ΚΟΡΡΕΣ Korres Body Smoothing Mint Tea Ενυδατική Lotion Σώματος με Άρωμα Πράσινο Τσάι 200ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069094828
5.60 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Γαλάκτωμα με δροσερό άρωμα τσαγιού, με νότες περγαμόντου, λεμονιού και φρέσκου δυόσμου. Ενυδατική δράση και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το Γαλάκτωμα Σώματος Πράσινο Τσάι της εταιρειας Korres είναι ένα εξαιρετικά ενυδατικό προϊόν περιποίησης δέρματος, σχεδιασμένο να προσφέρει δροσιά και αναζωογόνηση με το υπέροχο άρωμα του πράσινου τσαγιού. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και περιέχει φυσικά συστατικά σε ποσοστό 92.7%. Το προϊόν είναι ελεγμένο για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου και του ευαίσθητου.

Κύρια Συστατικά

  • Άρωμα Πράσινου Τσαγιού: Νότες Κορυφής: Περγαμόντο και Λεμόνι. Αυτές οι νότες προσφέρουν μια φρέσκια, εσπεριδοειδή αρχή που αναζωογονεί τις αισθήσεις. Νότες Καρδιάς: Φρέσκος Δυόσμος. Η καρδιά του αρώματος δίνει μια δροσερή και αναζωογονητική αίσθηση που χαλαρώνει το πνεύμα.
  • Αμυγδαλέλαιο: Πλούσιο σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, το αμυγδαλέλαιο ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα και βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητάς του.
  • Αλόη: Γνωστή για τις καταπραϋντικές και ενυδατικές της ιδιότητες, η αλόη βοηθά στην ανακούφιση από ερεθισμούς και ξηρότητα, προάγοντας την υγιή όψη του δέρματος.
  • Προβιταμίνη Β5 (Πανθενόλη): Βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος, ενισχύει την ελαστικότητα και προάγει την ανάπλαση του δερματικού ιστού, αφήνοντας το δέρμα απαλό και λείο.

Δείτε Επίσης

 

Brand

Μορφή Προϊόντος

, ,

Σκοπός Χρήσης

, , , ,

Συστατικά

, , , ,

Άρωμα - Γεύση

, , ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα από το γαλάκτωμα σε καθαρό δέρμα και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, προσφέρει διαρκή ενυδάτωση και θρέψη, ενώ το αναζωογονητικό του άρωμα δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη την ημέρα.