Ο λογαριασμός μου

είσοδος | εγγραφή

Παραγγελίες Ερωτήματα Εντοπισμός Δεμάτων

2521024688

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 07.00-22.00

Ο λογαριασμός μου

είσοδος | εγγραφή

Σχετικά με την πώληση φαρμάκων μέσω Internet

26 Σεπτεμβρίου 2021 | zgpharm | Αυτοφροντίδα

Βρεθήκατε σε αυτή τη σελίδα γιατί αναζητήσατε κάποιο φάρμακο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Με βάση την Ελληνική Νομοθεσία η πώληση φαρμάκων εξ αποστάσεως με οποιοδήποτε τρόπο απαγορεύεται όπως και η εξ αποστάσεως εκτέλεση ιατρικών συνταγών. Εξυπακούεται πως το ίδιο ισχύει για τις πωλήσεις φαρμάκων εκτός Ελλάδος όπως για παράδειγμα στην Κύπρο, την Γερμανία ή άλλες χώρες. 

Λάβετε τα φάρμακα που σας έχει συνταγογραφήσει ο γιατρός σας από το φαρμακείο της γειτονιάς σας. Ο φαρμακοποιός σας εγγυάται την αποτελεσματική χορήγηση των φαρμάκων, ελέγχοντας την ορθή τους διακίνηση, συμβουλεύοντας σας για την σωστή τους λήψη και λειτουργώντας ώς τελική δικλείδα ασφαλείας για τον πλήρη έλεγχο της πορείας της θεραπείας σας. Συζητήστε μαζί του για τυχόν συμπτώματα που θα θέλατε να αντιμετωπίσετε με κάποιο μη συνταγογραφούμενο φάρμακο που μπορεί να σας χορηγήσει ο ίδιος.

Αποφύγετε να πάρετε φάρμακα που ενδεχομένως να έχετε στο σπίτι για κάποιο παλαιότερο πρόβλημα υγείας που είχατε αντιμετωπίσει 

Αποφύγετε να αγοράσετε φάρμακα μέσω Internet. Εκτός από το ότι πρόκειται για μια παράνομη πράξη, κινδυνεύετε να αγοράσετε αλλοιωμένα προϊόντα που όχι μόνο δεν θα σας βοηθήσουν αλλά αντίθετα θα επιβαρύνουν την υγεία σας. 

 


0