ΚΟΡΡΕΣ KORRES Yogurt Γιαούρτι Αντηλιακό Γαλάκτωμα Spray Σώματος & Προσώπου SPF 50 150ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069126499
11.70 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Το Ελληνικό Γιαούρτι Αντηλιακό Γαλάκτωμα Spray Σώματος & Προσώπου SPF 50 είναι ένα αντηλιακό γαλάκτωμα spray υψηλής προστασίας για το σώμα και το πρόσωπο. Βοηθά στην προστασία από τη φωτογήρανση. Προσφέρει ενεργή ενυδάτωση, ελαστικότητα και μοναδική αίσθηση άνεσης.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το Ελληνικό Γιαούρτι Αντηλιακό Γαλάκτωμα Spray Σώματος & Προσώπου SPF 50 του Korres, είναι ένα ελαφρύ αντηλιακό γαλάκτωμα σε μορφή spray υψηλής προστασίας το οποίο είναι σχεδιασμένο για το σώμα και το πρόσωπο, προσφέροντας ενεργή ενυδάτωση και ελαστικότητα. Ενισχυμένο με φυσικές πηγές πρωτεϊνών όπως το γιαούρτι, βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος και προσφέρει μια μοναδική αίσθηση άνεσης. Η πανθενόλη και η βιταμίνη Ε, που περιέχει, συνεργάζονται για να ενισχύσουν τον επιδερμικό φραγμό, προσφέροντας ένα απαλό και υγιές δέρμα. Με ανθεκτικά φίλτρα προστασίας νέας γενιάς, αυτή η κρέμα προσφέρει προστασία από το ευρύ φάσμα της ακτινοβολίας UVA και UVB, ενώ παρέχει ανθεκτικότητα στο νερό και γρήγορη απορρόφηση χωρίς να αφήνει ορατά ίχνη. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες, ενώ παράλληλα είναι κατάλληλο για χρήση από χορτοφάγους.

Οφέλη

  • Προστασία από τη φωτογήρανση: Προστατεύει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία που μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση του δέρματος. Παρέχει SPF 50 προστασία, που σημαίνει ότι μπλοκάρει περίπου το 98% των ακτίνων UVB.
  • Ενεργή ενυδάτωση: Βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος, αποτρέποντας την ξηρότητα και την αφυδάτωση. Παρέχει αίσθηση άνεσης και ενυδάτωσης για πολλές ώρες μετά την εφαρμογή.
  • Προστασία της ευαίσθητης περιοχής κάτω από τα μάτια: Η ειδική σύνθεση είναι κατάλληλη και για την περιοχή των ματιών, προστατεύοντάς την από τις ακτίνες UV και τη φωτογήρανση.
  • Ανθεκτικό στο νερό: Η ανθεκτικότητά του στο νερό το καθιστά κατάλληλο για χρήση κατά την κολύμβηση ή την εφαρμογή σε υγρό περιβάλλον.
  • Γρήγορη απορρόφηση: Η ελαφριά υφή του γαλακτώματος διευκολύνει την άμεση απορρόφηση από το δέρμα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα ή κολλώδη υφή.
  • Δερματολογικά ελεγμένο: Έχει δοκιμαστεί και επικυρωθεί από δερματολόγους για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του στο δέρμα.
  • Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες: Η ήπια σύνθεσή του το καθιστά κατάλληλο για τη χρήση ακόμη και σε επιδερμίδες που είναι ευαίσθητες στις αλλεργίες ή στις ερεθισμούς.

Κύρια Συστατικά

  • Γαλακτικό Οξύ: Έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και βοηθά στην εξάλειψη νεκρών κυττάρων και την ανανέωση του δέρματος. Βελτιώνει την υφή και την υγεία του δέρματος, ενισχύοντας τη φυσική του αντοχή και λάμψη.
  • Λεκιθίνη: Η λεκιθίνη λειτουργεί ως ενυδατικός παράγοντας που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος, κάνοντάς το πιο απαλό και ελαστικό. Μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού, προστατεύοντας το δέρμα από ερεθισμούς και εξωτερικούς παράγοντες, όπως η ξηρότητα και οι ελεύθερες ρίζες.
  • Πανθενόλη: Είναι γνωστή για τις ενυδατικές της ιδιότητες και βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα. Βελτιώνει την υφή του δέρματος και βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων.
  • Τζίντζερ: Έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που προστατεύουν το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και τη βλάβη τους. Ενισχύει τον επιδερμιδικό φραγμό της επιδερμίδας, βοηθώντας στην πρόληψη της ηλιακής βλάβης και της πρόωρης γήρανσης. Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μειώνουν τον ερεθισμό και τον κνησμό του δέρματος.\
  • Γιαούρτι: Προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα, καθώς περιέχει φυσικά λιπίδια και πρωτεΐνες. Βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων και στην ενίσχυση του φυσικού φραγμού του δέρματος.
  • Βιταμίνη Ε: Η βιταμίνη Ε βοηθά στη μείωση των ελεύθερων ριζών και στην προστασία των κυττάρων του δέρματος από τις βλαβερές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας, ενισχύοντας έτσι την αντιγηραντική δράση της. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, διατηρώντας το δέρμα απαλό. Εφαρμοσμένη τοπικά, η βιταμίνη Ε μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του δέρματος από τη βλαβερή δράση των υπεριώδων ακτίνων του ηλίου. Βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των ουλών και στην προώθηση της επούλωσης του δέρματος και στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος, προστατεύοντάς το από την αφυδάτωση.

Δείτε επίσης

Την επίσημη σελίδα του προιόντος.

Τα υπόλοιπα αντηλιακά μας που διαθέτουμε.

Brand

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

, , , ,

SPF

Συστατικά

, , , ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Ανακινείστε καλά πριν τη χρήση. Μην ψεκάζετε απευθείας στο πρόσωπο. Ψεκάστε στα χέρια πριν την εφαρμογή. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό. Απλώστε ομοιόμορφα στο σώμα και το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο. Επαναλαμβάνετε τη χρήση συχνά, για να διατηρείτε την προστασία, ιδιαίτερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα. Για να επιτύχετε την προστασία που αντιστοιχεί στον δείκτη ηλιακής προστασίας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ποσότητα 2 mg/cm² (περίπου 6 κουταλάκια του γλυκού για το σώμα ενός ενήλικα).

Προειδοποίηση: Η μείωση της ενδεικνυόμενης ποσότητας περιορίζει σημαντικά το επίπεδο προστασίας. Μην εκτίθεστε πολλή ώρα στον ήλιο ακόμη και αν χρησιμοποιείτε αντηλιακό. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία. Αφήστε χρόνο ώστε το προϊόν να απορροφηθεί πριν έλθει σε επαφή με τα ρούχα. Τα αντηλιακά προϊόντα ενδέχεται να προκαλέσουν λεκέδες στα ρούχα. Τα βρέφη και τα μικρά παιδιά δεν πρέπει να εκτίθενται καθόλου στο άμεσο ηλιακό φως.