ΚΟΡΡΕΣ Korres Body Smoothing Coconut Water Ενυδατική Lotion Σώματος με Άρωμα Καρύδα 200ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069099175
6.54 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος με απολαυστικό άρωμα καρύδας είναι πλούσιο σε Αμυγδαλέλαιο, ενεργή Αλόη,  προβιταμίνη Β5 και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

To γαλάκτωμα σώματος Νερό Καρύδας της εταιρείας Korres είναι ένα προϊόν που προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα σας. Με μια πλούσια σύνθεση φυσικών συστατικών και ένα ευχάριστο άρωμα καρύδας, θαλασσινού αλατιού και απαλής βανίλιας, αυτό το γαλάκτωμα σώματος προσφέρει μια αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης.

Λίστα λόγια για τα συστατικά

Η σύνθεση του γαλακτώματος περιλαμβάνει αμυγδαλέλαιο, αλόη και προβιταμίνη Β5, τα οποία είναι φυσικά συστατικά γνωστά για τις ενυδατικές και θρεπτικές τους ιδιότητες. Το αμυγδαλέλαιο προσφέρει θρέψη και ενυδάτωση στο δέρμα, ενώ η αλόη έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και βοηθά στην αναζωογόνηση του δέρματος. Η προβιταμίνη Β5 ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και βοηθά στην αποκατάσταση των ζημιών του δέρματος. Αυτά τα φυσικά συστατικά συνεργάζονται για να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο ενυδάτωσης και θρέψης στο δέρμα σας. Με ένα ποσοστό φυσικού προέλευσης 92,5%, προσφέρει μια φυσική και αποτελεσματική λύση για την ενυδάτωση του δέρματος σας. Η υψηλή ποσότητα φυσικών συστατικών διασφαλίζει ότι προσφέρει αποτελεσματική φροντίδα, ενώ παράλληλα προσέχει το περιβάλλον.

Το γαλάκτωμα σώματος Korres Νερό Καρύδας έχει δοκιμαστεί δερματολογικά για να εξασφαλιστεί η ασφάλειά του και η συμβατότητά του με όλους τους τύπους δέρματος. Αυτό το καθιστά ιδανικό για όλους όσους αναζητούν μια πλούσια ενυδάτωση και θρέψη, ανεξαρτήτως του τύπου του δέρματος τους.

Λίστα συστατικών

AQUA/WATER/EAU, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, GLYCERIN, HYDROGENATED POLYDECENE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, DECYL COCOATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, DISTARCH PHOSPHATE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, LACTIC ACID, MAGNESIUM PCA, MANGANESE PCA, PANTHENOL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, SODIUM GLUCEPTATE, SODIUM PCA, ZINC PCA, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, LIMONENE, LINALOOL, PARFUM/FRAGRANCE.

Το προϊόν δεν περιέχει αλκοόλ στη σύνθεσή του.

    • Κατά της ακμής: Zinc PCA Το Zinc PCA είναι γνωστό για τις ιδιότητές του στην καταπολέμηση της ακμής. Συνδυάζει τα οφέλη του ψευδαργύρου και της προλίνης, βοηθώντας στον έλεγχο της έκκρισης σμήγματος και τη μείωση του ερεθισμού.
    • Αντιοξειδωτικά: Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract Το εκχύλισμα φύλλων δεντρολίβανου περιέχει φλαβονοειδή και αντιοξειδωτικές ενώσεις που προστατεύουν το δέρμα από ελεύθερες ρίζες και βλαβερούς παράγοντες του περιβάλλοντος.
    • Απολεπιστικά: Lactic Acid Το Lactic Acid είναι απολεπιστικό οξύ που βοηθά στην απομάκρυνση νεκρών κυττάρων, προάγοντας την ανανέωση του δέρματος.
    • Συστατικά ταυτόσημα με το δέρμα: Glycerin, Sodium PCA Η Γλυκερίνη και το Sodium PCA είναι συστατικά που βρίσκονται φυσικά στο δέρμα. Παρέχουν ενυδάτωση και βελτιώνουν την υφή του δέρματος.
    • Καταπραυντικά: Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Panthenol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract Το Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder (σκόνη χυμού αλόης) προσφέρει καταπραϋντικές ιδιότητες. Η Panthenol (προβιταμίνη Β5) παρέχει ενυδάτωση και ενισχύει την αναγέννηση του δέρματος. Το Rosemary Leaf Extract επιπλέον παρέχει καταπραϋντική δράση.

Με αυτήν τη σύνθεση, το προϊόν προσφέρει μια ισορροπημένη φροντίδα του δέρματος, παρέχοντας προστασία, ενυδάτωση, και αντιμετωπίζοντας προβλήματα όπως η ακμή, χωρίς τη χρήση αλκοόλ.

Δείτε επίσης

Brand

Μορφή Προϊόντος

,

Συστατικά

, ,

Άρωμα - Γεύση

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Απλώστε στο σώμα μετά το μπάνιο με απαλές κυκλικές κινήσεις μασάζ μέχρι να απορροφηθεί. Επαναλάβετε όσο συχνά χρειάζεται.

Για εξωτερική χρήση μόνο.