ΚΟΡΡΕΣ Korres Αφρός Καθαρισμού Greek Yoghurt 400ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069092497
10.48 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Πλούσια ενυδατική κρέμα με ήπιο αφρισμό, καθαρίζει και ενυδατώνει το δέρμα χάρη στο γιαούρτι.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Η Korres Αφρώδης Κρέμα Καθαρισμού με Ελληνικό Γιαούρτι είναι ένα κορυφαίο προϊόν καθαρισμού που αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους, μακιγιάζ και μάσκαρα χωρίς να ερεθίζει το δέρμα. Η πλούσια αφρώδης υφή του εξασφαλίζει απαλότητα και ενυδάτωση, κάνοντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Σύνθεση

  • Ελληνικό Γιαούρτι: Πλούσιο σε προβιοτικά, λακτόζη, πρωτεΐνες, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες, το γιαούρτι θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα.
  • Εκχύλισμα Αμάρανθου: Προσφέρει επιπλέον φροντίδα και απαλότητα στο δέρμα.
  • Πρωτεΐνες Γάλακτος: Συμβάλλουν στην αναδόμηση και ενυδάτωση του δέρματος.

Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με PRE + PROBIOTICS, τα οποία ενισχύουν την υγιή και λαμπερή όψη της επιδερμίδας. Το προϊόν είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο, χωρίς ζωντανούς μικροοργανισμούς και με 85% περιεχόμενο φυσικής προέλευσης.

Βραβεία και Αναγνωρίσεις

Το προϊόν έχει βραβευτεί με το Prevention Beauty Award [US], 2015 ως καλύτερο προϊόν καθαρισμού. Η Korres είναι η πρώτη μάρκα παγκοσμίως που μετατρέπει το βρώσιμο γιαούρτι σε καλλυντικό συστατικό, διατηρώντας όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες. Το γιαούρτι περιέχει 4.000 μικροοργανισμούς και έχει υποβληθεί σε χρόνια έρευνα για να σταθεροποιηθεί ως καλλυντικό συστατικό.

Ορατά Αποτελέσματα

  • 100% Ενυδάτωση και Απαλότητα: Κλινικές μελέτες αυτο-αξιολόγησης σε 32 γυναίκες ηλικίας 18-30 ετών επιβεβαίωσαν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.
  • Άνεση και Καθαριότητα: Παρέχει αίσθηση άνεσης μετά τη χρήση και είναι ιδανικό για το πρόσωπο και τα μάτια.

Συστατικά

AQUA/WATER/EAU, COCO-BETAINE, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, CETEARYL ALCOHOL, DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATE, ZEA MAYS (CORN) STARCH, GLYCERIN, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, SODIUM CHLORIDE, HYDROGENATED CASTOR OIL, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SCLEROTIUM GUM, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, AMARANTHUS CAUDATUS SEED EXTRACT, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, CITRIC ACID, GLYCERYL LAURATE, HYDROLYZED RICE PROTEIN, LACTIS PROTEINUM/WHEY PROTEIN/PROTÉINE DU LAIT, LACTOBACILLUS, LACTOSE, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, LONICERA CAPRIFOLIUM (HONEYSUCKLE) FLOWER EXTRACT, LONICERA JAPONICA (HONEYSUCKLE) FLOWER EXTRACT, MALTODEXTRIN, MARIS AQUA/SEA WATER/EAU DE MER, PENTYLENE GLYCOL, PHENETHYL ALCOHOL, POLYMNIA SONCHIFOLIA ROOT JUICE, SACCHARIDE ISOMERATE, SODIUM COCOYL ALANINATE, SODIUM PHYTATE, TITANIUM DIOXIDE, YOGURT, YOGURT POWDER, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, PARFUM/FRAGRANCE.

Δείτε επίσης

 

Brand

Μορφή Προϊόντος

, ,

Σκοπός Χρήσης

, , , ,

Συστατικά

, , , , , , , , , , , ,

Τύπος Δέρματος

, ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Τρόπος Χρήσης

    1. Απλώστε την κρέμα σε βρεγμένο δέρμα με κυκλικές κινήσεις.
    2. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Πριν την πρώτη χρήση οποιουδήποτε κρεμικού προϊόντος εφαρμόστε μια σταγόνα πίσω από το αυτί σας ή στην εσωτερική περιοχή του αγκώνα. Με αυτό τον τρόπο αν εκδηλώσετε αλλεργία στο προϊόν αυτή θα είναι περιορισμένης έκτασης και θα γίνει αμέσως αντιληπτή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

BIODERMA Sensibio H2O Micellaire Νερό Καθαρισμού Προσώπου 500ml

17.49 11.86
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ
ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

Υγρό Σαπούνι Προσώπου Ελιάς Fito+ Green Liquid Face Soap Olive 170ml

6.90 4.40
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ
ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

Ag Pharm Micellaire For Face & Eyes 300ml