ΚΟΡΡΕΣ Korres Greek Yoghurt Sheet Μάσκα Προσώπου για Ενυδάτωση 20ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069114045
3.09 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Η Μάσκα Προσώπου Ελληνικού Γιαούρτι για Ενισχυμένη Ενυδάτωση της εταιρείας Κορρες είναι μια μάσκα σε μορφή φύλλου εμποτισμένη με μοναδικά συστατικά για να δρα αναλόγως τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Η Μάσκα Προσώπου Ελληνικού Γιαούρτι για Ενισχυμένη Ενυδάτωση της εταιρείας Κορρες είναι μια μάσκα σε μορφή φύλλου εμποτισμένη με μοναδικά συστατικά για να δρα αναλόγως τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας.

Προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση με τη χρήση ελληνικού γιαούρτι, ένα συστατικό που είναι γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες και έχει ρίζες στην ελληνική παράδοση. Η μάσκα έχει ανάλαφρη υφή που προσφέρει αίσθηση δροσιάς και ενυδατώνει σε βάθος, χαρίζοντας ξεκούραστη όψη στο δέρμα. Είναι ιδανική για αφυδατωμένο και θαμπό δέρμα.

Κύρια συστατικά

1. Γιαούρτι: Πλούσια πηγή πρωτεΐνης για θρέψη και προστασία της επιδερμίδας.

2. Υαλουρονικό Οξύ: Αυτό το οξύ είναι ικανό να απορροφά νερό, έως και 1000 φορές το βάρος του, προσφέροντας έτσι ενυδάτωση σε βάθος.

3. Εκχύλισμα Από Κόκκινα Φύκη: Προσφέρει επιπλέον ενυδάτωση και άνεση στο δέρμα, συμβάλλοντας στην ανανέωση της επιδερμίδας.

Η μάσκα είναι εμπλουτισμένη με φυσικά συστατικά και δεν περιέχει συνθετικά αρώματα, διασφαλίζοντας μια φυσική και απαλή αίσθηση κατά τη χρήση. Το υφασμάτινο υλικό της είναι 100% βιοδιασπώμενο και φυσικής προέλευσης. Επιπλέον, η συσκευασία της είναι ανακυκλώσιμη, συμβάλλοντας έτσι στη φιλικότερη προς το περιβάλλον πρακτική. Επιβεβαιωμένα δερματολογικά ελεγμένη, κατάλληλη για χρήστες που ακολουθούν φυτοφαγική διατροφή, αποτελεί μια καθαρή φόρμουλα χωρίς συνθετικές προσθήκες.

Λίστα συστατικών 

AQUA/WATER/EAU, PROPANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, COCO.CAPRYLATE/ CAPRATE, POLYGLYCERYL -10 ISOSTEARATE, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BENTONITE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, GIGARTINA STELLATA EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, LACTIC ACID, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM, YOGURT POWDER.

  • Προωθεί την επούλωση πληγών από 1 συστατικό(α): Υαλουρονικό νάτριο – Sodium Hyaluronate
  • Αντιγηραντική δράση από 2 συστατικά: Τοκοφερόλη (Βιταμίνη Ε) – Tocopherol, Γαλακτικό οξύ – Lactic Acid

Δείτε επίσης

 

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

, , ,

Τύπος Δέρματος

, , , , ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

1. Ανοίξτε τη μάσκα και αφαιρέστε το προστατευτικό φύλλο.
2. Εφαρμόστε το προϊόν σε καθαρό και ξηρό δέρμα, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.
3. Αφήστε τη μάσκα να δράσει για 15-20 λεπτά.
4. Αφαιρέστε τη μάσκα και απλώστε το υπόλοιπο προϊόν με απαλό μασάζ, ώστε να απορροφηθεί πλήρως.
5. Για μια επιπλέον αίσθηση δροσιάς, τοποθετήστε το προϊόν στο ψυγείο πριν τη χρήση.

Αυτή η μάσκα είναι κατάλληλη για μία χρήση.