Herbatint Permanent Haircolor Gel 8R Φυτική Βαφή Μαλλιών Ξανθό Ανοιχτό Χαλκού 150ml

Κωδικός προϊόντος: 8016744804318
12.00 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες



Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Οι πελάτες μας αγοράζουν μαζί

+
Αγοράστε μαζί μόνο:   19.40

Φυτική βαφή μαλλιών σε ξανθό ανοιχτό χαλκού από την Herbatint μια νέα μόνιμη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία, που περιέχει 8 βιολογικά φυτικά εκχυλίσματα, τα οποία καλύπτουν το 100% των γκρίζων μαλλιών αντανακλώντας ένα φυσικό και έντονο αποτέλεσμα. Τα μαλλιά σας ανακτούν τη φωτεινότητα και τη ζωντάνια και γίνονται αμέσως πιο υγιή και φυσικά όμορφα. Τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα σε ευαίσθητο δέρμα, όπου η συμβατότητα του δέρματος είναι εξαιρετική. Αυτό το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει τη διακριτική ποιότητα της  και την ισορροπημένη φόρμουλα της. Η Herbatint περιέχει χαμηλή συγκέντρωση υπεροξειδίου του υδρογόνου (λιγότερο από 3% μετά την ανάμειξη, ισοδύναμη με 10 όγκους), αρκετά κάτω από το όριο του 6% που επιτρέπεται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία (EC No 1223/2009).

Χαρακτηριστικά

  • Μοναδική και απαλή φόρμουλα.
  • Χωρίς αμμωνία, ρεσορκινόλη, παραβένες, αλκοόλη και άρωμα.
  • Δερματολογικά ελεγμένο ειδικά σε ευαίσθητο δέρμα.
  • Χωρίς γλουτένη και νικέλιο.
  • Κατάλληλο για vegans.

36 Χρώματα προς ανάμειξη 

Βρείτε την ιδανική σας απόχρωση, επιλέγοντας ένα μόνο χρώμα ή συνδυάζοντας περισσότερες αποχρώσεις για να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική και φυσική όψη. Τα φιαλίδια μπορούν να ξανακλείσουν, επιτρέποντας τη διατήρηση του προϊόντος που δεν έχει αναμιχθεί για επόμενες εφαρμογές.

Εύκολη Εφαρμογή

Η βαφή-τζέλ Herbatint είναι εύκολο να αναμειχθεί και να εφαρμοστεί χάρη στη σύνθεση του τζέλ και την άοσμη φόρμουλα του. Ένα τέλειο χρωματικό αποτέλεσμα σε μόλις 40 λεπτά!

Αποτέλεσμα Χρώματος 

Η απαλή φόρμουλα της Herbatint με χαμηλή συγκέντρωση υπεροξειδίου του υδρογόνου (10 όγκοι) σας επιτρέπει να ελαφρύνετε το φυσικό χρώμα σας κατά μέγιστο 2 τόνους. Μόνο ο χρωματισμός με υψηλότερες συγκεντρώσεις υπεροξειδίου του υδρογόνου (30-40 όγκοι) έχει υψηλότερη λευκαντική ισχύ η οποία αναπόφευκτα επηρεάζει τη δομή και την υγεία των μαλλιών.

Με σεβασμό στη φύση 

Η συσκευασία Herbatint είναι φτιαγμένη από πλήρως ανακυκλώσιμο μη επιχρισμένο χαρτί με ονομασία προέλευσης. Η Herbatint είναι ενάντια στις δοκιμές σε ζώα και είναι κατάλληλο για vegans. Τα φιαλίδια μπορούν να ξανακλείσουν και να ξαναχρησιμοποιηθούν, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε μόνο το απαραίτητο προϊόν και να διατηρήσετε το υπόλοιπο για επόμενες εφαρμογές, για να αποφευχθεί η άσκοπη σπατάλη.

