την ισορροπία του μικροβιώματος του δέρματος. Αυτό βοηθά στη βελτίωση της υφής και της εμφάνισης της επιδερμίδας, μειώνοντας τους ερεθισμούς και τις ατέλειες.

Η συνδυαστική δράση αυτών των φυσικών συστατικών εξασφαλίζει έναν αποτελεσματικό και απαλό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα θρέφει και προστατεύει το δέρμα, κάνοντάς το να φαίνεται και να αισθάνεται υγιές και ανανεωμένο. Η φόρμουλα της κρέμας δεν περιέχει σαπούνι, εξασφαλίζοντας έναν απαλό καθαρισμό χωρίς να ξηραίνει το δέρμα. Το προϊόν είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο καθαρισμό χωρίς να προκαλεί ξηρότητα ή ερεθισμούς. Είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά, ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Η σύνθεση της κρέμας περιέχει 85% φυσικής προέλευσης συστατικά, κάνοντάς τη μία εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν προϊόντα υψηλής ποιότητας με φυσικά συστατικά.

Συστατικά

AQUA/WATER/EAU, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, COCO-BETAINE, CETEARYL ALCOHOL, DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATE, ZEA MAYS (CORN) STARCH, GLYCERIN, OCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, GLYCERYL LAURATE, SCLEROTIUM GUM, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, AMARANTHUS CAUDATUS SEED EXTRACT, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, CITRIC ACID, HYDROGENATED CASTOR OIL, HYDROLYZED RICE PROTEIN, LACTIC ACID, LACTIS PROTEINUM/WHEY PROTEIN/ PROTÉINE DU LAIT, LACTOBACILLUS, LACTOSE, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, LONICERA CAPRIFOLIUM (HONEYSUCKLE) FLOWER EXTRACT, LONICERA JAPONICA (HONEYSUCKLE) FLOWER EXTRACT, MALTODEXTRIN, MARIS AQUA/SEA WATER/ EAU DE MER, PENTYLENE GLYCOL, PHENETHYL ALCOHOL, POLYMNIA SONCHIFOLIA ROOT JUICE, SACCHARIDE ISOMERATE, SODIUM COCOYL ALANINATE, SODIUM PHYTATE, TITANIUM DIOXIDE, YOGURT, YOGURT POWDER, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, PARFUM/FRAGRANCE.

Δείτε επίσης

Brand

Μορφή Προϊόντος

, ,

Σκοπός Χρήσης

, , , ,

Συστατικά

, , , , , , , , , , , ,

Τύπος Δέρματος

, ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions
  • Εφαρμόστε την κρέμα σε βρεγμένο πρόσωπο, κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.
  • Ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό.
  • Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε την καθημερινά.

Πριν την πρώτη χρήση οποιουδήποτε κρεμικού προϊόντος εφαρμόστε μια σταγόνα πίσω από το αυτί σας ή στην εσωτερική περιοχή του αγκώνα. Με αυτό τον τρόπο αν εκδηλώσετε αλλεργία στο προϊόν αυτή θα είναι περιορισμένης έκτασης και θα γίνει αμέσως αντιληπτή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

BIODERMA Sensibio H2O Micellaire Νερό Καθαρισμού Προσώπου 500ml

17.49 11.86
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ
ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

Ag Pharm Micellaire For Face & Eyes 300ml

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ
ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

Υγρό Σαπούνι Προσώπου Ελιάς Fito+ Green Liquid Face Soap Olive 170ml

6.90 4.40