[3] ΚΟΡΡΕΣ Korres Body Smoothing Pomegranate Ενυδατική Lotion Σώματος με Aloe Vera 200ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069112980
5.45 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Γαλάκτωμα με δροσερό άρωμα Ρόδι. Ενυδατική δράση και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το γαλάκτωμα σώματος Ρόδι της εταιρείας Korres είναι ένα εξαιρετικά αρωματικό και προϊόν φροντίδας του δέρματος, σχεδιασμένο για να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Το άρωμά του είναι αναζωογονητικό και φρουτώδες, με έντονες νότες ροδιού που ισορροπούνται αρμονικά με δροσερές νότες κόκκινων φρούτων, χαρίζοντας μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας.

Κύρια συστατικά

  • Αμυγδαλέλαιο (Prunus Amygdalus Dulcis Oil): Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε.  Προσφέρει έντονη ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα. Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων.
  • Αλόη (Aloe Barbadensis Leaf Juice): Καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα. Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και βοηθάει στην αναγέννηση του δέρματος. Προσφέρει αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης στην επιδερμίδα.
  • Προβιταμίνη Β5 (Panthenol):Βελτιώνει την υφή του δέρματος και την ελαστικότητά του. Προάγει την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος. Προστατεύει από ερεθισμούς και εξωτερικούς παράγοντες, όπως οι ακτίνες UV.

Το γαλάκτωμα είναι δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας το δέρμα απαλό, ενυδατωμένο και ευχάριστα αρωματισμένο με το φρουτώδες άρωμα του ροδιού.

Λίστα συστατικών

AQUA/WATER/EAU, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, GLYCERIN, HYDROGENATED POLYDECENE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, DECYL COCOATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, DISTARCH PHOSPHATE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, LACTIC ACID, MAGNESIUM PCA, MANGANESE PCA, PANTHENOL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, SODIUM GLUCEPTATE, SODIUM PCA, ZINC PCA, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, CINNAMYL ALCOHOL, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, PARFUM/FRAGRANCE.

 

Δείτε Επίσης

 

Brand

Μορφή Προϊόντος

, ,

Σκοπός Χρήσης

, , , ,

Άρωμα - Γεύση

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα από το γαλάκτωμα σε καθαρό δέρμα και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, προσφέρει διαρκή ενυδάτωση και θρέψη, ενώ το αναζωογονητικό του άρωμα δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη την ημέρα.