Best Seller

Simply Green Έλαιο Καρύδας 100ml

Κωδικός προϊόντος: 5202663195849
2.70 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες



Product price
Additional options total:
Order total:

Το έλαιο καρύδας – Coconut oil είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα. Συναντάται πολύ συχνά ως συστατικό σε διάφορα δερμοκαλλυντικά προϊόντα, όχι μόνο για το άρωμα του αλλά και για τις θεραπευτικές του ιδιότητς. Στην καθημερινότητα όταν εφαρμοστεί στο δέρμα ανακουφίζει, μαλακώνει και θρέφει την ξηρή και ερεθισμένη επιδερμίδα. Επίσης βοηθά στην διατήρηση της ελαστικότητας της ενώ επιταχύνει και την ανάπλαση του δέρματος. Είναι μη λιπαρό και απορροφάται άμεσα αφήνοντας ένα πολύ ήπιο άρωμα και λαμπερή όψη υγείας. Χρησιμοποιείται και στη μαγειρική και σαν συμπλήρωμα διατροφής ωστόσο το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο για κατανάλωση συνεπώς θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο εξωτερικά.

Γιατί να χρησιμοποιήσουμε το Έλαιο Καρύδας Εξωτερικά;

Υπάρχουν πολλές παραδοσιακές χρήσεις για το έλαιο καρύδας ωστόσο δεν είναι όλες επιστημονικά τεκμηριωμένες. Με βάση τα ισχύοντα δεδομένα μπορούμε να πούμε ότι κατά πάσα πιθανότητα το έλαιο καρύδας όταν χρησιμοποιείται εξωτερικά

  • Είναι ασφαλές
  • Καταπολεμά την ξηροδερμία
  • Μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της ψωρίασης
  • Μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της ατοπικής δερματίτιδας
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν λάδι σώματος για τις ενυδατικές του και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες
  • Χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε λαουρικό οξύ όταν εφαρμόζεται εξωτερικά δρά ενάντια σε ορισμένους ιούς, μύκητες και βακτήρια.

Δείτε Επίσης

Όλα μας τα έλαια φυτικής προέλευσης

Την επίσημη ιστοσελίδα των προϊόντων Simply Green Laboratory

Μορφή Προϊόντος

, ,

Σκοπός Χρήσης

, , , , , , , ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Πριν την πρώτη χρήση οποιουδήποτε δερμοκαλλυντικού προϊόντος εφαρμόστε μια σταγόνα πίσω από το αυτί σας ή στην εσωτερική περιοχή του αγκώνα. Με αυτό τον τρόπο αν εκδηλώσετε αλλεργία στο προϊόν αυτή θα είναι περιορισμένης έκτασης και θα γίνει αμέσως αντιληπτή.