Bioten Vitamin C Κρέμα Προσώπου Νυκτός για Ενυδάτωση & Ατέλειες με Υαλουρονικό Οξύ & Βιταμίνη C 50ml

Κωδικός προϊόντος: 5201314144519
8.39 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Κρέμα νύχτας της εταιρείας Bioten με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C, για βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας και εξάλειψη των ατελειών και της θαμπάδας.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Κρέμα νύχτας της εταιρείας Bioten με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C, για βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας και εξάλειψη των ατελειών και της θαμπάδας.

Η Bioten Vitamin C Night Cream είναι ειδικά διαμορφωμένη για λάμψη και αντιγήρανση, καθώς η ισχυρή σύνθεσή της αποτελείται από ένα συνδυασμό σταθερής και εξαιρετικά ανθεκτικής βιταμίνης C, 100% φυσικά εκχυλίσματα πορτοκαλιού και λάιμ πλούσια σε αντιοξειδωτικά και ενεργά συστατικά για τη διατήρηση όμορφης και υγιούς επιδερμίδας. Η βιταμίνη C αναζωογονεί με φυσικό τρόπο και φωτίζει το δέρμα, ενώ οι αντιοξειδωτικές της ιδιότητες ενισχύουν την προστασία του δέρματος από την πρόωρη γήρανση και το προστατεύουν από το οξειδωτικό στρες. Διεγείρει την παραγωγή του φυσικού κολλαγόνου, μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και αποτελεί σημαντικό σύμμαχο κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας και των δυσχρωμιών που σχετίζονται με την ηλικία.

Η βιταμίνη C στη φόρμουλα είναι υψηλής ποιότητας, σταθερή και με υψηλή ανεκτικότητα, προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο. Η βιταμίνη Β3 στη φόρμουλα είναι επίσης πολύ ευεργετική για το δέρμα. Ενισχύει τη δράση της βιταμίνης C, μειώνει τις σκούρες κηλίδες και τη θαμπάδα και εξομαλύνει τον ανομοιόμορφο τόνο του δέρματος, φωτίζοντας την επιδερμίδα. Περιέχει επίσης πανθενόλη και υαλουρονικό οξύ, τα οποία βελτιώνουν την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος, κάνοντας το δέρμα απαλό και ελαστικό.

Κλινικά Αποδεδειγμένη Αποτελεσματικότητα

• Μετά από μόλις 1 μήνα, το περίγραμμα του προσώπου είναι εμφανώς πιο σφριγηλό και πιο πυκνό**
• Το μήκος των ρυτίδων μειώνεται έως και 37%, ενώ ο αριθμός των ρυτίδων μειώνεται έως και 34%*
• Το δέρμα γίνεται πιο σφιχτό και πιο φωτεινό και η ελαστικότητά του βελτιώνεται σημαντικά**

Αντικειμενική, δερματολογική μέτρηση με εργαστηριακό όργανο* και αυτό-αξιολόγηση υπό την επίβλεψη δερματολόγου**, 22 γυναίκες ηλικίας 55-65 ετών.

Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά: το 88% των γυναικών αναφέρουν ότι οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες είναι λιγότερο ορατές*. Οι κηλίδες και τα σκούρα στίγματα είναι επίσης λιγότερο ορατά και το δέρμα φαίνεται πιο φωτεινό.**

* Αυτό-αξιολόγηση υπό την επίβλεψη δερματολόγου, 25 γυναίκες ηλικίας 30-40 ετών.
** Κλινικός εργαστηριακός έλεγχος υπό την επίβλεψη δερματολόγου, 10 γυναίκες ηλικίας 30-40 ετών.

Το προϊόν περιέχει συστατικά 90% φυσικής προέλευσης, είναι Vegan Friendly. Εμπεριέχεται σε Γυάλινη Συσκευασία από 30% ανακυκλώσιμο υλικό με 100% ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ η προέλευση χαρτιού είναι από υπεύθυνες πηγές. Το εργοστάσιό είναι πιστοποιημένο από την TUV Hellas, καθώς εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ενέργειας ISO 50001.

Συστατικά

100% Φυσικό εκχύλισμα Πορτοκαλιού & Lime, Βιταμίνη Β3, D-Πανθενόλη, Υαλουρονικό Οξύ

 

Δείτε Επίσης

Τη σελίδα του προϊόντος στην ιστοσελίδα της εταιρίας

Τις υπόλοιπες κρέμες νύχτας που διαθέτουμε.

Brand

Συστατικά

, , , ,

Μορφή Προϊόντος

,

Σκοπός Χρήσης

, , , , , , , , ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Εφαρμόστε απαλά κάθε βράδυ την πλούσια gel κρέμα σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Χρήση κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου

 

Πριν την πρώτη χρήση οποιουδήποτε κρεμικού προϊόντος εφαρμόστε μια σταγόνα πίσω από το αυτί σας ή στην εσωτερική περιοχή του αγκώνα. Με αυτό τον τρόπο αν εκδηλώσετε αλλεργία στο προϊόν αυτή θα είναι περιορισμένης έκτασης και θα γίνει αμέσως αντιληπτή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ
ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

[3] Κρέμα Νύχτας Frezyderm Night Force A+E Cream 50ml

17.12