Medisei Panthenol Extra Green Clay Facial Mask 2x 8gr

Κωδικός προϊόντος: 5200312241541
0.95 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Η μάσκα προσώπου Panthenol Extra με πράσινη άργιλο είναι μια προϊόντος σχεδιασμένο για βαθύ καθαρισμό και φροντίδα της επιδερμίδας.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Οι πελάτες μας αγοράζουν μαζί

Το προϊόν αυτό συνδυάζεται ιδανικά με τα εξής:

Η μάσκα προσώπου Panthenol Extra με πράσινη άργιλο είναι μια προϊόντος σχεδιασμένο για βαθύ καθαρισμό και φροντίδα της επιδερμίδας.

Η κύρια δράση της πράσινης αργίλου είναι η απορρόφηση των ακαθαρσιών, του περίσσιου σμήγματος και των ρύπων, καθώς και η ενδυνάμωση της διαδικασίας αποτοξίνωσης της επιδερμίδας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον βαθύ καθαρισμό των πόρων και την προσφορά αίσθησης φρεσκάδας και λείας επιδερμίδας. Επιπλέον, η μάσκα περιέχει πανθενόλη, η οποία είναι γνωστή για τις ενυδατικές της ιδιότητες. Η πανθενόλη δρα βαθιά στην επιδερμίδα, προσφέροντας ενυδάτωση και απαλότητα σε βάθος. Ταυτόχρονα, το έλαιο Ηλίανθου προσδίδει λάμψη και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα, κάνοντάς τη να φαίνεται πιο φωτεινή και υγιής. Η μάσκα αυτή προσφέρει αντιφλεγμονώδη και απορροφητική δράση, ενώ ταυτόχρονα τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα. Είναι ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδας, με έμφαση στις λιπαρές επιδερμίδες που χρειάζονται εντατικό καθαρισμό και αποτοξίνωση.

Δείτε επίσης

Brand

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

, , , ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Οδηγίες χρήσης:
Απλώστε ένα πλούσιο στρώμα της μάσκας σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε τη μάσκα να δράσει για 10-20 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε με νωπό βαμβάκι και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Επαναλάβετε τη χρήση 1-2 φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα.

Προφυλάξεις:
Για εξωτερική χρήση μόνο. Φυλάξτε το προϊόν σε δροσερό και σκιερό μέρος, μακριά από παιδιά.