Για τα γκρίζα μαλλιά

Τα χρώματα της σειράς Natural (N) από 1N έως 8N καλύπτουν το 100% των γκρίζων μαλλιών ξεκινώντας από την πρώτη εφαρμογή. Οι τόνοι 9N και 10N έχουν εξαιρετικά χαμηλή συγκέντρωση χρωστικών χρωστικών και επομένως πρέπει να αναμειχθούν με μια μικρή ποσότητα 8N για να επιτευχθεί η καλύτερη κάλυψη. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους τόνους της σειράς Ash (C), Golden (D), Copper (R), Golden-Copperish (DR), Mahogany (M) ή Flash Fashion (FF) και έχετε υψηλό ποσοστό στα γκρίζα μαλλιά, για καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να αναμείξετε το χρώμα που επιλέξατε (για παράδειγμα, 4R) με μια αντίστοιχη απόχρωση της σειράς Natural (σε αυτήν την περίπτωση το 4N). Κατά κανόνα, όσο υψηλότερο είναι το ποσοστό των γκρίζων μαλλιών, τόσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα του Ν στην ισοδύναμη απόχρωση που πρέπει να χρησιμοποιηθεί (δείτε τον πίνακα).

Herbatint gray hair tutorial

Παράδειγμα: εάν έχετε υψηλό ποσοστό γκρίζων μαλλιών (πάνω από 60%) και έχετε επιλέξει να χρησιμοποιήσετε 4R, συνιστούμε να αναμίξετε 40 (ml) 4N με 20 (ml) 4R και να ολοκληρώσετε προσθέτοντας 60 (ml) ενεργοποιητή για σωστή ισορροπία ανάμειξης μεταξύ χρώματος και ενεργοποιητή 1: 1. 

Να θυμάστε 

Για επαγγελματικά αποτελέσματα, σας προτείνουμε να χωρίσετε τα μαλλιά σας σε τέσσερα ίσα τμήματα, χωρίζοντάς τα ξανά στη μέση χρησιμοποιώντας μια χτένα:

Η πρώτη, κάθετα από το κέντρο της μετωπικής γραμμής των μαλλιών μέχρι το κέντρο της γραμμής των μαλλιών της πλάτης. Η δεύτερη, οριζόντια από πίσω από το ένα αυτί έως πίσω από το άλλο.

Σε περίπτωση που έχετε πολύ πυκνά μαλλιά, θα πρέπει να εφαρμόσετε το προϊόν σε λεπτές τρίχες για να εξασφαλίσετε ότι η βαφή φτάνει ομοιόμορφα σε όλα τα μαλλιά. Να ξεκινάτε πάντα από μπροστά.

Ξεκινήστε την εφαρμογή στις δύο μετωπικές περιοχές όπου συνήθως συγκεντρώνεται η μεγαλύτερη ποσότητα γκρίζων μαλλιών. Σε περίπτωση που έχετε πολύ πυκνά μαλλιά, απλώστε το προϊόν σε λεπτές τομές μαλλιών, ώστε η βαφή να φτάσει ομοιόμορφα σε όλα τα μαλλιά.

Για να καλύψετε τέλεια τα γκρίζα μαλλιά, «αποθέστε» το χρώμα αντί να το «βουρτσίσετε» σε περιοχές με μεγαλύτερη συγκέντρωση γκρίζων μαλλιών. Όσο μεγαλύτερη είναι η περιοχή που πρέπει να χρωματιστεί, τόσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα του προϊόντος που θα χρησιμοποιηθεί.

Πως να αναμείξετε τόνους  FF όταν υπάρχουν γκρίζα μαλλιά 

Όταν υπάρχει υψηλό ποσοστό γκρίζων μαλλιών, για καλύτερα αποτελέσματα συνιστούμε τη χρήση της απόχρωσης FF (Flash Fashion) σε συνδυασμό με έναν τόνο της σειράς N (Natural), διαφορετικά το χρώμα μπορεί να βγει πιο φωτεινό από το αναμενόμενο. Εάν επιλέξετε την απόχρωση FF3, συνδυάστε την με 5N. Εάν επιλέξετε οποιαδήποτε άλλη απόχρωση της σειράς FF, συνδυάστε την με 7N.

Η συσκευασία περιέχει

  • Την βαφή 60ml.
  • Το ενισχυτικό βαφής 60ml. 
  • Ένα φακελάκι με σαμπουάν.
  • Ένα φακελάκι με conditioner.
  • Ένα ζευγάρι γάντια.
  • Οδηγίες εφαρμογής της βαφής. 

