ΚΟΡΡΕΣ Korres Γαλάκτωμα Σώματος Θυμάρι και Μέλι 200ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069123214
8.90 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


…τη χρήση. Αυτά τα αποτελέσματα προέκυψαν από τεστ αυτο-αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκαν σε πάνελ 32 ατόμων ηλικίας 18-55 ετών. Τα γαλακτώματα της KORRES είναι δερματολογικά ελεγμένα και περιέχουν φυσικά συστατικά που…


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το Γαλάκτωμα Σώματος Μέλι Θυμάρι Ενυδατικό είναι ένα προϊόν που προσφέρει την τέλεια φροντίδα για την επιδερμίδα σας. Με μια εξαιρετικά ευχάριστη αίσθηση, αυτό το γαλάκτωμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει έντονη ενυδάτωση στο δέρμα σας, ενώ ταυτόχρονα το απολαμβάνετε με τον αισθησιακό συνδυασμό αρωμάτων μελιού και θυμαριού, που σας τυλίγει σε ένα μοναδικό αρωματικό πείραμα.

Το προϊόν είναι εμπλουτισμένο με φυσικά συστατικά, με το μέλι να είναι ο βασικός φορέας της ενυδατικής του δράσης. Το μέλι προσφέρει ενυδάτωση βαθιά στις στιβάδες του δέρματος, αφήνοντας το απαλό και λαμπερό. Σε συνδυασμό με το θυμάρι, το οποίο είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές και αντισηπτικές του ιδιότητες, το γαλάκτωμα προσφέρει μια πλούσια εμπειρία φροντίδας για το δέρμα σας. Πέρα από την ενυδάτωση, το προϊόν είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του δέρματος σας. Ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος σας, αυτό το γαλάκτωμα προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη, βοηθώντας σας να διατηρήσετε μια υγιή και απαλή επιδερμίδα. Επιπλέον, το προϊόν διαθέτει υψηλό ποσοστό φυσικής προέλευσης συστατικών, είναι συμβατό με τη φιλοσοφία της ανακύκλωσης και της φιλικότητας προς το περιβάλλον, και προσφέρει μια καθαρή φόρμουλα που αναζωογονεί το δέρμα σας με τον πιο φυσικό τρόπο. Επομένως, αυτό το γαλάκτωμα δεν είναι απλά ένα προϊόν φροντίδας, αλλά μια εμπειρία φροντίδας που προσφέρει ευεξία και φρεσκάδα σε καθημερινή βάση.

Σύμφωνα με έρευνες, το 9 στους 10 άτομα με ξηρή επιδερμίδα που δοκίμασαν το αφρόλουτρο ανέφεραν μια απαλότερη υφή και έντονη αίσθηση αναζωογονημένου δέρματος αμέσως μετά τη χρήση. Αυτά τα αποτελέσματα προέκυψαν από τεστ αυτο-αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκαν σε πάνελ 32 ατόμων ηλικίας 18-55 ετών.

Τα γαλακτώματα της KORRES είναι δερματολογικά ελεγμένα και περιέχουν φυσικά συστατικά που προσφέρουν οφέλη στο δέρμα. Η σειρά αυτή χαρακτηρίζεται από την αντιπροσωπευτική παρουσίαση των άνθη, των φρούτων και των φυτών μέσα από δημιουργικές λήψεις που αντικατοπτρίζουν την αγνότητα και τη δύναμη της φυσικής ομορφιάς. Σημαντικό να σημειώσουμε ότι οι συσκευασίες των προϊόντων της KORRES είναι 90% ανακυκλώσιμες.

Οι επιδερμικές δοκιμές έχουν αποδείξει ότι αυτό το αφρόλουτρο προσφέρει άμεσα βελούδινο δέρμα με υγιή όψη. Σύμφωνα με την αυτο-αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε με πάνελ 32 ατόμων ηλικίας 18-55 ετών, το 9 στους 10 άτομα με ξηρή επιδερμίδα που δοκίμασαν το αφρόλουτρο επιβεβαίωσαν μια απαλότερη υφή και μια έντονη αίσθηση αναζωογονημένου δέρματος αμέσως μετά τη χρήση.

Κύρια συστατικά

  1. Μέλι: Το μέλι είναι ένα εξαιρετικά ενυδατικό συστατικό που βοηθά στην πρόσθετη ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, αφήνοντάς το απαλό και ενυδατωμένο.
  2. Θυμάρι: Το θυμάρι είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές και αντισηπτικές του ιδιότητες. Συμβάλλει στην προστασία του δέρματος από εξωτερικούς παράγοντες και στη διατήρηση της υγείας του.

Αυτά τα δύο κυρία ενεργά συστατικά συνεργάζονται για να παρέχουν ενυδάτωση, θρέψη και προστασία στο δέρμα, καθιστώντας το γαλάκτωμα ιδανικό για τη φροντίδα του σώματός σας.

Λίστα συστατικών

AQUA/WATER/EAU, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, GLYCERIN, HYDROGENATED POLYDECENE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, DECYL COCOATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, DISTARCH PHOSPHATE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, LACTIC ACID, MAGNESIUM PCA, MANGANESE PCA, PANTHENOL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, SODIUM GLUCEPTATE, SODIUM PCA, ZINC PCA, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, PARFUM/FRAGRANCE.

Επεξήγηση της λίστας συστατικών

  1. AQUA/WATER/EAU: Πρόκειται για το νερό, το οποίο λειτουργεί ως διαλύτης και αρχική βάση για το προϊόν.
  2. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE: Είναι ένας ελαφρύς λιπαρός παράγοντας που λειτουργεί ως ενυδατικός παράγοντας, βοηθώντας το δέρμα να διατηρεί την υγρασία του.
  3. PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL: Το αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνες, προσφέροντας ενυδάτωση, θρέψη και μαλακτικές ιδιότητες στο δέρμα.
  4. GLYCERIN: Είναι ένα ενυδατικό παράγοντας που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος.
  5. HYDROGENATED POLYDECENE: Πρόκειται για ένα ενυδατικό παράγοντα που βελτιώνει την υφή του προϊόντος και διατηρεί την ενυδάτωση.
  6. GLYCERYL STEARATE CITRATE: Είναι ένας ενυδατικός παράγοντας και βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος.
  7. AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER: Πρόκειται για ένα πολυμερές παράγοντα που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της υφής και της σταθερότητας του προϊόντος.
  8. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER: Το βούτυρο καριτέ είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνες, προσφέροντας θρέψη, ενυδάτωση και προστασία στο δέρμα.
  9. ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER: Το εκχύλισμα φύλλων αλόης προσφέρει ενυδάτωση, καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες στο δέρμα.
  10. ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT: Το εκχύλισμα ρίζας αλθαίας έχει καταπραϋντικές και μαλακτικές ιδιότητες, βοηθώντας στη διατήρηση της υγείας του δέρματος.

Δείτε Επίσης

Την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος στη σελίδα του προμηθευτή 

Τα υπόλοιπα γαλακτώματα σώματος

Άρωμα - Γεύση

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

, , ,

Συστατικά

,

Brand

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Απλώστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένη επιδερμίδα κάνοντας πλούσιο αφρό.

Ξεβγάλτε με άφθονο νερό.