[2] Cetilar Cream για Μυϊκούς Πόνους & Αρθρώσεις 50ml – Ειδική Προσφορά Χαμηλής Τιμής Υψηλών Μεταφορικών

Κωδικός προϊόντος: 8033011160168-2
7.80 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Ειδικά σχεδιασμένη κρέμα για την ανακούφιση του πόνου στις αρθρώσεις και το μυοσκελετικό σύστημα.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Οι πελάτες μας αγοράζουν μαζί

Συνδυάστε την αγορά σας με άλλα προϊόντα για την αντιμετώπιση του πόνου
YITH Badge
+ + hansaplast-prostateytiki-epigonatida
Αγοράστε μαζί μόνο:   29.60

Ειδική Προσφορά BoXNoW για την Cetilar Cream. Η προσφορά απευθύνεται σε χρήστες του προϊόντος που είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση του και επιθυμούν να πετύχουν μια χαμηλότερη τιμή αγοράς, καλύπτοντας ωστόσο ένα μεγαλύτερο κομμάτι του μεταφορικού κόστους. Με αυτό τον τρόπο αγοράζοντας ένα μεγαλύτερο αριθμό από προϊόντα μπορούν να πετύχουν συνολικά μειωμένη τιμή αγοράςΤο κόστος μεταφοράς και διαχείρησης μιας τέτοιας παραγγελίας είναι 10€, ανεξάρτητα από το πόσα και ποια προϊόντα περιέχει. Σας συνιστούμε να μην αγοράζετε προϊόντα υγείας για πολύμηνη προσωπική χρήση χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ιατρού σας.

Όταν επιλέξετε μια τέτοια προσφορά ο μοναδικός τρόπος μεταφοράς είναι μέσω της υπηρεσίας μεταφοράς BoΧNoW. Σε περίπτωση που ο όγκος της παραγγελίας είναι μεγαλύτερος από 2 θυρίδες BoXNoW μεγάλου μεγέθους, η μεταφορά γίνεται μέσω της Intralink για τα φαρμακεία και της εταιρείας BOXEXPRESS και του δικτύου συνεργατών της για όλες τις υπόλοιπες επιχειρήσεις και τους ιδιώτες. Δεν εξυπηρετούνται διευθύνσεις σε απόσταση μεγαλύτερη των 10 χιλιομέτρων απο θυρίδα της BoxNoW. Μπορείτε να παραλάβετε προϊόντα σε προσφορά BoXNoW και απευθείας από το φαρμακείο μας αρκεί να τα έχετε προπληρώσει και να έχει περάσει μια εβδομάδα από την προπληρωμή τους προκειμένου να φτάσουν σε εμάς από τις εγκατάστασεις αποθήκευσης που μας εξυπηρετούν.

Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα προϊόντα εκτός προσφοράς BoXNoW σε μια παραγγελία που τα περιέχει ωστόσο το κόστος των 10€ για την υλοποίηση της παραγγελίας σε περίπτωση που περιέχει έστω και ένα προϊόν με τη σήμανση “Ειδική Προσφορά Χαμηλής Τιμής Υψηλών Μεταφορικών” δεν εξαλείφεται.

Μια παραγγελία που περιέχει το προϊόν με τη Σήμανση “Προσφορά Χαμηλής Τιμής Υψηλών Μεταφορικών” μπορεί να πληρωθεί, με τη χρήση του συστήματος πληρωμών ViVa, το οποίο υποστηρίζει πληρωμές με πιστωτικές κάρτες από όλες τις χώρες και όλες τις τράπζες όπως επίσης και πληρωμές μέσω IRIS, PayPal, Klarna ΤΒΙ, Google Pay, Apple Pay η μέσω των συστημάτων πληρωμών της Alpha Bank και της Εθνικής Τράπεζας που επίσης δέχονται πληρωμές από όλες τις κάρτες.

Οι συγκεκριμένες παραγγελίες εκτελούνται με την ίδια χρονολογική σειρά όπως και οι υπόλοιπες παραγγελίες που δεχόμαστε. Ανάλογα με την ώρα που καταχωρείτε την παραγγελία σας και τον φόρτο εργασίας η παράδοση στη μεταφορική πραγματοποιείται σε 3 εργάσιμες ημέρες ενώ η BoXNoW χρειάζεται άλλες 3 για να μεταφέρει την παραγγελία σας στη θυρίδα της επιλογής σας.

Ειδικά σχεδιασμένη κρέμα για την ανακούφιση του πόνου στις αρθρώσεις και το μυοσκελετικό σύστημα.

Το Cetilar είναι μια τοπική κρέμα που έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση του πόνου στους μύες, τις αρθρώσεις και τους τένοντες και την αποκατάσταση της λειτουργικότητας με φυσικό τρόπο. Το Cetilar είναι ένα προϊόν ιατρικής τεχνολογίας που περιέχει ένα φυτικό εκχύλισμα από το φυκιοειδές καλαμογιαννί, γνωστό ως και Cetylated Fatty Acids (CFA), δηλαδή κετυλιωμένα λιπαρά οξέα. Τα CFA έχουν αντιφλεγμονώδη και αναλγητικές ιδιότητες και χρησιμοποιούνται στην αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων των αρθρώσεων και του μυοσκελετικού συστήματος. Χρησιμοποιείται στη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας και άλλων παθήσεων των αρθρώσεων, όπως η αρθρίτιδα, η αρθροσκλήρυνση και η αρθρώσεις που προκαλούνται από τραυματισμούς ή υπερβολική χρήση. Η χρήση του βοηθά στη βελτίωση της λειτουργικότητας και της κινητικότητας των αρθρώσεων και στη μείωση των συμπτωμάτων του πόνου. Επιπλέον, παρέχει γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο στις αρθρώσεις και το μυοσκελετικό σύστημα και είναι ενδείκνυται για εντριβή. Είναι χρήσιμο στην αποκατάσταση μετά από φλεγμονή των αρθρώσεων ή τραυματισμό για την αποκατάσταση της λειτουργίας και της φυσιολογικής κινητικότητας, ειδικά σε περίπτωση τραυματισμών των αρθρώσεων κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων.

