ΚΟΡΡΕΣ Korres Greek Yoghurt Probiotic 48ωρο Gel-Κρέμα Προσώπου Ημέρας για Ενυδάτωση 40ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069106460
19.10 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Η Κρέμα Gel Ημέρας με Ελληνικό Γιαούρτι για Κανονικές-Μικτές Επιδερμίδες της Korres είναι μια δροσερή κρέμα μη λιπαρής υφής που απορροφάται άμεσα. Προσφέρει 48ωρη ενυδάτωση και διατηρεί το μικροβίωμα της επιδερμίδας για ισορροπημένο και δυνατό δέρμα, με υγιή λάμψη.

 

 


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

H Κρέμα Gel Ημέρας με Ελληνικό Γιαούρτι για Κανονικές-Μικτές Επιδερμίδες της εταιρείας Korres είναι μια δροσερή κρέμα μη λιπαρής υφής που προσφέρει άμεση απορρόφηση και αποτελεί best seller που συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του γιαουρτιού με προηγμένη τεχνολογία για βαθιά ενυδάτωση και προστασία του δέρματος. Εμπλουτισμένη με προβιοτικά από Ελληνικό Γιαούρτι, γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες, προσφέρει 48ωρη ενυδάτωση και διατηρεί το μικροβίωμα της επιδερμίδας για ισορροπημένο και δυνατό δέρμα, με υγιή λάμψη.

Συστατικά και Τεχνολογία:

  • Ελληνικό Γιαούρτι: Πλούσιο σε προβιοτικά για θρέψη και προστασία της επιδερμίδας.
  • Microbiome Technology: Τεχνολογία φιλική στο μικροβίωμα που συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής ισορροπίας του δέρματος.
  • WaterPatch Complex: Υψηλής απόδοσης σύμπλοκο ενυδατικών παραγόντων που κλειδώνουν το νερό στο δέρμα για βαθιά ενυδάτωση.

Δεν περιέχει ζωντανούς μικροοργανισμούς και το άρωμά του είναι 100% φυσικής προέλευσης. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για χορτοφάγους. Επιπλέον, μπορεί να περιέχει ίχνη σιταριού ή ξηρών καρπών. Η κρέμα προστατεύει και ανακουφίζει το κουρασμένο δέρμα, ενώ παρέχει ορατή ενυδάτωση και υγιή λάμψη από την πρώτη χρήση. Η ισορροπημένη δράση της στο μικροβίωμα του δέρματος συμβάλλει στην αποκατάσταση της φυσικής λάμψης και υγείας του δέρματος.

Χρήση: Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Η Κρέμα Gel Ημέρας Korres για Κανονικές-Μικτές Επιδερμίδες είναι ιδανική για όσους αναζητούν ένα προϊόν που προσφέρει συνδυασμό αποτελεσματικής ενυδάτωσης και φρεσκάδας, με την υπογραφή της ελληνικής φυσικής παράδοσης και καινοτομίας στην περιποίηση του δέρματος.

Συστατικά

AQUA/WATER/EAU, PROPANEDIOL, GLYCERIN, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, C13-15 ALKANE, CAPRYLIC/CAPRIC/MYRISTIC STEARIC TRIGLYCERIDE, COCO-CAPRYLATE, HEXYLDECYL STEARATE, PASSIFLORA INCARNATA SEED OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, ALGIN, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, ASCORBIC ACID, BEHENYL ALCOHOL, BISABOLOL, CAPRYLYL GLYCOL, CELLULOSE GUM, CETEARYL ALCOHOL, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, DISODIUM PHOSPHATE, GLYCERYL CAPRYLATE, GLYCERYL POLYACRYLATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, HYDROGENATED ETHYLHEXYL OLIVATE, HYDROGENATED OLIVE OIL UNSAPONIFIABLES, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, LACTIC ACID, LACTOBACILLUS, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, LECITHIN, LONICERA CAPRIFOLIUM (HONEYSUCKLE) FLOWER EXTRACT, LONICERA JAPONICA (HONEYSUCKLE) FLOWER EXTRACT, MALTODEXTRIN, MARIS AQUA/SEA WATER/EAU DE MER, MENTHYL LACTATE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, PANTHENOL, PENTYLENE GLYCOL, PHENETHYL ALCOHOL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, POLYMNIA SONCHIFOLIA ROOT JUICE, POTASSIUM PHOSPHATE, PULLULAN, SACCHARIDE ISOMERATE, SALVIA HISPANICA SEED OIL, SERINE, SODIUM CARBOXYMETHYL BETA-GLUCAN, SODIUM HYALURONATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, TOCOPHERYL ACETATE, TREHALOSE, TRIDECANE, UNDECANE, UREA, XANTHAN GUM, YOGURT, YOGURT POWDER, ZINGIBER OFFICINALE (GINGER) ROOT EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, SALICYLIC ACID, SORBIC ACID, PARFUM/ FRAGRANCE.

