[2] Rose Chandal Λοσιόν Καθαρισμού Προσώπου Εμπλουτισμένη με Ροδόνερο 500ml

Κωδικός προϊόντος: 5214001197026
3.00 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Άμεσα διαθέσιμο


Η Rose Chandal Λοσιόν Καθαρισμού Προσώπου με Ροδόνερο προσφέρει ήπιο, αποτελεσματικό καθαρισμό, ενυδάτωση και καταπραϋντική φροντίδα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και διακριτικά αρωματισμένη.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Οι πελάτες μας αγοράζουν μαζί

+ +
Αγοράστε μαζί μόνο:   24.60

Η Rose Chandal Λοσιόν Καθαρισμού Προσώπου Εμπλουτισμένη με Ροδόνερο 500ml είναι ένα ιδανικό προϊόν για τον καθημερινό καθαρισμό της επιδερμίδας, προσφέροντας απαλή και αποτελεσματική φροντίδα. Η λοσιόν είναι ιδανική για όλες τις επιδερμίδες, ειδικά για την ξηρή και ευαίσθητη, καθώς συνδυάζει τις καταπραϋντικές και θρεπτικές ιδιότητες του ροδόνερου με την ικανότητα να αφαιρεί υπολείμματα και ρύπους  χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.

Εμπλουτισμένη με ροδόνερο, ένα φυσικό συστατικό γνωστό για τις καταπραϋντικές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, η λοσιόν απομακρύνει με ευκολία υπολείμματα λιπαρότητας, μακιγιάζ και άλλων προϊόντων περιποίησης. Παράλληλα, ενυδατώνει την επιδερμίδα και συμβάλλει στην εξισορρόπηση της φυσικής υγρασίας του δέρματος, χωρίς να αφήνει λιπαρή αίσθηση. Με τη βοήθεια των ευεργετικών ιδιοτήτων του ροδόνερου, η λοσιόν καταπραΰνει την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα, αφήνοντάς την αναζωογονημένη, απαλή και με μια διακριτική, ευχάριστη αρωματική νότα.

Επιπλέον, δεν περιέχει επιβαρυντικά χημικά συστατικά όπως parabens, σιλικόνες ή τεχνητές χρωστικές, καθιστώντας την κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα. Προσφέρει άμεση αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας, ενώ βοηθά στην ανακούφιση από ερεθισμούς και ξηρότητα, αφήνοντας το δέρμα ήρεμο και με υγιή λάμψη. Χρησιμοποιώντας τη Rose Chandal λοσιόν καθημερινά, η επιδερμίδα ενυδατώνεται και προστατεύεται, απολαμβάνοντας την εξισορροπητική δράση του ροδόνερου που συμβάλλει στη συνολική υγεία και λάμψη της επιδερμίδας.

Χρήση

Απλώστε αρκετή ποσότητα σε βαμβάκι και εφαρμόστε το με απαλές κινήσεις στο πρόσωπο. Επικεντρωθείτε στις περιοχές που χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή, όπως τα σημεία με ξηρότητα ή όπου υπάρχει συσσώρευση λιπαρότητας. Η λοσιόν είναι ιδανική για χρήση μετά την αφαίρεση του μακιγιάζ, καθώς προσφέρει ένα τελικό καθαριστικό στάδιο που αφήνει το δέρμα πλήρως καθαρό και ανανεωμένο.

Προφυλάξεις

Η λοσιόν είναι για εξωτερική χρήση μόνο και πρέπει να αποφεύγεται η επαφή με τα μάτια. Εάν έρθει σε επαφή με τα μάτια, ξεπλύνετε άμεσα με άφθονο νερό. Συνιστάται να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από παιδιά.

Συστατικά

Aqua, Propylene Glycol, |Polysorbate-20, Rosa Damascena Flower oil, Allantione, Parfum,DMDM Hydantoin, Triethanolamine.

Δείτε επίσης

 

Brand

Μορφή Προϊόντος

, , ,

Σκοπός Χρήσης

, , , , ,

Συστατικά

, , , ,

Τύπος Δέρματος

, , ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Τοποθετήστε σε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ και καθαρίστε το πρόσωπο, τα μάτια και το λαιμό. Στεγνώστε το πρόσωπο, ταμπονάροντας με μια βαμβακερή πετσέτα

Περιέχει άρωμα.

Πριν την πρώτη χρήση οποιουδήποτε κρεμικού προϊόντος εφαρμόστε μια σταγόνα πίσω από το αυτί σας ή στην εσωτερική περιοχή του αγκώνα. Με αυτό τον τρόπο αν εκδηλώσετε αλλεργία στο προϊόν αυτή θα είναι περιορισμένης έκτασης και θα γίνει αμέσως αντιληπτή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ
ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

Ag Pharm Micellaire For Face & Eyes 300ml

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

BIODERMA Sensibio H2O Micellaire Νερό Καθαρισμού Προσώπου 500ml

17.49 11.86
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ
ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

Υγρό Σαπούνι Προσώπου Ελιάς Fito+ Green Liquid Face Soap Olive 170ml

6.90 4.40