Τα λιπαρά οξέα είναι λιπαντικά, αντιφλεγμονώδη και ανακουφιστικά του πόνου συστατικά του σώματος. Η έντονη άσκηση, οι τραυματισμοί και ορισμένες ασθένειες μπορούν να αλλάξουν τη συγκέντρωσή τους, επηρεάζοντας τη φλεγμονή και την ελαστικότητα των ιστών. Το Cetilar αποκαθιστά τη συγκέντρωση των λιπαρών οξέων στην πληγείσα περιοχή, καταστέλλοντας έτσι τη φλεγμονή και λιπαίνοντας τον ιστό.

Το Cetilar® είναι εξαιρετικά απορροφήσιμο και ταχείας δράσης λόγω της ειδικής σύνθεσής του από κετυλιωμένα λιπαρά οξέα χαμηλού μοριακού βάρους και της αυξημένης λιποφιλικότητας. Είναι κατάλληλο για τη θεραπεία

  • Οστεοαρθρίτιδα
  • Μυϊκού πόνου
  • Τενοντίτιδα
  • Σε συνδυασμό με φυσιοθεραπεία
  • Κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης μετά από φλεγμονή ή βλάβη μιας άρθρωσης
  • Αθλητικοί τραυματισμοί

Το Cetilar περιέχει το ενεργό συστατικό Cetylated Fatty Acids (CFA). Τα Cetylated Fatty Acids (CFA) είναιένας συνδυασμός φυσικών λιπαρών οξέων, στην πλειοψηφία τους εστερικά εστεροποιημένα, όπως το κετυλιωμένο οξύ, το έστερ του κανδελίλα, το έστερ του μυριστικού οξέος και το έστερ του παλμιτικού οξέος και άλλα λιπαρά οξέα, που παράγονται από τα έλαια και τα λίπη ορισμένων ζώων και φυτών. Επιπλέον, περιέχει και άλλα συστατικά όπως βιταμίνη Ε, βιταμίνη C και βιταμίνη B6, που συμβάλλουν στην ενίσχυση των αντιοξειδωτικών ικανοτήτων του προϊόντος και στη βελτίωση της κατάστασης των αρθρώσεων και του μυοσκελετικού συστήματος.

Συστατικά με βάση τον προμηθευτή

Νερό, μυριστικό κετύλιο, γλυκερίνη, κετυλική αλκοόλη, στεατικό γλυκερύλιο, ελαιόλαδο (olea europea), βουτυλενογλυκόλη, τριγλυκερίδιο καπρυλικού/καπρινικού οξέος, έλαιο βερίκοκου (prus armeniaca), κερί μέλισσας, φαινοξυαιθανόλη. τριαιθανολαμίνη, ομοπολυμερές ακρυλικού οξέος, μενθόλη, άρωμα, ισοπροπυλομυριστικός εστέρας, αιθυλεξυλογλυκερίνη, έλαιο φύτρων σιταριού (tritum vulgare), υπερφθοροπολυμεθυλοισοπροπυλαιθέρας, βουτυλοϋδροξυτολουόλιο, οξική βιταμίνη Ε.

Συνδυάστε την κρεμα με κάποιο συμπλήρωμα που εξειδικεύεται στην καταπολέμηση του πόνου ή και με κάποιο ορθοπεδικό προϊόν.

Δείτε επίσης

Brand

Μορφή Προϊόντος

, ,

Σκοπός Χρήσης

, ,

Συστατικά

, , ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Πριν την πρώτη χρήση οποιουδήποτε δερμοκαλλυντικού προϊόντος εφαρμόστε μια σταγόνα πίσω από το αυτί σας ή στην εσωτερική περιοχή του αγκώνα. Με αυτό τον τρόπο αν εκδηλώσετε αλλεργία στο προϊόν αυτή θα είναι περιορισμένης έκτασης και θα γίνει αμέσως αντιληπτή.

Εφαρμόστε στην πάσχουσα περιοχή δύο φορές την ημέρα και τρίψτε μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Πόνοι που επιδεινώνονται με την πάροδο του χρόνου ή επανέρχονται παραπάνω από 2 φορές την εβδομάδα ή διαρκούν για αρκετές ώρες είναι απαραίτητο να αξιολογηθούν από τον ιατρό σας. Μπορεί να λειτουργήσει επικουρικά, αλλά όχι να υποκαταστήσει τυχόν θεραπεία που σας έχει συνταγογραφηθεί. Δεν ασκεί θεραπευτική δράση, λειτουργεί επί των συμπτωμάτων.

Σε περίπτωση που θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε μαζί με κάποιο άλλο προϊόν περιμένετε 1 ώρα πριν το εφαρμόσετε προκειμένου να έχει απορροφηθεί πλήρως πρώτα. Μην εφαρμόζετε προϊόντα εξωτερικής χρήσης ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…