Nivea Men Κρέμα Ξυρίσματος Sensitive 100ml

Κωδικός προϊόντος: 4005808588589
3.30 1.62 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ


Η κρέμα ξυρίσματος Sensitive προσφέρει βαθύ και άνετο ξύρισμα, προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα από τους ερεθισμούς και μαλακώνει τα γένια.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Οι πελάτες μας αγοράζουν μαζί

Η μοναδική σειρά Nivea Men Sensitive είναι ειδικά σχεδιασμένη για άνδρες με ευαίσθητη επιδερμίδα. Η σύνθεσή της περιέχει φυσικά συστατικά και προσφέρει απαλή προστασία και καταπραϋντική περιποίηση για την επιδερμίδα που ερεθίζεται εύκολα. Τα προϊόντα της σειράς Sensitive δεν περιέχουν οινόπνευμα, καταπραΰνοντας έτσι άμεσα τους ερεθισμούς, τις κοκκινίλες και την αίσθηση καψίματος που προκαλεί το ξύρισμα. και ενισχύοντας την σταδιακά την άμυνα της ευαίσθητης επιδερμίδας. Η κρέμα ξυρίσματος Sensitive προσφέρει βαθύ και άνετο ξύρισμα, προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα από τους ερεθισμούς και μαλακώνει τα γένια. Χαρίζει στην επιδερμίδα αίσθηση άνεσης και απαλότητας. Δεν περιέχει οινόπνευμα ενώ είναι εμπλουτισμένη με φυσικό χαμομήλι και αμαμελίδα.

Μορφή Προϊόντος

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Kάντε αφρό χρησιμοποιώντας ένα πινέλο ξυρίσματος και στη συνέχεια απλώστε τον σε βρεγμένο πρόσωπο.

Για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε και τα υπόλοιπα προϊόντα της ολοκληρωμένης σειράς Nivea Men για ευαίσθητη επιδερμίδα με 0% οινόπνευμα.