ΚΟΡΡΕΣ Korres White Tea Αφρόλουτρο σε Gel 250ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069090691
4.49 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Ενυδατικό, δροσερό και αρωματικό αφρόλουτρο White Tea με ντελικάτο άρωμα που αποπνέει γλυκύτητα και φρεσκάδα από φρεσκοκομμένα λουλούδια και εσπεριδοειδών.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το αφρόλουτρο White Tea της εταιρίας Korres είναι ένα ενυδατικό και αρωματικό αφρόλουτρο που προσφέρει μια γλυκιά, ντελικάτη, φρέσκια και αναζωογονητική εμπειρία. Έχει μια μοναδική σύνθεση με νότες από άνθη φρέζιας και περγαμόντου.

Σύνθεση Αρώματος

  • Το άρωμα αυτού αποτελείται από τρεις βασικές νότες. Στις κορυφαίες νότες, θα βρείτε νότες από περγαμόντο, νερολί και μανταρίνι, που προσφέρουν μια φρέσκια και ευχάριστη αίσθηση. Στις μεσαίες νότες, υπάρχουν νότες από γιασεμί, παιονία, λευκό τσάι και φρέζια, που δημιουργούν έναν αισθησιακό και θηλυκό χαρακτήρα. Στις βάσεις νότες, υπάρχουν νότες από κέδρο, βρύα δρυός και μόσχος, που προσδίδουν μια ζεστή και ξυλώδη υφή στο άρωμα.

Το προϊόν έχει υποβληθεί σε δερματολογικούς ελέγχους για να εξασφαλιστεί η ασφάλειά του και η καταλληλότητά του για όλους τους τύπους δέρματος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι είναι φιλικό προς το δέρμα σας. Επίσης, έχει ποσοστό φυσικής προέλευσης περιεχομένου 89,6%, προσφέροντας μια φυσική και υγιεινή προσέγγιση στη φροντίδα του σώματος σας.

Λίστα συστατικών 

AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM COCOYL ICOFFRETSHIONATE, PARFUM/ FRAGRANCE, COCO GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, ARGININE, CASTORYL MALEATE, CITRIC ACID, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HYDROLYZED WHEAT GLUTEN, LACTIC ACID, POLYQUATERNIUM 7, SODIUM CHLORIDE, SODIUM GLUCONATE, TOCOPHEROL, BENZYL ALCOHOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SODIUM DEHYDROACETATE, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE.

Δείτε επίσης

Brand

Μορφή Προϊόντος

,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Απλώστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένη επιδερμίδα κάνοντας πλούσιο αφρό.

Ξεβγάλτε με άφθονο νερό.