Δείτε επίσης

Brand

Μορφή Προϊόντος

, , , , ,

Σκοπός Χρήσης

, , ,

Τύπος Δέρματος

Συστατικά

, , , , , , , , , ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Εφαρμόστε πρωί ή/και βράδυ μια μικρή ποσότητα γύρω από τα μάτια και απλώστε με ταμποναριστές κινήσεις.

 

Απλώστε απαλά σε ολόκληρη την περιοχή των ματιών, ξεκινήστε από την εσωτερική κόγχη και απλώστε στο κάτω βλέφαρο το πρωί και τη νύχτα..

Συνεχίστε στο άνω βλέφαρο ακολουθώντας το τόξο του φρυδιού.
Ακολουθήστε με μαύρη κρέμα ματιών πεύκου εάν επιθυμείτε για μέγιστη σύσφιξη και ανύψωση.

Πριν την πρώτη χρήση οποιουδήποτε δερμοκαλλυντικού προϊόντος εφαρμόστε μια σταγόνα πίσω από το αυτί σας ή στην εσωτερική περιοχή του αγκώνα. Με αυτό τον τρόπο αν εκδηλώσετε αλλεργία στο προϊόν αυτή θα είναι περιορισμένης έκτασης και θα γίνει αμέσως αντιληπτή.

Προφυλάξτε την επιδερμίδα σας διακόπτοντας το κάπνισμα και καταναλώνοντας περιορισμένη ποσότητα αλκοόλ.
Χρησιμοποιήστε αντηλιακό (εφόσον εκτίθεστε στον ήλιο) όλο το χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι. Μην κοιμάστε  φορώντας μακιγιάζ.
Ακόμα και χωρίς να βάφετε το πρόσωπό σας οι ατμοσφαιρικοί ρύποι και οι φυσιολογικές καθημερινές εκκρίσεις δημιουργούν πρόβλημα
στους πόρους του δέρματος. Καθαρίστε το πρόσωπο σας τουλάχιστον μια φορά την ημέρα με κάποιο καθαριστικό σχεδιασμένο για χρήση
στο πρόσωπο και όχι συμβατικό σαπούνι ή σκέτο νερό.   Μην αμελείτε την χρήση κρέμας ματιών, αφού είναι από τις περιοχές του προσώπου
που υφίσταται τη μεγαλύτερη καταπόνηση.  Τέλος χρησιμοποιείστε κρεμικά προϊόντα κατάλληλα για την ηλικία και τον τύπο του δέρματός σας.
Προτιμήστε την χρήση ολοκληρωμένων σετ προϊόντων (πχ αντηλιακό – καθαριστικό – κρέμα προσώπου & ματιών) που να μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλο το χρόνο, από τη χρήση μεμονωμένων προϊόντων για περιορισμένο χρονικό διάστημα (πχ μόνο κρέμα νύχτας για 3 μήνες το έτος).

Την χρήση κρέμας ημέρας, αντηλιακού και καθαριστικού μπορούν να συνοδέψουν μια κρέμα νύχτας, ένας ορός προσώπου αλλά ακόμα και ενισχυτικά
προϊόντα φτιαγμένα για να ενσωματώνονται στις κρέμες  (cream boosters) αμέσως πριν την εφαρμογή τους.
Επιλέξτε προϊόντα συμβατά μεταξύ τους. Για οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.