ΚΟΡΡΕΣ Korres Walnut & Coconut Αδιάβροχο Αντηλιακό Λάδι Προσώπου και Σώματος SPF10 σε Spray 150ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069113260
9.19 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Το λάδι μαυρίσματος SPF10 Walnut & Cococut της Korres είναι εξαιρετικά πλούσιο σε φυτικά έλαια για βαθύ και ομοιόμορφο μαύρισμα μεγάλης διάρκειας. 


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το λάδι μαυρίσματος SPF10 Walnut & Cococut της Korres είναι εξαιρετικά πλούσιο σε φυτικά έλαια για βαθύ και ομοιόμορφο μαύρισμα μεγάλης διάρκειας. Τα έλαια καρύδας και argan με υψηλή περιεκτικότητα σε Ω-6 λιπαρά οξέα θρέφουν την επιδερμίδα ενώ το φυσικό χρώμα των ελαίων καρότου και Jojoba χαρίζει καλοκαιρινή λάμψη και αναδεικνύει το ομοιόμορφο μαύρισμα.

Το Λάδι Μαυρίσματος Προσώπου και  Σώματος Walnut & Cococut SPF 10 είναι  εξαιρετικά πλούσιο σε φυτικά έλαια λάδι μαυρίσματος προσφέρει βαθύ και ομοιόμορφο μαύρισμα μεγάλης διάρκειας. Τα έλαια καρύδας και argan, πλούσια σε Ω-6 λιπαρά οξέα, θρέφουν την επιδερμίδα, ενώ το φυσικό χρώμα των ελαίων καρότου και jojoba χαρίζει καλοκαιρινή λάμψη και αναδεικνύει το ομοιόμορφο μαύρισμα. Είναι ιδανικό για βαθύ και ομοιόμορφο μαύρισμα, χαμηλή προστασία. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, κατάλληλο για vegans και μη φαγεσωρογόνο.

Χαρακτηριστικά

  • Ιδανικό για βαθύ και ομοιόμορφο μαύρισμα
  • Χαμηλής προστασία (spf10)
  • Δερματολογικά ελεγμένο
  • Μη φαγεσωρογόνο
  • Κατάλληλο για vegans

Με Οικολογική Συνείδηση

Η ΚORRES συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας “Αρχιπέλαγος”με στόχο την επαναφύτευση των θαλάσσιων λιβαδιών Ποσειδωνίας στις ελληνικές θάλασσες, συμβάλλοντας στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και στη βελτίωση της υγείας των θαλάσσιων οικοσυστημάτων.

Λίστα συστατικών 

DICAPRYLYL ETHER, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/ DICAPRATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, DIBUTYL ADIPATE, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, ISOAMYL LAURATE, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, UNDECANE, HOMOSALATE, TRICAPRYLIN, TRIHEPTANOIN, ETHYLHEXYL SALICYLATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, TRIDECANE, COCOS NUCIFERAb(COCONUT) OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL,BETA-CAROTENE, DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) ROOT EXTRACT, ETHYLHEXYL TRIAZONE, GLYCERYL CAPRYLATE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, JUGLANS REGIA (WALNUT) SHELL EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, SORBIC ACID, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, PARFUM/FRAGRANCE.

  • Αντιοξειδωτικό: Argania Spinosa Kernel Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopherol, Tocopheryl Acetate
  • Καταπραϋντικό: Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract
  • Αντηλιακή προστασία: Homosalate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone

Δείτε Επίσης

Brand

Μορφή Προϊόντος

,

Σκοπός Χρήσης

,

SPF

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Ανακινήστε καλά το προϊόν και εφαρμόστε το ομοιόμορφα σε όλο το σώμα και το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε τη χρήση συχνά για να διατηρείτε την προστασία, ειδικά μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα. Για να εξασφαλίσετε την προστασία που αντιστοιχεί στο δείκτη ηλιακής προστασίας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια ποσότητα 2 mg/cm2 (περίπου 6 κουταλάκια του γλυκού για το σώμα ενός ενήλικα).

Προειδοποίηση: Η μείωση της συνιστώμενης ποσότητας μπορεί να μειώσει σημαντικά το επίπεδο προστασίας. Ακόμη και αν χρησιμοποιείτε αντηλιακό, μην εκτίθεστε πολλή ώρα στον ήλιο. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία. Αφήστε αρκετό χρόνο για να απορροφηθεί το προϊόν πριν έρθει σε επαφή με τα ρούχα. Τα αντηλιακά προϊόντα μπορεί να προκαλέσουν λεκέδες στα ρούχα. Τα βρέφη και τα μικρά παιδιά δεν πρέπει να εκτίθενται καθόλου στο άμεσο ηλιακό φως.