Hansaplast Αυτοκόλλητα Επιθέματα Sensitive για Παιδιά 20 Τεμάχια (48781)

Κωδικός προϊόντος: 4005900880611
2.37 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Τα επιθέματα Hansaplast Sensitive Kids είναι η ιδανική λύση για την περιποίηση μικρών πληγών στα παιδιά. Σχεδιασμένα με βάση την ευαίσθητη επιδερμίδα, προσφέρουν βέλτιστη επούλωση και προστασία.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Τα επιθέματα Hansaplast Sensitive Kids είναι η ιδανική λύση για την περιποίηση μικρών πληγών στα παιδιά. Σχεδιασμένα με βάση την ευαίσθητη επιδερμίδα, προσφέρουν βέλτιστη επούλωση και προστασία.

Τα επιθέματα Hansaplast Sensitive Kids είναι κατασκευασμένα από υλικά που είναι εξαιρετικά φιλικά με την επιδερμίδα, καθιστώντας τα ιδανικά για παιδιά με ευαίσθητο δέρμα. Το σταθερό τους αυτοκόλλητο διαρκεί έως και 24 ώρες, εξασφαλίζοντας συνεχή προστασία καθώς παραμένουν στη θέση τους. Το μαλακό και αεροδιαπερατό υλικό τους παραμένει σταθερό ακόμα και όταν έρχεται σε επαφή με το νερό, επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει. Αφαιρούνται ανώδυνα, χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς ή πόνο, ενώ η γάζα στο κέντρο του επιθέματος δεν κολλάει στην πληγή, προστατεύοντάς την από εξωτερικά χτυπήματα και διευκολύνοντας την αλλαγή του επιθέματος. Επιπλέον, τα επιθέματα εμποδίζουν το 99% της βρωμιάς και των βακτηρίων, παρέχοντας υψηλή ασφάλεια από μολύνσεις. Είναι επίσης κατάλληλα για χρήση από διαβητικούς, εξασφαλίζοντας ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια από όλους. Τα επιθέματα Hansaplast Sensitive Kids διατίθενται σε διάφορα μεγέθη για να καλύπτουν κάθε είδους μικρή πληγή και να σφραγίζουν πλήρως γύρω από την πληγή, ενώ παράλληλα η συμβατότητα τους με την επιδερμίδα  είναι δερματολογικά ελεγμένη και έχει αποδειχθεί μέσω κλινικών μελετών ότι τα προϊόντα αυτά παρέχουν ασφαλή και αποτελεσματική επούλωση.

Εφαρμογή

Η σωστή εφαρμογή των επιθεμάτων Hansaplast Sensitive Kids περιλαμβάνει τα εξής βήματα:

  1. Καθαρισμός της Πληγής: Ψεκάστε την πληγή με το Σπρέι Καθαρισμού Πληγών Hansaplast από απόσταση περίπου 10 cm, για να απομακρύνετε βρωμιές και βακτήρια. Σκουπίστε απαλά την πληγή και την περιοχή γύρω της.
  2. Επούλωση: Χρησιμοποιείτε τακτικά την Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast, απλώνοντας ένα λεπτό στρώμα μία ή δύο φορές την ημέρα μέχρι να επουλωθεί πλήρως η πληγή.
  3. Προστασία: Καλύψτε την πληγή με το κατάλληλο επίθεμα Hansaplast, παρακολουθώντας την κατάσταση της πληγής και αλλάζοντας το επίθεμα τακτικά.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζω επίθεμα; Συνιστάται να αλλάζετε τα επιθέματα καθημερινά για λόγους υγιεινής, εκτός αν χρησιμοποιείτε ειδικά επιθέματα γρήγορης επούλωσης που μπορούν να παραμείνουν για δύο ημέρες ή περισσότερο.

2. Είναι καλύτερα να αφήνουμε τις μικρές πληγές να ξεραίνονται με τον αέρα χωρίς κάλυψη; Όχι, οι πληγές που καλύπτονται επουλώνονται πιο αποτελεσματικά και παρουσιάζουν μειωμένο κίνδυνο μόλυνσης.

3. Πότε πρέπει να συμβουλευτώ γιατρό; Αν η πληγή είναι βαθιά, αιμορραγεί έντονα, εμφανίζει σημάδια μόλυνσης, υπάρχει ξένο σώμα στην πληγή, πρόκειται για δάγκωμα ή η πληγή βρίσκεται στο πρόσωπο, πρέπει να αναζητήσετε ιατρική βοήθεια.

4. Τι να κάνω αν η πληγή μου μολυνθεί και έχει πύον; Επικοινωνήστε με γιατρό ή φαρμακοποιό αν η πληγή εμφανίσει πύον ή άλλα σημάδια μόλυνσης όπως οίδημα, κοκκίνισμα, θερμότητα και πόνο.

5. Ποιο επίθεμα πρέπει να χρησιμοποιήσω για την ευαίσθητη επιδερμίδα μου; Τα επιθέματα Hansaplast Sensitive και Hansaplast Sensitive Kids είναι ειδικά σχεδιασμένα για ευαίσθητες επιδερμίδες, προσφέροντας φιλική προς το δέρμα και υποαλλεργική προστασία.

Τα επιθέματα Hansaplast Sensitive Kids συνδυάζουν τη φιλικότητα προς την επιδερμίδα με την αποτελεσματική προστασία και επούλωση, καθιστώντας τα την ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των μικρών πληγών στα παιδιά.

Δείτε επίσης

Brand

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Καθαρίστε την πληγή και σκουπίστε απαλά οποιαδήποτε ξένα αντικείμενα, όπως βρωμιά ή άμμο.

Στεγνώστε το δέρμα γύρω από την περικοπή ή βόσκουν πολύ προσεκτικά.

Εφαρμόστε το επίθεμα χωρίς τέντωμα και αποφεύγοντας τη δημιουργία τσάκισης.