[1] VitaStrips Focus Συμπλήρωμα Διατροφής για Μνήμη και Συγκέντρωση με φυσική γεύση Τροπικά Μούρα 30 Ταινίες BestSeller

Κωδικός προϊόντος: 0735745838655-1
10.60 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Το συμπλήρωμα διατροφής VitaStrips Focus ενισχύει τη μνήμη και τη συγκέντρωση χάρη στα φυτικά εκχυλίσματα Κρόκου, Δαμασκηνιάς και Δενδρολίβανου.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Συμπλήρωμα διατροφής VitaStrips Focus, για την υποστήριξη και ενίσχυση της μνήμης, της συγκέντρωσης, και των γνωστικών ικανοτήτων χάρη στα ενεργά συστατικά του.

Σε μορφή ταινιών που λιώνουν στο στόμα χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε νερό για να τις καταπιείτε ή να τις μασήσετε αφήνοντας μια ευχάριστη γεύση. Οι διαλυόμενες στοματικές ταινίες είναι  μικρά, λεπτά «φυλλαράκια» που περιέχουν θρεπτικά ή και φαρμακευτικά συστατικά. Μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από τη γλώσσα ή στον ουρανίσκο, όπου διαλύονται μέσα σε δευτερόλεπτα. Μόλις διαλυθούν, απορροφώνται από τον στοματικό βλεννογόνο του μάγουλου, ο οποίος περιέχει πλούσια στρώματα κυττάρων και αιμοφόρων αγγείων και «τραβάει» τα μόρια των ενεργών συστατικών στην κυκλοφορία του αίματος για να μεταφερθούν σε όλο τον οργανισμό μας.

Τα VitaStrips Focus έχουν ευχάριστη γεύση μούρων.

Η καινοτομία των Vitastrips βασίζεται στη νανοτεχνολογία, καθώς ένα λεπτό “φυλλαράκι” μπορεί πλέον να περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Η τεχνολογία της Thin Sol περιλαμβάνει 4 ευρεσιτεχνίες που σχετίζονται με την παραγωγή των Vitastrips. Μέσω χρόνων έρευνας και πειραματικής ανάπτυξης, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια νέα, ακριβέστερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη μορφή διατροφικών συμπληρωμάτων.

Τα VitaStrips έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη αποτελεσματικότητα και καλύτερη γεύση από τα χάπια ή τα αναβράζοντα συμπληρώματα διατροφής, καθιστώντας τα εξαιρετική επιλογή για όλες τις ηλικίες, από τους πιο μικρούς έως τους πιο μεγάλους!

Με φυτικά εκχυλίσματα Κρόκου, Δαμασκηνιάς και Δενδρολίβανου, τα οποία έχουν θετικές επιδράσεις στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος μας.

Οφέλη των συστατικών του VitaStrips Focus

  • βοηθούν στη βελτίωση της διατήρησης της μνήμης, στη μείωση των συμπτωμάτων της ΔΕΠΥ και στην ενίσχυση της νευροπροστασίας.
  • προάγουν τη συγκέντρωση, την αντίδραση και την αντίληψη.
  • συμβάλλουν στην υγιή λειτουργία του εγκεφάλου και στη μείωση του άγχους και του στρες.
  • βελτιώνουν την ικανότητα μάθησης.

Απευθύνεται ιδανικά σε:

  • μαθητές / φοιτητές
  • παιδιά
  • άτομα μεγάλης ηλικίας
  • επαγγελματίες
  • εργαζόμενου σε στρεσογόνες θέσεις εργασίας
  • άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Δείτε Επίσης

Το προϊόν στην επίσημη σελίδα του προμηθευτή

Τα υπόλοιπα συμπληρώματα διατροφής στην σελίδας μας

Ενδεικτική Ηλικία Έναρξης Χρήσης

, , , ,

Άρωμα - Γεύση

Brand

Μορφή Προϊόντος

, , , ,

Σκοπός Χρήσης

, ,

Συστατικά

, , ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Λαμβάνετε ημερησίως 1 έως 2 strips μαζί με το φαγητό χωρίς νερό.

Οδηγίες για τις ταινίες απορρόφησης:

1. Ξεδιπλώστε τη συσκευασία
2. Τοποθετείστε το strip στη γλώσσα
3. Αφήστε τη βιταμίνη να δράσει