Κιβώτιο 16 Συσκευασιών ΜΕΓΑ Wet Hankies Extra Safe 63 Τεμάχια

Κωδικός προϊόντος: 5201263008054-1
36.80 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Άμεσα διαθέσιμο


Υγρά αντισηπτικά μαντήλια χεριών εμβαπτισμένα σε διάλυμα περιεκτικότητας σε αιθυλική αλκοόλη (οινόπνευμα) 20% και χλωρεξιδίνης 0,2%. Δρουν προστατευτικά και συμπληρωματικά στον καθαρισμό των χεριών χωρίς να υποκαθιστούν το πλύσιμο των…


Αγοράζοντας ένα τεμάχιο από το συγκεκριμένο προϊόν, έχετε δωρεάν μεταφορικά έξοδα για όλη σας την παραγγελία!

Αγοράζοντας ένα τεμάχιο από το συγκεκριμένο προϊόν, έχετε δωρεάν έξοδα αντικαταβολής για όλη σας την παραγγελία!

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Εργοστασιακό Κιβώτιο με 16 Συσκευασίες Wet Hankies Extra Safe 63 Τεμαχίων. Υγρά αντισηπτικά μαντήλια χεριών εμβαπτισμένα σε διάλυμα περιεκτικότητας σε αιθυλική αλκοόλη (οινόπνευμα) 20% και χλωρεξιδίνης 0,2%. Δρουν προστατευτικά και συμπληρωματικά στον καθαρισμό των χεριών χωρίς να υποκαθιστούν το πλύσιμο των χεριών. Με διακριτικό άρωμα καθαριότητας. Πιστοποιημένη δράση ενάντια στα βακτήρια και τους Ιούς της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2.  Τα συγκεκριμένα έχουν αποδεδειγμένη δράση και κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2. Ελεγμένη δράση σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476. Περιέχουν γλυκερίνη. Η συσκευασία περιλαμβάνει 63 υγρά μαντηλάκια από ύφασμα non-woven. Κατάλληλα για χρήση από την ηλικία των 3 ετών και άνω.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΟΦ 57045/15/24.06.2016

Δείτε επίσης

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

Συστατικά

,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Ξεδιπλώνουμε το μαντηλάκι και με απαλές κινήσεις καθαρίζουμε – σκουπίζουμε τα χέρια μας ή οποιαδήποτε σκληρή επιφάνεια για 30″ δευτερόλεπτα. Δρουν προστατευτικά και συμπληρωματικά στον καθαρισμό των χεριών χωρίς να υποκαθιστούν το πλύσιμο των χεριών. Μην τα χρησιμοποιείτε ως μωρομάντηλα. Ακατάλληλα για παιδιά κάτω των 3 ετών. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και το στόμα.

Αποθήκευση: Να φυλάσσονται σε δροσερό και σκιερό μέρος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…