ΚΟΡΡΕΣ Korres Body Smoothing Peach Blossom Ενυδατική Lotion Σώματος 200ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069094927
5.60 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος Γιασεμί 200 mL, ό,τι χρειάζεστε για να απολαύσετε την απολαυστική αίσθηση του γιασεμιού και να φροντίσετε την επιδερμίδα σας. Απολαύστε την ευχάριστη αίσθηση των ανθισμένων ανθέων γιασεμιού και περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας με τη φροντίδα που της αξίζει. 


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το γαλάκτωμα σώματος Άνθη Ροδακινιάς της εταιρείας Korres είναι ένα εξαιρετικό γαλάκτωμα που προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα σας. Με μια πλούσια σύνθεση φυσικών συστατικών και ένα απαλό άρωμα λευκού ροδάκινου, μάνγκο και φραγκοστάφυλου, αυτό το γαλάκτωμα σώματος προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα και αίσθηση ευεξίας.

Σύνθεση

Η σύνθεση του γαλακτώματος περιλαμβάνει αμυγδαλέλαιο, αλόη και προβιταμίνη Β5, τα οποία είναι φυσικά συστατικά γνωστά για τις ενυδατικές και θρεπτικές τους ιδιότητες. Το αμυγδαλέλαιο προσφέρει θρέψη και ενυδάτωση στο δέρμα, ενώ η αλόη έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και βοηθά στην αναζωογόνηση του δέρματος. Η προβιταμίνη Β5 ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και βοηθά στην αποκατάσταση των ζημιών του δέρματος. Αυτά τα φυσικά συστατικά συνεργάζονται για να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο ενυδάτωσης και θρέψης στο δέρμα σας.

Το γαλάκτωμα σώματος Korres Άνθη Ροδακινιάς έχει δοκιμαστεί δερματολογικά για να εξασφαλιστεί η ασφάλειά του και η συμβατότητά του με όλους τους τύπους δέρματος. Αυτό το καθιστά ιδανικό για όλους όσους αναζητούν μια πλούσια ενυδάτωση και θρέψη, ανεξαρτήτως του τύπου του δέρματος τους. Με ένα ποσοστό φυσικής προέλευσης με ποσοστό 92,5%, η συντριπτική πλειοψηφία των συστατικών προέρχεται από φυσικές πηγές, προσφέροντας μια πιο αγνή και φυσική προσέγγιση στη φροντίδα του δέρματος.

Λίστα συστατικών 

AQUA/WATER/EAU, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, GLYCERIN, HYDROGENATED POLYDECENE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, DECYL COCOATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, DISTARCH PHOSPHATE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, LACTIC ACID, MAGNESIUM PCA, MANGANESE PCA, PANTHENOL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, SODIUM GLUCEPTATE, SODIUM PCA, ZINC PCA, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PARFUM/FRAGRANCE.

Το προϊόν δεν περιέχει Αλκοόλ.

  1. Κατά της ακμής: Zinc PCA (ψευδάργυρος με προλίνη) Ο ψευδάργυρος σε συνδυασμό με την προλίνη έχει αντι-ακνεϊκές ιδιότητες. Βοηθά στον έλεγχο της έκκρισης σμήγματος, ενώ παράλληλα μπορεί να μειώσει τον ερεθισμό του δέρματος.
  2. Ανιτοξειδωτικά: Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract (εκχύλισμα φύλλων δεντρολίβανου): Το εκχύλισμα δεντρολίβανου περιέχει αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το δέρμα από ελεύθερες ρίζες και εξωτερικούς παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν καταστροφή.
  3. Απολεπιστικά: Lactic Acid (γαλακτικό οξύ): Το γαλακτικό οξύ αποτελεί απολεπιστικό που βοηθά στην απομάκρυνση νεκρών κυττάρων, προωθώντας την ανανέωση του δέρματος.
  4. Συστατικά ταυτόσημα με το δέρμα: Glycerin (γλυκερίνη), Sodium PCA: Η γλυκερίνη και το Sodium PCA είναι συστατικά που βρίσκονται φυσικά στο δέρμα. Παρέχουν ενυδάτωση και βελτιώνουν την υφή του δέρματος.
  5. Καταπραυντικά: Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder (σκόνη χυμού αλόης), Panthenol (προβιταμίνη Β5), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract: Η αλόη, το πανθενόλη και το εκχύλισμα δεντρολίβανου έχουν καταπραϋντικές ιδιότητες που μπορούν να μειώσουν τον ερεθισμό του δέρματος, προσφέροντας αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας.

Το συνολικό σύνολο των ανωτέρω συστατικών προσφέρει μια ισορροπημένη φροντίδα του δέρματος, χωρίς να περιέχει αλκοόλ. Η συνδυαστική δράση αυτών των συστατικών στοχεύει στην καταπολέμηση της ακμής, την προστασία από ελεύθερες ρίζες και τη βελτίωση της υγείας και υφής του δέρματος.

Δείτε Επίσης

Brand

Μορφή Προϊόντος

, , ,

Σκοπός Χρήσης

,

Συστατικά

, , , , , , , ,

Άρωμα - Γεύση

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Γιασεμί Αφρόλουτρο: Χρησιμοποιήστε καθημερινά το αφρόλουτρο στο ντους ή στο μπάνιο σας. Απλώστε αρκετή ποσότητα με απαλές κυκλικές κινήσεις σε βρεγμένο δέρμα και δημιουργήστε αφρό. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Γιασεμί Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος: Μετά το ντουζ ή το μπάνιο σας, απλώστε το προϊόν σε όλο σας το σώμα κάνοντας παράλληλα ελαφρύ μασάζ. Περιμένετε λίγο μέχρι να απορροφηθεί από την επιδερμίδα προτού ντυθείτε.