Ag Pharm Βούρτσα Πλάτης Ξύλινη 1 Τεμάχιο

Κωδικός προϊόντος: 9784682136648
5.60 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Βούρτσα Πλάτης της Ag Pharm με φυσική τρίχα και μακριά ξύλινη λαβή, είναι κατάλληλη για να σαπουνίζετε με ευκολία την πλάτη σας, φτάνοντας ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία, συνδυάζοντας τον καθημερινό σας καθαρισμό, με την αίσθηση αναζωογόνησης που προσφέρει. Υποαλλεργικό προϊόν.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Η Βούρτσα Πλάτης της Ag Pharm με φυσική τρίχα και μακριά ξύλινη λαβή, είναι κατάλληλη για να σαπουνίζετε με ευκολία την πλάτη σας, φτάνοντας ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία, συνδυάζοντας τον καθημερινό σας καθαρισμό, με την αίσθηση αναζωογόνησης που προσφέρει. Το κομμάτι της βούρτσας διαθέτει ιμάντα για επιπλέον έλεγχο από το χρήστη και αποσπάται από τη λαβή για χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα. Στην άκρη της λαβής υπάρχει κορδόνι για την εύκολη αποθήκευσή της. Επιπλέον, είναι κατάλληλη για να χρησιμοποιηθεί και σε στεγνό δέρμα. Το προϊόν είναι υποαλλεργικό.

Οφέλη

  • Είναι κατασκευασμένη με φυσική τρίχα, που αυτό την καθιστά κατάλληλη ακόμα και για τα ευαίσθητα δέρματα.
  • Διαθέτει μακριά ξύλινη λαβή προσφέροντας ευκολία στον καθαρισμό της πλάτης και κατ επέκταση στο υπόλοιπο σώμα, φτάνοντας ακόμη και τα πιο δύσκολα σημεία.
  • Συνδυάζει τον καθημερινό καθαρισμό, με την αίσθηση αναζωογόνησης που προσφέρει.
  • Το κομμάτι που περιέχει τη βούρτσα διαθέτει ιμάντα για επιπλέον έλεγχο από το χρήστη και αποσπάται από τη λαβή για χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα.
  • Διαθέτει κορδόνι για εύκολη αποθήκευση.
  • Χρησιμοποιείται και σε στεγνό δέρμα.
  • Υποαλλεργικό προϊόν.

Dry Brushing – Στεγνό Βούρτσισμα

Το στεγνό βούρτσισμα είναι ένας απλός και γρήγορος τρόπος για να περιποιηθούμε σε βάθος την επιδερμίδα του σώματός μας. Επιταχύνει την αποβολή των νεκρών κυττάρων, αναζωογονώντας την επιδερμίδα μας σε βάθος. Επιπλέον, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό στη σωστή οξυγόνωση του δέρματος, στη μείωση του οιδήματος και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Τέλος, η συμβολή του στο άνοιγμα των πόρων και στην απορρόφηση θρεπτικών ουσιών μας χαρίζει τόνωση και ευεξία, ενώ ταυτόχρονα μας προσφέρει χαλάρωση απομακρύνοντας το άγχος και το στρες της καθημερινότητας. 3 έως 5 λεπτά στεγνού βουρτσίσματος της επιφάνειας του δέρματος αρκούν για να απολαύσουμε τα πολλαπλά οφέλη της νέας αυτής τάσης.

Δείτε Επίσης

Την επίσημη σελίδα του προϊόντος

Όλα τα προιόντα μας για τη χρήση στην περιοχή του σώματος.

Brand

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Πάντα να βουρτσίζετε προς τα πάνω, προς την καρδιά σας. Χρησιμοποιήστε μικρές κινήσεις και ασκήστε ελαφριά πίεση, διότι μπορεί να ερεθίσετε το δέρμα σας. Μετακινηθείτε προς τα πάνω στην κοιλιά και τις μασχάλες σας με κυκλικές κινήσεις. Για τα χέρια, μετακινήστε τη βούρτσα προς τα πάνω προς τους ώμους σας με σύντομες και σταθερές κινήσεις.

Χρήση για το Στεγνό Βούρτσισμα

Ξεκινήστε από κάτω προς τα πάνω (από τα πόδια) και με αργές, κυκλικές κινήσεις βουρτσίστε όλο το σώμα σας. Η καλύτερη στιγμή να δοκιμάσετε το dry brushing είναι πριν από το ντους ούτως ώστε μόλις τελειώσετε να πλύνετε επιμελώς το σώμα σας απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος.

Προσοχή: Να καθαρίζετε τη βούρτσα σας τακτικά και ποτέ να μη βουρτσίζετε το ερεθισμένο δέρμα.