Eauderma Soleil Kids Αντηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου και Σώματος για Παιδικά άνω των 3 Ετών SPF50 200ml

Κωδικός προϊόντος: 5200125130094
5.80 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Άμεσα διαθέσιμο


Το Eauderma Soleil Kids SPF 50 είναι αντηλιακό γαλάκτωμα για παιδιά άνω των 3 ετών, προσφέροντας υψηλή προστασία και ενυδάτωση με φυσικά και βιολογικά συστατικά.

 


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το Eauderma Soleil Kids είναι ένα αντηλιακό γαλάκτωμα με SPF 50, σχεδιασμένο για να προσφέρει υψηλή προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία για το πρόσωπο και το σώμα των παιδιών άνω των 3 ετών. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φυσικά και βιολογικά συστατικά που ενυδατώνουν και προστατεύουν την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. Παρασκευάζεται στην Ελλάδα.

Σύνθεση

Το Eauderma Soleil Kids περιέχει έναν συνδυασμό φίλτρων ευρέως φάσματος που εξασφαλίζουν ολοκληρωμένη προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο με αλόη βιολογικής καλλιέργειας και προ-βιταμίνη Β5, προσφέροντας ενισχυμένη φροντίδα και ενυδάτωση.

  • Αλόη Βιλλογικής Καλλιέργειας (Aloe Barbadensis Leaf Juice): Πλούσια σε πολύτιμα ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και αμινοξέα, η βιολογική αλόη προσφέρει καταπραϋντική και αναζωογονητική δράση στην επιδερμίδα.
  • Προ-Βιταμίνη Β5 (Panthenol): Ενυδατώνει και φροντίζει το ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα, συμβάλλοντας στη διατήρηση της απαλότητας και της υγείας του.

Το αντηλιακό γαλάκτωμα δεν περιέχει αλλεργιογόνα, σιλικόνες ή parabens, καθιστώντας το κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών.

Οδηγίες Χρήσης

Για την αποτελεσματική προστασία της παιδικής επιδερμίδας:

  1. Απλώστε άφθονη ποσότητα σε πρόσωπο και σώμα τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο.
  2. Επαναλάβετε τακτικά, ειδικά μετά το κολύμπι, το σκούπισμα και την εφίδρωση.
  3. Η εφαρμογή πρέπει να γίνεται από ενήλικα.
  4. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.
  5. Χρήση μόνο εξωτερικά.

Προφυλάξεις

  • Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο κατά τις μεσημεριανές ώρες.
  • Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, ακόμη και με τη χρήση αντηλιακού, αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία.
  • Βρέφη και παιδιά δεν πρέπει να εκτίθενται στο άμεσο ηλιακό φως.

Με το Eauderma Soleil Kids, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα παιδιά σας θα έχουν την απαραίτητη προστασία και φροντίδα κατά την έκθεση στον ήλιο.

Συστατικά

Συστατικά: Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoy|methane, Ethylhexyl Salicylate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Potassium Cetyl Phosphate, Phenylbenzimidazole Sulphonic Acid, Ethylhexyl Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Aloe Barbadensis Leaf luice””, Panthenol, Distarch Phosphate, Phenoxyethanol, Capylyl Glycol, Carbomer, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin, Parfum, BHT, Sodium Hydroxide. *:Enhanced Organic

Δείτε Επίσης

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

,

SPF

Brand

Συστατικά

,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Εφαρμόστε ακριβώς πριν από την έκθεσή σας στον ήλιο.

Η αντηλιακή κρέμα heliodor face & body sun cream δρα άμεσα και χρειάζεται μικρή αλλά επαρφκή ποσότητα, ώστε να καλύψει όλη την επιφάνεια του δέρματο σε πρόσωπο, σώμα και τριχωτό της κεφαλής.