KORRES Red Vine Αντηλιακό Μαλλιών σε Spray 150ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069112225
7.40 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Ανακαλύψτε το Αντηλιακό μικρογαλάκτωμα της KORRES και απολαύστε προστασία, ενυδάτωση και λάμψη για τα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το Αντηλιακό μικρογαλάκτωμα της KORRES είναι η ιδανική επιλογή για την καλοκαιρινή προστασία και φροντίδα των μαλλιών σας. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία και ενυδάτωση στα μαλλιά σας, καθώς εκτίθενται στις επιβλαβείς επιδράσεις του ήλιου και της θάλασσας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Είναι εμπλουτισμένο με φυσικά συστατικά που προσφέρουν ευεργετικά οφέλη στα μαλλιά σας. Η παρουσία της Αλόης, της προβιταμίνης Β5, των εκχυλισμάτων από κόκκινο Σταφύλι και Ηλίανθο εξασφαλίζει προστασία και φροντίδα για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά που έχουν εκτεθεί στη θάλασσα και τον ήλιο. Αυτά τα συστατικά βοηθούν στη διατήρηση του χρώματος των μαλλιών σας και αποκαθιστούν τη λάμψη τους, προσφέροντας τους ένα υγιές και λαμπερό αποτέλεσμα.

Έχει δερματολογικά ελεγχθεί, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του στη χρήση στα μαλλιά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι προσφέρει αποτελεσματική προστασία και φροντίδα για τα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Επιπλέον, η KORRES συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος προωθώντας την επαναφύτευση των θαλάσσιων λιβαδιών Ποσειδωνίας στις ελληνικές θάλασσες. Με αυτή τη συνεργασία, συμβάλλουν στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και στη βελτίωση της υγείας των θαλάσσιων οικοσυστημάτων. Έτσι, με τη χρήση αυτού του προϊόντος, συμβάλλετε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση της ομορφιάς των θαλάσσιων οικοσυστημάτων.

Οι φυτικές εκχυλίσεις από κόκκινο αμπέλι και ηλίανθο συμβάλλουν στην προστασία από τη φωτο-οξείδωση που προκαλεί η UVA ακτινοβολία, προσφέροντας αντιοξειδωτική δράση. Τα συστατικά αυτά δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα, προλαμβάνοντας την αρνητική επίδραση της UVA ακτινοβολίας στα μαλλιά.

Η ενεργή αλόη παρέχει περαιτέρω προστασία, δημιουργώντας ένα φιλμ που περιβάλλει την τρίχα και την προστατεύει από την UVA ακτινοβολία. Παράλληλα, η προβιταμίνη Β5 διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί. Αυτό τον συνδυασμό προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία και ενυδάτωση στα μαλλιά σας, βοηθώντας να διατηρήσουν την υγιή τους κατάσταση και λάμψη.

Επομένως, το σταφύλι από κόκκινο αμπέλι και ο ηλίανθος συνεργάζονται για να προστατεύσουν τα μαλλιά σας από την ακτινοβολία UVA, ενώ η αλόη και η προβιταμίνη Β5 ενυδατώνουν τα μαλλιά σας από τη βάθος, προσφέροντας μακροπρόθεσμη προστασία και ενυδάτωση.

Αναλυτική λίστα συστατικών

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PPG-26-BUTETH-26, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED EXTRACT, ISOAMYL P-METHOXYCINNAMATE, LACTIC ACID, LECITHIN, OLEYL OLEATE, PANTHENOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, POLYQUATERNIUM-10, SODIUM ACETATE, SODIUM CHLORIDE, STEARAMINE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED EXTRACT, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, PARFUM/FRAGRANCE, ALCOHOL.

