[3] ΚΟΡΡΕΣ Korres Body Smoothing Ginger Lime Ενυδατική Lotion Σώματος 200ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069094873
5.46 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Το γαλακτωμα σώματος Τζίντζερ Μοσχολέμονο για μια αναζωογονητική εμπειρία περιποίησης του σώματος, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, ενισχύοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το γαλακτωμα σώματος Τζίντζερ Μοσχολέμονο της εταιρείας Korres συνδυάζει αρωματικές νότες από lime και φρέσκο τζίντζερ για μια αναζωογονητική εμπειρία περιποίησης του σώματος. Αυτό το γαλάκτωμα είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, ενισχύοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Κύρια Συστατικά 

Βασικό συστατικό είναι το Αμυγδαλέλαιο, το οποίο είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε. Αυτά τα συστατικά βοηθούν στην ενυδάτωση και τη θρέψη του δέρματος, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και προστατεύοντας από την ξηρότητα.Το Αλόη είναι ένα άλλο σημαντικό συστατικό, γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες και την ικανότητά του να ενυδατώνει το δέρμα, ενώ παράλληλα παρέχει αντιφλεγμονώδεις δράσεις και συμβάλλει στην αναγέννηση του δέρματος. Η Προβιταμίνη Β5, γνωστή και ως Panthenol, ενισχύει την ενυδάτωση, βοηθάει στην αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος και προστατεύει από ερεθισμούς.

Αυτά τα συστατικά συνδυάζονται για να προσφέρουν ένα ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος που αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την υγρασία του δέρματος και το κάνει απαλό και ελαστικό. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Προσφέρει φυσική περιποίηση με 92.5% περιεχόμενο φυσικής προέλευσης, αφήνοντας το δέρμα απαλό, ενυδατωμένο και ευχάριστα αρωματισμένο με το φρέσκο άρωμα τζίντζερ και lime.

Δείτε Επίσης

 

Brand

Μορφή Προϊόντος

, ,

Σκοπός Χρήσης

, , , ,

Άρωμα - Γεύση

,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα από το γαλάκτωμα σε καθαρό δέρμα και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, προσφέρει διαρκή ενυδάτωση και θρέψη, ενώ το αναζωογονητικό του άρωμα δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη την ημέρα.