Eauderma After Sun Δροσιστική Λοσιόν για Μετά τον Ήλιο 150ml

Κωδικός προϊόντος: 5200125130131
5.60 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Άμεσα διαθέσιμο


Η Eauderma After Sun είναι μια εξαιρετικά ενυδατική και αναζωογονητική λοσιόν για τη φροντίδα της επιδερμίδας μετά τον ήλιο, με βιολογική αλόη, πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ και αλλαντοΐνη για άμεση καταπράυνση και ενυδάτωση.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Η Eauderma After Sun είναι μια εξαιρετικά ενυδατική και αναζωογονητική λοσιόν για τη φροντίδα της επιδερμίδας μετά την έκθεση στον ήλιο. Παράγεται στην Ελλάδα. Η ειδική της σύνθεση με αλόη βιολογικής καλλιέργειας, πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ και αλλαντοΐνη αναζωογονεί και καταπραΰνει άμεσα την επιδερμίδα, αναπληρώνοντας τη χαμένη υγρασία της. Το γαλάκτωμα απορροφάται γρήγορα, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και αφήνοντας μια απαλή και μεταξένια αίσθηση.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Δροσιστική Λοσιόν: Προσφέρει άμεση αίσθηση δροσιάς και επαναφοράς της άνεσης μετά την έκθεση στον ήλιο.
  • Ενυδατική και Αναζωογονητική: Πλούσια σε βιολογική αλόη, πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ και αλλαντοΐνη για βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.
  • Γρήγορη Απορρόφηση: Αφήνει την επιδερμίδα απαλή και μεταξένια χωρίς αίσθηση λιπαρότητας.
  • Χωρίς Silicones και Parabens: Φιλικό προς το περιβάλλον και απαλλαγμένο από επιβλαβείς χημικές ενώσεις.
  • Επαναληπτική Χρήση: Εφαρμόζεται ομοιόμορφα σε καθαρή επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο, επαναλαμβάνοντας όσο συχνά χρειάζεται. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και χρησιμοποιείται μόνο για εξωτερική χρήση.

Συστατικά: Aqua, Alcohol Denat, Glycerin, Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Ceteareth-25, Distarch Phosphate, Sodium Polyacrylate, Isotridecyl Isononanoate, Tridece-6, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Panthenol, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Menthol, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, BHT, DMDM Hydantoin, Parfum, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool. *Ενισχυμένο Βιολογικό

Δείτε Επίσης

Μορφή Προϊόντος

,

Σκοπός Χρήσης

, , ,

Brand

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Εφαρμόστε ακριβώς πριν από την έκθεσή σας στον ήλιο.

Η αντηλιακή κρέμα heliodor face & body sun cream δρα άμεσα και χρειάζεται μικρή αλλά επαρφκή ποσότητα, ώστε να καλύψει όλη την επιφάνεια του δέρματο σε πρόσωπο, σώμα και τριχωτό της κεφαλής.