Frezyderm Meno Συμπλήρωμα για την Εμμηνόπαυση 30 κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 5202888331565
24.90 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Συμπλήρωμα διατροφής, χωρίς ορμόνες ή φυτοοιστρογόνα, για την εμμηνοπαυσιακή και μετεμμηνοπαυσιακή περίοδο.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής από τη Frezyderm για την εμμηνοπαυσιακή και μετεμμηνοπαυσιακή περίοδο. Σχεδιασμένο χωρίς ορμόνες ή φυτοοιστρογόνα, ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την ευεξία σας κατά την εμμηνόπαυση. Υποστηρίζει την ψυχολογική ισορροπία, μειώνει την κούραση και την κόπωση και προστατεύει από το οξειδωτικό στρες

Ιδιότητες των συστατικών του Frezyderm Meno:

  • Flavox® (Εκχύλισμα Λεμονιού): Πλούσιο σε πολυφαινόλες και βιοφλαβονοειδή, προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία από το οξειδωτικό στρες.
  • Ασβαγκάντα KSM-66®: Το «Ινδικό τζίνσενγκ», γνωστό για τις προσαρμογόνες ιδιότητές του, βοηθά τον οργανισμό να αντιμετωπίζει το έντονο στρες, προσφέροντας ισορροπία και ανακούφιση.
  • Μαγνήσιο: Υποστηρίζει τον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας, μειώνει την κούραση και την κόπωση, ενισχύει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος, συμβάλλει στην ψυχολογική ευεξία και διατηρεί υγιή τα οστά.

Χωρις γλουτένη
Χωρίς λακτόζη
Κατάλληλο για χορτοφάγους
Χωρίς ορμόνες ή φυτοοιστρογόνα

Ασβαγκάντα και εμμηνόπαυση

Η Ασβαγκάντα-Ashwagandha (Withania somnifera), γνωστή και ως «Ινδικό τζίνσενγκ», είναι ένα φυτό που χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική της Αγιουρβέδα για τις προσαρμογόνες ιδιότητές του. Αυτό σημαίνει ότι βοηθά τον οργανισμό να προσαρμόζεται στο στρες και να διατηρεί την ισορροπία του.

Στην εμμηνόπαυση, η Ασβαγκάντα μπορεί να προσφέρει διάφορα οφέλη:

  1. Μείωση του Στρες και του Άγχους
    Κατά την εμμηνόπαυση, οι γυναίκες μπορεί να αντιμετωπίζουν αυξημένο άγχος και συναισθηματική αστάθεια λόγω των ορμονικών αλλαγών. Η Ασβαγκάντα έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα της κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες, βοηθώντας έτσι στη μείωση του άγχους και στην προαγωγή της ψυχικής ευεξίας.
  2. Βελτίωση της Ποιότητας του Ύπνου
    Οι διαταραχές του ύπνου είναι συχνό φαινόμενο κατά την εμμηνόπαυση. Η Ασβαγκάντα μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, προσφέροντας πιο ξεκούραστο και αναζωογονητικό ύπνο.
  3. Υποστήριξη της Γνωστικής Λειτουργίας
    Η Ασβαγκάντα συμβάλλει στη βελτίωση της μνήμης και της συγκέντρωσης, που μπορεί να επηρεαστούν κατά την εμμηνόπαυση λόγω των ορμονικών αλλαγών και του αυξημένου στρες.
  4. Ενίσχυση της Ενέργειας και της Αντοχής
    Οι γυναίκες κατά την εμμηνόπαυση συχνά αισθάνονται κόπωση και έλλειψη ενέργειας. Η Ασβαγκάντα μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα ενέργειας και να βελτιώσει την αντοχή, βοηθώντας στην καθημερινή λειτουργικότητα.
  5. Ρύθμιση της Διάθεσης
    Με τις μεταβολές στα επίπεδα ορμονών, οι γυναίκες μπορεί να βιώνουν εναλλαγές στη διάθεση. Η Ασβαγκάντα μπορεί να βοηθήσει στη σταθεροποίηση της διάθεσης και στην πρόληψη της κατάθλιψης, προσφέροντας μια πιο ισορροπημένη ψυχολογική κατάσταση.
  6. Υποστήριξη της Σεξουαλικής Λειτουργίας
    Η Ασβαγκάντα είναι γνωστή για τις τονωτικές της ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της λίμπιντο και στη βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας, η οποία συχνά επηρεάζεται κατά την εμμηνόπαυση.

Συνολικά, η Ασβαγκάντα αποτελεί ένα πολύτιμο βοήθημα για τις γυναίκες κατά την εμμηνόπαυση, βοηθώντας στην αντιμετώπιση των διαφόρων σωματικών και ψυχικών συμπτωμάτων αυτής της περιόδου.

Δείτε επίσης

Ενδεικτική Ηλικία Έναρξης Χρήσης

Brand

Μορφή Προϊόντος

, , ,

Σκοπός Χρήσης

,

Συστατικά

, ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Λαμβάνετε μία ή δύο κάψουλες καθημερινά, κατά προτίμηση μαζί με το γεύμα σας, για καλύτερη απορρόφηση και αποτελεσματικότητα.