Hansaplast Soft Compress Αποστειρωμένες Γάζες 7.5×7.5cm 10 Τεμάχια (48794)

Κωδικός προϊόντος: 4005800299544
0.88 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Οι αποστειρωμένες γάζες Hansaplast Soft 7.5 x 7.5cm είναι ιδανικές για καθαρισμό και κάλυψη πληγών, προσφέροντας άνεση και προστασία μετά από χειρουργικές επεμβάσεις.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Οι αποστειρωμένες γάζες Hansaplast Soft 7.5 x 7.5cm είναι ιδανικές για τον καθαρισμό και την κάλυψη πληγών, προσφέροντας άνεση και προστασία. Κατασκευασμένες από υλικό χωρίς ύφανση, είναι άνετες και απορροφητικές, επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει, ενώ παρέχουν υψηλό επίπεδο προστασίας. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για χρήση μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, εξασφαλίζοντας την αποφυγή μολύνσεων.

Το υλικό τους είναι χωρίς ύφανση, το οποίο είναι ιδανικό για τον καθαρισμό και την κάλυψη των πληγών. Είναι άνετες και απορροφητικές, επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει και προσφέροντας άνεση κατά τη χρήση. Οι γάζες είναι αποστειρωμένες, παρέχοντας υψηλό επίπεδο υγιεινής και προστασίας. Κάθε πακέτο περιέχει δύο γάζες σε αποστειρωμένη συσκευασία, διασφαλίζοντας την ασφάλεια κατά τη χρήση. Επιπλέον, είναι χωρίς λάτεξ, καθιστώντας τις κατάλληλες για άτομα με αλλεργία στο λάτεξ.

Οι γάζες αυτές μπορούν να διπλωθούν και να ξεδιπλωθούν ανάλογα με το μέγεθος της πληγής, προσφέροντας ευελιξία και πρόσθετη προστασία στις μικρότερες πληγές. Είναι επίσης κατάλληλες για χρήση σε συνδυασμό με αντισηπτικά πληγών ή αλοιφές και κρέμες επούλωσης πληγών.

Η σωστή εφαρμογή των επιθεμάτων περιλαμβάνει τα εξής βήματα:

  1. Καθαρισμός της Πληγής: Ψεκάστε την πληγή με το Σπρέι Καθαρισμού Πληγών Hansaplast από απόσταση περίπου 10 cm, για να απομακρύνετε βρωμιές και βακτήρια. Σκουπίστε απαλά την πληγή και την περιοχή γύρω της.
  2. Επούλωση: Χρησιμοποιείτε τακτικά την Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast, απλώνοντας ένα λεπτό στρώμα μία ή δύο φορές την ημέρα μέχρι να επουλωθεί πλήρως η πληγή.
  3. Προστασία: Καλύψτε την πληγή με το κατάλληλο επίθεμα Hansaplast, παρακολουθώντας την κατάσταση της πληγής και αλλάζοντας το επίθεμα τακτικά.

Συχνές Ερωτήσεις για τη Φροντίδα των Πληγών

  1. Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζω τη γάζα; Είναι σημαντικό η απόφαση για το πόσο συχνά πρέπει να αλλάξετε γάζα να βασίζεται στη σοβαρότητα της πληγής. Η γάζα πρέπει να αλλαχθεί πριν τα υγρά της πληγής να ποτίσουν τη γάζα ή αν αισθάνεστε άβολα. Για τη θεραπεία των μετεγχειρητικών τραυμάτων, ακολουθήστε τις οδηγίες του γιατρού σας.
  2. Είναι καλύτερο να αφήνουμε τις μικρές πληγές να ξεραίνονται με τον αέρα χωρίς κάλυψη αντί να τις καλύπτουμε με επίδεσμο; Πρόκειται για έναν από τους μύθους σχετικά με τη φροντίδα των πληγών. Οι έρευνες δείχνουν ότι οι πληγές που καλύπτονται επουλώνονται πιο αποτελεσματικά και παρουσιάζουν μειωμένο κίνδυνο μόλυνσης. Τα προϊόντα Hansaplast παρέχουν προστασία μέχρι η πληγή να επουλωθεί πλήρως.
  3. Πότε πρέπει να συμβουλευτώ γιατρό; Σας συμβουλεύουμε να απευθυνθείτε στον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας στις παρακάτω περιπτώσεις:
    • Εάν η πληγή είναι βαθιά και αιμορραγεί έντονα.
    • Εάν η πληγή εμφανίζει σημάδια μόλυνσης, όπως κοκκίνισμα, θερμότητα, πόνο και πρήξιμο.
    • Εάν υπάρχουν ξένα τμήματα στην πληγή.
    • Σε περίπτωση δαγκώματος από ζώο ή από άνθρωπο.
    • Εάν η πληγή βρίσκεται στην περιοχή του προσώπου.
    • Εάν δεν υπάρχει επαρκής αντιτετανικός εμβολιασμός.
    • Σε κάθε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή αμφιβολίες.
  4. Τι θα πρέπει να κάνω αν η πληγή μου μολυνθεί και έχει πύον; Εάν αναγνωρίσετε σημάδια μόλυνσης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας. Τα σημάδια αυτά, εκτός από το πύον, περιλαμβάνουν οίδημα, ερυθρότητα, θερμότητα, πόνο, κνησμό και κάψιμο. Σε περίπτωση μόλυνσης η πληγή θα χρειαστεί ιατρική φροντίδα και εξειδικευμένη ιατρική θεραπεία.
  5. Γιατί πρέπει να τοποθετήσω επιπλέον γάζα ή επίθεμα κάτω από τον επίδεσμο όταν έχω κάποια πληγή; Οι αυτοσυγκρατούμενοι επίδεσμοι και οι ταινίες δεν περιέχουν γάζα, η οποία είναι απαραίτητη για την απορρόφηση του αίματος και των εκκρίσεων της πληγής, καθώς και για τη διασφάλιση της υγιεινής προστασίας της τραυματισμένης περιοχής. Έτσι, η πληγή πρέπει πρώτα να καλύπτεται με γάζα ή επίθεμα, τα οποία μπορούν μετά να στερεωθούν με τον αυτοσυγκρατούμενο επίδεσμο.

 

Δείτε επίσης

Brand

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Καθαρίστε την πληγή και σκουπίστε απαλά οποιαδήποτε ξένα αντικείμενα, όπως βρωμιά ή άμμο.

Στεγνώστε το δέρμα γύρω από την περικοπή ή βόσκουν πολύ προσεκτικά.

Εφαρμόστε το επίθεμα χωρίς τέντωμα και αποφεύγοντας τη δημιουργία τσάκισης.