Aquasol Femina Intimate Cleansing Αφρός Καθαρισμού 40ml BestSeller

Κωδικός προϊόντος: 5060204520860-1
6.50 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Απαλός αφρός για τον καθημερινό αποτελεσματικό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής κατά την αναπαραγωγική ηλικία, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Παρέχει ήπια αντισηπτική προστασία, ενισχύει τη φυσιολογική άμυνα του δέρματος και του κόλπου και προστατεύει από την τοπική ξηρότητα, τις επιμολύνσεις και τις κολπίτιδες.

 


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το AQUASOL FEMINA Intimate Cleansing Foam είναι ένας απαλός αφρός για τον καθημερινό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής κατά την αναπαραγωγική ηλικία. Σχεδιασμένος για να μην προκαλεί ερεθισμούς και ξηρότητα. Παρέχει ήπια αντισηπτική προστασία, ενισχύει τη φυσιολογική άμυνα του δέρματος και του κόλπου και προστατεύει από την τοπική ξηρότητα, τις επιμολύνσεις και τις κολπίτιδες. Μειώνει τους ερεθισμούς και την κακοσμία, ενώ ταυτόχρονα ανακουφίζει από τον κνησμό, τον πόνο και την ευαισθησία, αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας, καθαριότητας και άνεσης που διαρκεί. Σε μορφή έτοιμου αφρού, που δεν απαιτεί τρίψιμο, για απαλό καθαρισμό. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση, αναζωογόνηση και διατήρηση της καλής υγείας στην ευαίσθητη περιοχή.

Οφέλη

  • Ανακουφίζει από τις εκκρίσεις, τον κνησμό, τον ερεθισμό, τον πόνο και την ευαισθησία.
  • Διατηρεί και επαναφέρει στο φυσιολογικό του το pH και την υγρασία του κόλπου.
  • Διαθέτει μια μοναδική σύνθεση φυτικών συστατικών που λειτουργούν συνεργικά μεταξύ τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
  • Είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει δοσομετρική αντλία, με περισσότερες από 100 δόσεις.
  • Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες για κάθε πιθανή ανάγκη, από την εφηβική ηλικία μέχρι και τις απαιτητικές ανάγκες τις εμμηνόπαυσης.
  • Η συγκεκριμένη μορφή της συσκευασίας διαθέτει πολλά οφέλη διότι: Η δοσολογία της καθημερινής χρήσης είναι μηδαμινή, επομένως το προϊόν έχει διάρκεια ως προς την ποσότητά του.
    Διατηρεί το προϊόν αεροστεγώς κλειστό, επομένως διατηρείται πάντα αποστειρωμένο, χωρίς να επιτρέπει την είσοδο μικροοργανισμών και άρα, διατηρείται για περισσότερο χρονικό διάστημα έως τη λήξη του.

Κύρια Συστατικά

  • Γαλακτικό οξύ: Διατηρεί και επαναφέρει στο φυσιολογικό του το pH του κόλπου.
  • Ινουλίνη: Η ινσουλίνη είναι ένας τύπος πρεβιοτικού, μια ουσία που χρησιμοποιείται από τους μικροοργανισμούς στην πεπτική μας οδό και επηρεάζει θετικά την υγεία μας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση προάγει την ανάπτυξη και επαναφορά της φυσιολογικής κολπικής χλωρίδας.
  • Aloe Vera: Η Aloe Vera ξεχωρίζει για την αναπλαστική, επουλωτική και ενυδατική της δράση. Ανάμεσα στα θρεπτικά συστατικά της αλόης περιλαμβάνονται οι βιταμίνες Α, C και E. Η βιταμίνη Α είναι γνωστή για τις αναπλαστικές της ιδιότητες στα κύτταρα και χρησιμοποιείται ευρέως στην κοσμετολογία ως αντιρυτιδικό συστατικό. Η βιταμίνη C βοηθά να διατηρηθεί και να θωρακιστεί η υγεία του κόλπου(στην προκειμένη περίπτωση). Η βιταμίνη Ε με τις αντιοξειδωτικές και αναπλαστικές της ιδιότητες προστατεύει το κολπικό βλεννογόνο, προλαμβάνοντας τις οποιεσδήποτε βλάβες που μπορεί να υποστεί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η αλόη είναι ένα από τα κύρια συστατικά που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία καλλυντικών.
  • Bisabolol: Έχει καταπραϋντικές ιδιότητες ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την προστασία του κολπικού βλεννογόνου και προσφέρουν καταπραϋντική δράση.
  • Cornflower Floral Water: Περιέχει ενυδατικές, τονωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες και προσφέρει βαθύ καθαρισμό, χωρίς ερεθισμούς.
  • Decylene Glycol:  Έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες έναντι της Candida.

Δείτε επίσης

Την επίσημη σελίδα του προϊόντος

Όλα μας τα προϊόντα για την ευαίσθητη περιοχή

Μορφή Προϊόντος

,

Σκοπός Χρήσης

, , , , , , ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions
  • Για καλύτερα αποτελέσματα, πατήστε 2-3 φορές την αντλία και κάντε απαλό μασάζ στην περιοχή του κόλπου. Ξεπλύνετε καλά με καθαρό νερό. Μπορείτε να το εφαρμόζετε δύο φορές ημερησίως ή όπως απαιτείται.
  • Για καθημερινή χρήση.
  • Πριν την πρώτη χρήση οποιουδήποτε δερμοκαλλυντικού προϊόντος εφαρμόστε μια σταγόνα πίσω από το αυτί σας ή στην εσωτερική περιοχή του αγκώνα. Με αυτό τον τρόπο αν εκδηλώσετε αλλεργία στο προϊόν αυτή θα είναι περιορισμένης έκτασης και θα γίνει αμέσως αντιληπτή.