Δείτε Επίσης

Τις υπόλοιπες βαφές μαλλιών

Την ιστοσελίδα του προϊόντος στην σελίδα της εταιρίας

Μορφή Προϊόντος

, ,

Brand

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Αν βάφετε για πρώτη φορά τα μαλλιά σας  – Αν δεν έχετε βάψει τα μαλλιά σας τους τελευταίους 3 μήνες ή περισσότερο.

1. Βάλτε μια πετσέτα πάνω από τους ώμους για την προστασία των ρούχων. Απλώστε κάποιο καλλυντικό λάδι κοντά στο στεφάνι των μαλλιών, ώστε να µη βάψετε το δέρμα σας. Αφαιρέστε τα κοσμήματα και φορέστε κατάλληλα γάντια μιας χρήσης.
2. Αναμίξετε την κρέμα βαφή µε το γαλάκτωμα ενεργοποίησης Herbatint Permanent Haircolor Gel 8R σε πλαστικό ή γυάλινο μπολ.
3. Ανακατέψτε µε το πινέλο μέχρι να γίνει ομοιόμορφο μίγμα. Η αναλογία μίξης θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται στο κουτί και εξαρτάται επίσης και από το μήκος των μαλλιών σας.
4. Προχωρήστε αμέσως στην εφαρμογή του μίγματος. Το προϊόν είναι αποτελεσματικό µόνο αν εφαρμοστεί αμέσως μετά την ανάμιξη του. Μην αποθηκεύετε το μίγμα μετά τη χρήση.
5. Εφαρμόστε το μίγμα σε στεγνά μαλλιά, ξεκινώντας από τις ρίζες προς τις άκρες, τµήµα-τµήµα, χρησιμοποιώντας την άκρη του πινέλου για να διαχωρίσετε τα μαλλιά. Εφαρμόστε ομοιόμορφα όλο το υπόλοιπο προϊόν σε ολόκληρο το τριχωτό της κεφαλής και κάντε απαλό μασάζ.
6. Αφήστε να δράσει για 40 λεπτά.
7. Μετά το τέλος του χρόνου αναμονής, κάντε ελαφρύ μασάζ στα μαλλιά.
Ξεπλύνετε καλά μέχρι το νερό να τρέχει καθαρό και λουστείτε µε το σαμπουάν που παρέχεται στη συσκευασία.
8. Εφαρμόστε την περιεχόμενη στη συσκευασία μαλακτική κρέμα σταθεροποίησης χρώματος Herbatint μαλακτική κρέμα.
Κάντε μασάζ προσεκτικά για να εξασφαλιστεί η σωστή απορρόφηση των συστατικών.
9. Αφήστε να δράσει για 1-2 λεπτά και ξεπλύνετε.

Επαναληπτική Χρήση – Όταν τα μαλλιά μακρύνουν και χρειαστεί να ξανά βάψετε τις ρίζες.

1. Ακολουθήστε τις οδηγίες από το βήμα 1 ως το βήμα 4.
2. Εφαρμόστε το μίγμα μόνο στις ρίζες χρησιμοποιώντας την άκρη του πινέλου για το διαχωρισμό των μαλλιών.
3. Αφήστε να δράσει μόνο στις ρίζες για 40 λεπτά.
4. Τελειώστε ακολουθώντας τις οδηγίες από το βήμα 7 έως 9.

Σε περίπτωση που τα γκρίζα μαλλιά είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά, αφήστε τη βαφή επιπλέον 5 λεπτά για πλήρη κάλυψη των γκρίζων.
Ακολουθείτε πάντα το συνιστώμενο χρόνο επεξεργασίας, για να αποφευχθεί πιο σκούρο ή ανοικτό αποτελέσματα στο χρώμα των μαλλιών.

Πριν την πρώτη χρήση οποιουδήποτε δερμοκαλλυντικού προϊόντος εφαρμόστε μια σταγόνα πίσω από το αυτί σας ή στην εσωτερική περιοχή του αγκώνα. Με αυτό τον τρόπο αν εκδηλώσετε αλλεργία στο προϊόν αυτή θα είναι περιορισμένης έκτασης και θα γίνει αμέσως αντιληπτή.