ΚΟΡΡΕΣ Korres Αφρόλουτρο σε Gel Citrus 400ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069128110
4.78 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Το αφρόλουτρο Korres Κίτρο 1000 ml είναι ένα φρέσκο και αναζωογονητικό προϊόν με άρωμα εσπεριδοειδών. Είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει αναζωογόνηση και ενυδάτωση στην επιδερμίδα κατά τη διάρκεια του μπάνιου ή του ντους.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το αφρόλουτρο Korres Κίτρο 400ml είναι ένα φρέσκο και αναζωογονητικό προϊόν με άρωμα εσπεριδοειδών. Είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει αναζωογόνηση και ενυδάτωση στην επιδερμίδα κατά τη διάρκεια του μπάνιου ή του ντους.

Περιέχει πρωτεΐνες σιταριού, εκχυλίσματα αλόης και αλθαίας, τα οποία συνδυάζουν τις ενυδατικές τους ιδιότητες για να διατηρήσουν τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας σας. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους τύπους δέρματος. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, επομένως μπορείτε να το χρησιμοποιείτε με ασφάλεια γνωρίζοντας ότι έχει δοκιμαστεί και είναι φιλικό προς το δέρμα σας. Περιέχει επίσης 89,7% φυσικά συστατικά, γεγονός που το καθιστά ένα προϊόν με υψηλή περιεκτικότητα σε φυσική προέλευση.

Επιπλέον, η μεγάλη συσκευασία των 400mL εξασφαλίζει μακρά διάρκεια χρήσης, καθιστώντας το προϊόν οικονομικό και πρακτικό. Μπορείτε να απολαμβάνετε τη φρεσκάδα και την ενυδάτωση αυτού του αρωματικού αφρολουτρου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κύρια συστατικά

  1. Πρωτεΐνες Σιταριού: Οι πρωτεΐνες σιταριού είναι φυσικά συστατικά που βοηθούν στη διατήρηση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Έχουν ενυδατικές ιδιότητες και βοηθούν στην προστασία του φυσικού φραγμού υγρασίας της επιδερμίδας, κρατώντας την απαλή και ενυδατωμένη.
  2. Εκχύλισμα Αλόης: Η αλόη είναι γνωστή για τις ενυδατικές και καταπραϋντικές της ιδιότητες. Περιέχει φυσικά συστατικά που βοηθούν στην αποκατάσταση της επιδερμίδας και στη μείωση του ερεθισμού. Επιπλέον, η αλόη έχει καταπραϋντική δράση και μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των ερεθισμένων και ευαίσθητων περιοχών του δέρματος.
  3. Εκχύλισμα Αλθαίας: Η αλθαία είναι μια φυτική ουσία που έχει καταπραϋντικές ιδιότητες για το δέρμα. Βοηθά στην ανακούφιση από ερεθισμούς και φλεγμονές και μπορεί επίσης να βελτιώσει την όψη του δέρματος, αφήνοντάς το απαλό και ενυδατωμένο.

Τα παραπάνω συστατικά συνεργάζονται για να προσφέρουν ανανέωση και ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Οι πρωτεΐνες σιταριού συντηρούν τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, ενώ τα εκχυλίσματα αλόης και αλθαίας καταπραΰνουν το δέρμα και του παρέχουν ενυδάτωση και προστασία. Έτσι έχετε ένα αφρόλουτρο που καθαρίζει απαλά το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα το ενυδατώνει και το καταπραΰνει. Η χρήση του μπορεί να αφήσει το δέρμα σας απαλό, ενυδατωμένο και αναζωογονημένο.

Λίστα Συστατικών

AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, COCO_GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, ARGININE, CASTORYL MALEATE, CITRIC ACID, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, HYDROLYZED WHEAT GLUTEN, LACTIC ACID, POLYQUATERNIUM_7, SODIUM GLUCONATE, TOCOPHEROL, BENZYL ALCOHOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SODIUM DEHYDROACETATE, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, LIMONENE, LINALOOL, PARFUM/FRAGRANCE.

Το προϊόν δεν περιέχει αλκοόλ. Η παρουσία αλκοόλ σε ορισμένα προϊόντα περιποίησης του δέρματος μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα, ερεθισμό και αποδυνάμωση του φραγμού υγρασίας του δέρματος. Ένα προϊόν χωρίς αλκοόλ μπορεί να είναι πιο κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα ή για όσους προτιμούν να αποφεύγουν τη χρήση αλκοόλ στην περιποίησή τους.

  • Αντιοξειδωτικό: Tocopherol (τοκοφερόλη): Η τοκοφερόλη είναι ένας αντιοξειδωτικός παράγοντας, που βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες και την οξείδωση. Η οξείδωση μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο δέρμα και την πρόωρη γήρανση. Η προσθήκη της τοκοφερόλης σε καλλυντικά προϊόντα μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας του δέρματος.
  • Απολεπιστικό: Γλυκολικό οξύ (Lactic Acid): Το γλυκολικό οξύ είναι ένα απολεπιστικό συστατικό που χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και στην προώθηση της ανανέωσης των κυττάρων. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πιο λαμπερή, απαλή και ομοιόμορφη επιδερμίδα.
  • Συστατικό παρόμοιο με το δέρμα: Αργινίνη (Arginine): Η αργινίνη είναι ένα συστατικό που είναι παρόμοιο με το δέρμα μας. Αυτό σημαίνει ότι έχει παρόμοια δομή με τα φυσικά συστατικά του δέρματος μας και μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας του δέρματος. Η αργινίνη μπορεί να λειτουργήσει ως ενυδατικός παράγοντας, βοηθώντας στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος, καθώς και στην ενίσχυση της φυσικής του ανοσοποιητικής λειτουργίας.
  • Καταπραϋντικό: Σκόνη φύλλων Aloe Barbadensis (Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder): Η σκόνη φύλλων της Aloe Barbadensis, γνωστή και ως αλόη βέρα, έχει καταπραϋντικές ιδιότητες για το δέρμα. Χρησιμοποιείται συχνά σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος για την ανακούφιση της ερεθισμένης ή καταπονημένης επιδερμίδας. Η αλόη βέρα μπορεί να βοηθήσει στην καταπράυνση του δέρματος, μειώνοντας τον ερεθισμό και τη φλεγμονή.

Αυτά τα συστατικά χρησιμοποιούνται σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος για να παρέχουν οφέλη όπως προστασία, απολέπιση, ενυδάτωση και καταπράυνση του δέρματος. Είναι σημαντικό να διαβάζετε τις ετικέτες των προϊόντων και να επιλέγετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Δείτε επίσης

Brand

Μορφή Προϊόντος

Συστατικά

, ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Απλώστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένη επιδερμίδα κάνοντας πλούσιο αφρό.

Ξεβγάλτε με άφθονο νερό.