[1] Pharmasept Flogo Calm Extra Care Cream Κρέμα Προστασίας για Συγκάματα 50ml BestSeller

Κωδικός προϊόντος: 5205122000555-1
5.30 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Αδιάβροχη κρέμα με συστατικά προστατευτικής δράσης, κατάλληλα για την περιποίηση των συγκαμάτων. Ιδανική για όλες τις ηλικίες.

Με βάση τον υφιστάμενο φόρτο εργασίας εάν παραγγείλετε τώρα το προϊόν αυτό, η παραγγελία σας θα παραδοθεί από εμάς προς αποστολή στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε στις 1 Νοεμβρίου 2024 και θα παραλάβετε μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες αργότερα για τις πρωτεύουσες νομών της ηπειρωτικής Ελλάδας. Για κωμοπόλεις και χωριά της ηπειρωτικής Ελλάδας όπως και για τη νησιωτική Ελλάδα. ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε

Οι πελάτες μας αγοράζουν μαζί

YITH Badge
+
Αγοράστε μαζί μόνο:   16.10

Αδιάβροχη κρέμα με συστατικά προστατευτικής δράσης, κατάλληλα για την περιποίηση των συγκαμάτων.Τα ενεργά συστατικά της χαρίζουν αίσθηση ανακούφισης από συγκάματα, φλογώσεις & ερεθισμούς, ενισχύοντας την ενδυνάμωση της επιδερμίδας στην πάσχουσα περιοχή.

  • Ήπια καταπραϋντική & αναπλαστική δράση: Με φυτικούς οξυγονοποιημένους εστέρες – ΟGT – που προσφέρουν ήπια καταπραϋντική δράση στους ερεθισμούς και σε συνδυασμό με τη Βιταμίνη Ε και την Αλλαντοΐνη, βοηθούν στην ενίσχυση της ανάπλασης, της επουλωτικής ικανότητας & ελαστικότητας της επιδερμίδας.
  • Ήπια προστατευτική δράση: Με 15% Οξείδιο του Ψευδαργύρου που συμβάλλει στην αδιαβροχοποίηση της πάσχουσας περιοχής, ενώ το λάδι Καλέντουλας και η φυσική Βιζαβολόλη προσφέρουν ήπια προστατευτική & αντισηπτική δράση στην ερεθισμένη επιδερμίδα.
  • Ενυδατική δράση: Με έλαιο Αβοκάντο, Προβιταμίνη Β5 και Βούτυρο Καριτέ – πλούσια σε θρεπτικά συστατικά- παρέχουν ενυδατική δράση και ενισχυμένη περιποίηση στην επιδερμίδα.
  • Ιδανική για όλες τις ηλικίες.
  • Ιδανική και για χρήση μετά από τατουάζ.

ΚΛΙΝΙΚΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ DERMA CONSULT

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

Δείτε επίσης

Ενδεικτική Ηλικία Έναρξης Χρήσης

, , , , , , ,

Brand

Μορφή Προϊόντος

, , ,

Σκοπός Χρήσης

, , ,

Συστατικά

, , , , , , , , , ,

Άλλα Χαρακτηριστικά

Χωρίς Parabens, Χωρίς Οινόπνευμα

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions
  • Μετά από καλό καθαρισμό του δέρματος, απλώστε κατάλληλη ποσότητα στην ερεθισμένη περιοχή με κυκλικές κινήσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…