Λίγα λόγια για τα συστατικά

1. AQUA/WATER/EAU: Αυτό είναι το νερό που χρησιμοποιείται ως διαλύτης για τα υπόλοιπα συστατικά.
2. GLYCERIN: Είναι ένας υγρός παράγοντας ενυδάτωσης που βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας.
3. PPG-26-BUTETH-26: Αυτός ο συστατικός παρέχει ενυδάτωση και βοηθά στη διατήρηση της σταθερότητας του προϊόντος.
4. ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER: Είναι το σκόνη χυμού φύλλων αλόης, που έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα.
5. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE: Είναι ένα φίλτρο UV που παρέχει προστασία από την UVA ακτινοβολία.
6. BUTYLENE GLYCOL: Χρησιμοποιείται ως διαλύτης και υγραντικό παράγοντας για τη βελτίωση της εφαρμογής του προϊόντος.
7. CAPRYLYL GLYCOL: Αυτός ο παράγοντας χρησιμοποιείται ως συντηρητικό και αντιμικροβιακός παράγοντας.
8. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED EXTRACT: Αυτό το εκχύλισμα από ηλιόσπορο παρέχει αντιοξειδωτική προστασία και βοηθά στη διατήρηση του χρώματος και της λάμψης των μαλλιών.
9. ISOAMYL P-METHOXYCINNAMATE: Είναι ένα φίλτρο UV που παρέχει προστασία από την UVB ακτινοβολία.
10. LACTIC ACID: Αυτός ο οργανικός οξύς χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση της οξύτητας του προϊόντος και την ενίσχυση της απολέπισης της επιδερμίδας.
11. LECITHIN: Αυτός ο φυσικός παράγοντας βοηθά στην ενυδάτωση και την ενίσχυση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.
12. OLEYL OLEATE: Είναι ένας ενυδατικός παράγοντας που βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης και της μαλακότητας των μαλλιών.
13. PANTHENOL: Είναι η προβιταμίνη Β5, η οποία παρέχει ενυδάτωση και ενισχύει την υγεία των μαλλιών.
14. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL: Αυτός ο παράγοντας λειτουργεί ως διαλύτης και επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή των συστατικών στο προϊόν.
15. POLYQUATERNIUM-10: Είναι ένας πολυμερής παράγοντας που βελτιώνει την υφή των μαλλιών και τα καθιστά πιο εύκολα στον χειρισμό.
16. SODIUM ACETATE: Χρησιμοποιείται ως ρυθμιστής pH και συντηρητικό.
17. SODIUM CHLORIDE: Είναι το κοινό αλάτι, που χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση της οξύτητας του προϊόντος.
18. STEARAMINE: Αυτός ο παράγοντας βελτιώνει την υφή των μαλλιών και τα καθιστά πιο ευκολοχτένιστα.
19. TOCOPHEROL: Είναι η βιταμίνη Ε, ένας αντιοξειδωτικός παράγοντας που προστατεύει τα μαλλιά από την ελεύθερη ριζούχο.
20. TOCOPHERYL ACETATE: Αυτός είναι ο αιθυλικός εστέρας της βιταμίνης Ε, που παρέχει αντιοξειδωτική προστασία και ενυδάτωση στα μαλλιά.
21. VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED EXTRACT: Είναι το εκχύλισμα από σπόρους σταφυλιών, που παρέχει αντιοξειδωτική προστασία και ενισχύει την υγεία των μαλλιών.
22. PHENOXYETHANOL: Αυτός ο συντηρητικός παράγοντας χρησιμοποιείται για την αντιμικροβιακή προστασία του προϊόντος.
23. SODIUM DEHYDROACETATE: Αυτός ο συντηρητικός παράγοντας χρησιμοποιείται για την αντιμικροβιακή προστασία του προϊόντος.
24. ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL: Αυτά είναι αρώματα που περιέχονται στο προϊόν και δίνουν ένα ευχάριστο άρωμα.
25. PARFUM/FRAGRANCE: Περιέχει γενικό άρωμα που προσδίδει μια ευχάριστη μυρωδιά στο προϊόν.
26. ALCOHOL: Αυτή η ουσία χρησιμοποιείται ως διαλύτης και αντιμικροβιακός παράγοντας στο προϊόν.

Κάθε συστατικό έχει έναν ρόλο στο προϊόν και συνεισφέρει στην ενυδάτωση, την προστασία και την υγεία των μαλλιών.

Δείτε Επίσης

Η επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος στη σελίδα του προμηθευτή

Όλα τα προϊόντα για τη φροντίδα μαλλιών που διαθέτουμε

Όλα τα προϊόντα που εφαρμόζονται στο σώμα

Brand

Μορφή Προϊόντος

, ,

Σκοπός Χρήσης

, ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Πριν την πρώτη χρήση οποιουδήποτε δερμοκαλλυντικού προϊόντος εφαρμόστε μια σταγόνα πίσω από το αυτί σας ή στην εσωτερική περιοχή του αγκώνα. Με αυτό τον τρόπο αν εκδηλώσετε αλλεργία στο προϊόν αυτή θα είναι περιορισμένης έκτασης και θα γίνει αμέσως αντιληπτή.