ΚΟΡΡΕΣ Korres Argan Oil Post – Colour Mask (Μάσκα Για μετά τη Βαφή) 125ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069075933
7.32 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Μάσκα μαλλιών για μετά τη βαφή, η οποία διατηρεί λαμπερό το χρώμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενυδατώνει, θρέφει την τρίχα και επανορθώνει τις φθορές σε μαλλιά που υπόκεινται σε χημικές διεργασίες (βαφή).


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Η Μάσκα Μαλλιών Για Βαμμένα Μαλλιά με Argan Oil από την εταιρεία Korres είναι  ένα προϊόν που αναδεικνύει τη φροντίδα των μαλλιών μετά τη βαφή σε ένα νέο επίπεδο πολυτέλειας. Η εμπνευσμένη σύνθεση αυτής της μάσκας, με έλαια Argan και Αβησσυνίας, Shea butter, και πρωτεΐνες σιταριού, δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα στα βαμμένα μαλλιά.

Η ειδική φόρμουλα αυτής της μάσκας ενυδατώνει βαθιά, θρέφει την τρίχα και διατηρεί λαμπερό το χρώμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Είναι η ιδανική λύση για μαλλιά που υποβλήθηκαν σε χημικές διεργασίες, όπως η βαφή, καθώς επανορθώνει τυχόν φθορές, αφήνοντας τα απαλά, λεία και απολύτως λαμπερά. Η μάσκα είναι δερματολογικά ελεγμένη, ενώ παράλληλα είναι κατάλληλη για vegans, ανταποκρινόμενη σε υψηλά πρότυπα φυσικής προέλευσης με ποσοστό 89.7% φυσικών συστατικών. Συνδυάζοντας ποιότητα, αποτελεσματικότητα και φυσική φροντίδα, η Μάσκα Μαλλιών Argan Oil ανταποκρίνεται στις ανάγκες των βαμμένων μαλλιών, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ενεργά συστατικά 

  1. Έλαια Argan και Αβησσυνίας: Τα έλαια αυτά είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και οξέα λιπαρά. Το έλαιο Argan είναι γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες και την προστασία από την ξηρότητα, ενώ το έλαιο Αβησσυνίας προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία.
  2. Shea butter: Το Shea butter είναι γνωστό για τις ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και βοηθά στην επανόρθωση ξηρού, ταλαιπωρημένου μαλλιού.
  3. Πρωτεΐνες σιταριού: Οι πρωτεΐνες από το σιτάρι παρέχουν δύναμη και ενίσχυση στην τρίχα. Βοηθούν στην αποκατάσταση των φθορών που μπορεί να προκύψουν λόγω χημικών επεξεργασιών, όπως η βαφή.

Αυτά τα συστατικά συνεργάζονται για να προσφέρουν ενυδάτωση, θρέψη, προστασία του χρώματος και επανόρθωση στα βαμμένα μαλλιά. Η συνολική σύνθεση φαίνεται να επιδιώκει να διατηρήσει τη λάμψη και την υγεία των μαλλιών μετά από χημικές διεργασίες.

Λίστα συστατικών 

AQUA/WATER/EAU, CETEARYL ALCOHOL, DISTEAROYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE, GLYCERIN, DICAPRYLYL CARBONATE, QUATERNIUM-91, LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, POLYQUATERNIUM37, CETRIMONIUM METHOSULFATE, INULIN, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, ASTROCARYUM MURUMURU SEED BUTTER, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, BETA VULGARIS BEET EXTRACT/BEET ROOT EXTRACT/EXTRAIT DE BETTERAVE, BUTYLENE GLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLYL GLYCOL, CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED EXTRACT, HYDROLYZED CERATONIA SILIQUA SEED EXTRACT, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, HYDROLYZED WHEAT STARCH, HYDROXYPROPYL GUAR, LACTIC ACID, LIMONIUM GERBERI EXTRACT, NIACINAMIDE, ORBIGNYA SPECIOSA KERNEL OIL, ORIGANUM DICTAMNUS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, ORIGANUM MAJORANA LEAF EXTRACT, PANTHENOL, PARFUM/FRAGRANCE, PHENETHYL ALCOHOL, PHYTANTRIOL, POLYQUATERNIUM7, POLYQUATERNIUM-47, SIDERITIS SYRIACA EXTRACT, SODIUM GLUCEPTATE, TRIDECETH-8, ZEA MAYS (CORN) STARCH, PHENOXYETHANOL,POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN. MAY CONTAIN TRACES OF WHEAT / NUTS.

Το προϊόν δεν περιέχει αλκοόλ.
Κατά της ακμής: Niacinamide
Αντιοξειδωτικά: Argania Spinosa Kernel Oil, Beet Root Extract, Origanum Dictamnus Flower/​Leaf/​Stem Extract, Sideritis Syriaca Extract
Απολεπιστικό: Lactic Acid
Περοσφέρουν Φωτεινότητα του δέρματος: Niacinamide
Συστατικό που ταυτίζεται με το δέρμα: Glycerin
Καταπραϋντικό: Panthenol

Δείτε επίσης

 

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

, , ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Απλώστε τη μάσκα σε νωπά μαλλιά, αφήστε να δράσει για 3-5 λεπτά και ξεβγάλτε με άφθονο νερό.

Επαναλάβετε 1-2 φορές την εβδομάδα.