ΚΟΡΡΕΣ Korres Kyma Eau De Toilette 50ml & Αφρόλουτρο 250ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069127656
19.00 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Αναζωογονητικό άρωμα με αίσθηση αλμυρού αέρα και θαλασσινής αύρας.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το Kyma Special Gift Set της εταιρείας Korres προσφέρει μια αναζωογονητική εμπειρία που θυμίζει την αίσθηση του αλμυρού αέρα στο πλοίο κατά την πρώτη απόδραση από την πόλη. Το σετ περιλαμβάνει το Kyma Eau De Toilette 50 ml και το Kyma Αφρόλουτρο 250 ml, συνδυάζοντας δύο προϊόντα για μια ολοκληρωμένη αρωματική εμπειρία. Είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια φρέσκια και αναζωογονητική αρωματική εμπειρία. Το άρωμα του Kyma Eau De Toilette και η αίσθηση καθαριότητας του Kyma Αφρόλουτρου συνεργάζονται για να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη αίσθηση ανανέωσης και φρεσκάδας, εμπνευσμένη από τη θάλασσα και τη φύση.

Kyma Eau De Toilette 50 mL 

Το Kyma Eau De Toilette αιχμαλωτίζει την αίσθηση του αλμυρού αέρα και της θαλασσινής αύρας. Οι νότες κορυφής από λάιμ, μανταρίνι και πορτοκάλι προσφέρουν μια φρέσκια και ζωντανή αρχή. Στην καρδιά του αρώματος, οι θαλάσσιες και υδάτινες νότες συνδυάζονται με πιπέρι για να δημιουργήσουν μια δυναμική και αναζωογονητική αίσθηση. Οι νότες βάσης από κέδρο, βετιβέρ και μοσχοκάρυδο προσδίδουν βάθος και σταθερότητα, ολοκληρώνοντας το άρωμα με μια γήινη και ξυλώδη υπογραφή.

Σύνθεση αρώματος:

  • Νότες κορυφής: Λάιμ, μανταρίνι, πορτοκάλι
  • Νότες καρδιάς: Θαλάσσιες, υδάτινες, πιπέρι
  • Νότες βάσης: Κέδρος, βετιβέρ, μοσχοκάρυδο

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και περιέχει 87% φυσικής προέλευσης συστατικά, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για όσους προτιμούν προϊόντα φυσικής προέλευσης. Είναι επίσης κατάλληλο για vegans.

Kyma Αφρόλουτρο 250 mL 

Το Kyma Αφρόλουτρο συμπληρώνει το άρωμα του Eau De Toilette, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία φροντίδας και αναζωογόνησης. Με την ίδια αίσθηση του αλμυρού αέρα και της θαλασσινής αύρας, το αφρόλουτρο καθαρίζει απαλά το δέρμα, αφήνοντάς το φρέσκο και αρωματισμένο. Περιέχει 84.9% φυσικής προέλευσης συστατικά και άρα είναι κατάλληλο για vegans. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και είναι επίσης κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Λίστα συστατικών

Kyma Eau De Toilette: ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONELLOL, LIMONENE, LINALOOL.

Kyma Showergel: AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, PARFUM/FRAGRANCE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, ARGININE, CASTORYL MALEATE, CITRIC ACID, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, HYDROLYZED WHEAT GLUTEN, LACTIC ACID, POLYQUATERNIUM-7, SODIUM CHLORIDE, SODIUM GLUCONATE, TOCOPHEROL, BENZYL ALCOHOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SODIUM DEHYDROACETATE, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE.

Δείτε Επίσης

Brand

Άρωμα - Γεύση

, , , , , ,

Μορφή Προϊόντος

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Ψεκάστε απευθείας στην επιδερμίδα στα σημεία των παλμών (λαιμός, εσωτερικό καρπών / αγκώνων) και αφήστε να στεγνώσει αποφεύγοντας την τριβή για τη μέγιστη διάρκεια και απόδοση του αρώματος. Για εξωτερική χρήση μόνο.