Ag Pharm Βαζελίνη Με Άρωμα & Έλαιο Από Χαμομήλι 90gr

Κωδικός προϊόντος: 5200703500615
2.26 1.76 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Η βαζελίνη χρησιμοποιείται για την περιποίηση του δέρματος βρεφών και ενηλίκων. Επιπλέον, η βαζελίνη δεν ερεθίζει, ενυδατώνει, μαλακώνει και ανακουφίζει το ξηρό δέρμα. Περιέχει άρωμα και έλαιο από χαμομήλι.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.


Η βαζελίνη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και χρησιμοποιημένα προϊόντα ομορφιάς και χρησιμοποιείται για την περιποίηση του δέρματος βρεφών και ενηλίκων. Επιπλέον, η βαζελίνη δεν ερεθίζει, ενυδατώνει, μαλακώνει και ανακουφίζει το ξηρό δέρμα. Περιέχει άρωμα και έλαιο από χαμομήλι.

Η βαζελίνη μπορεί να φανεί χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις στην προσωπική φροντίδα:

  • Στην περιποίηση των χειλιών. Προσφέρει ενυδάτωση ενώ μπορεί να βοηθήσει και στα σκασμένα χείλη.
  • Στην ενυδάτωση των νυχιών προκειμένου οι παρανυχίδες να αφαιρούνται ευκολότερα. Αρκούν ορισμένες ώρες εφαρμογής.
  • Στην αντιμετώπιση των σκληρύνσεων σε φτέρνες και αγκώνες.
  • Ως λιπαντικό
  • Για να εγκλωβίσει το άρωμα σας σε κάποιο σημείο του σώματος. Ψεκάζοντας το άρωμα πάνω σε κάποιο σημείο που έχετε απλώσει βαζελίνη, διαρκεί αρκετά περισσότερο.
  • Στην αντιμετώπιση της ξηροδερμίας ή της αφυδάτωσης στο σώμα.
  • Στην προστασία του προσώπου ενώ βάφετε τα μαλλιά σας. Αν αλειφτεί περιμετρικά, εμποδίζει την εισχώρηση της βαφής σε μη επιθυμητά σημεία.

Η βαζελίνη έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν και στην αλλαγή πάνας, την αντιμετώπιση ήπιων εγκαυμάτων, αλλά και σε διάφορες καλλυντικές χρήσεις στο πρόσωπο. Ενδεικτικά ως ντεμακιγιάζ, στην περιποίηση των φρυδιών και των βλεφαρίδων και ως highlighter για το μακιγιάζ. Σήμερα η βαζελίνη υπάρχει συχνά σαν συστατικό σε άλλα δερματολογικά προϊόντα.

Η βαζελίνη όντας ένα οικονομικό προϊόν έχει και διάφορες οικιακές χρήσεις στην καθημερινότητα:

  • Αποκαθιστά τη λάμψη στα προϊόντα φυσικού ή τεχνητού δέρματος, όπως τα παπούτσια, τα μπουφάν και τις τσάντες.
  • Κολλημένο φερμουάρ: Μπορείτε να λύσετε γρήγορα αυτό το πρόβλημα, λιπαίνοντας την προβληματική περιοχή με βαζελίνη.  Μπορείτε επίσης να την χρησιμοποιήσετε για σκουριασμένα κουμπιά και τμήματα επίπλων.
  • Ανανεώνει τη λάμψη στις επιφάνειες που έχουν βερνίκι, όπως τραπέζια και άλλες ξύλινες επιφάνειες. Τα έπιπλα θα λάμπουν και θα παραμείνουν καθαρά για περισσότερο. Η βαζελίνη σχηματίζει μια στρώση που απωθεί τη σκόνη.
  • Βοηθά στην αφαίρεση λεκέδων μακιγιάζ από τα ρούχα σας.

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι άοσμο.

Δείτε επίσης

Ενδεικτική Ηλικία Έναρξης Χρήσης

, , , , , , ,

Μορφή Προϊόντος

,

Σκοπός Χρήσης

, , , ,

Συστατικά

,

Brand

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Χρησιμοποιείστε την ποσότητα βαζελίνης που χρειάζεται το δέρμα σας για να νιώσει ενυδατωμένο και προστατευμένο.Συνήθως μικρή ποσότητα είναι αρκετή για να αφήσει ένα στρώμα προστασίας.

Τοποθετήστε τη με κυκλικές κινήσεις κάνοντας ελαφρύ μασάζ στο δέρμα σας και αφήστε τη να απορροφηθεί για να λειτουργήσει και να αναδείξει τη φυσική του λάμψη βοηθώντας στην ανάπλαση του ταλαιπωρημένου και ερεθισμένου δέρματος.

Να μην χρησιμοποιείται σε ανοιχτά τραύματα.