ΚΟΡΡΕΣ Korres Thyme Honey Αφρόλουτρο με Θυμάρι και Μέλι σε Gel 250ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069123115
8.50 3.74 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


…στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Αυτή η μοναδική φόρμουλα παρέχει άμεση ενυδάτωση και περιποίηση, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση. Τα αφρόλουτρα της KORRES είναι δερματολογικά ελεγμένα και…


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το Αφρόλουτρο Μέλι Θυμάρι της KORRES, 250 mL / 8.45 FL.OZ., αντιπροσωπεύει μια υψηλής ποιότητας φροντίδα του σώματος που εστιάζει στην αρμονική σύνθεση αρωμάτων και δραστικών συστατικών.

Το απολαυστικό άρωμα του μελιού, τυλιγμένο σε νότες θυμαριού και ανθέων, δημιουργεί μια αίσθηση αισθησιακής χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Αποτελείται από μια ειδική φόρμουλα, εμπλουτισμένη με το Ελληνικό τονωτικό εκχύλισμα Φασκόμηλου από το εργαστήριο εκχυλίσεων της KORRES, πρωτεΐνες Σιταριού και εκχύλισμα Αλόης. Η εν λόγω φόρμουλα αποκαθιστά την ισορροπία μεταξύ καθαρισμού και ενυδάτωσης, εξασφαλίζοντας παράλληλα την απαλή απομάκρυνση των ακαθαρσιών και τη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας. Αυτό το προϊόν είναι εξίσου κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Μετά από δερματολογικούς ελέγχους, το προϊόν διακρίνεται για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του. Η περιεκτικότητα του σε φυσικά συστατικά ανέρχεται στο 88,4%, αποδεικνύοντας τη δέσμευση της εταιρείας για ποιοτική, φυσική φροντίδα. Με σεβασμό προς το περιβάλλον, η συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη, ενσωματώνοντας τη φιλοσοφία της βιώσιμης ανάπτυξης. Επιπλέον, η KORRES παρέχει καθαρές φόρμουλες, επιβεβαιώνοντας την προσήλωσή της στην επιδίωξη της εξαιρετικής ποιότητας.

Σύμφωνα με έρευνες, το 9 στους 10 άτομα με ξηρή επιδερμίδα που δοκίμασαν το αφρόλουτρο ανέφεραν μια απαλότερη υφή και έντονη αίσθηση αναζωογονημένου δέρματος αμέσως μετά τη χρήση. Αυτά τα αποτελέσματα προέκυψαν από τεστ αυτο-αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκαν σε πάνελ 32 ατόμων ηλικίας 18-55 ετών.

Τα αφρόλουτρα της KORRES είναι δερματολογικά ελεγμένα και περιέχουν φυσικά συστατικά που προσφέρουν οφέλη στο δέρμα. Η σειρά αυτή χαρακτηρίζεται από την αντιπροσωπευτική παρουσίαση των άνθη, των φρούτων και των φυτών μέσα από δημιουργικές λήψεις που αντικατοπτρίζουν την αγνότητα και τη δύναμη της φυσικής ομορφιάς. Σημαντικό να σημειώσουμε ότι οι συσκευασίες των προϊόντων της KORRES είναι 90% ανακυκλώσιμες.

Οι επιδερμικές δοκιμές έχουν αποδείξει ότι αυτό το αφρόλουτρο προσφέρει άμεσα βελούδινο δέρμα με υγιή όψη. Σύμφωνα με την αυτο-αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε με πάνελ 32 ατόμων ηλικίας 18-55 ετών, το 9 στους 10 άτομα με ξηρή επιδερμίδα που δοκίμασαν το αφρόλουτρο επιβεβαίωσαν μια απαλότερη υφή και μια έντονη αίσθηση αναζωογονημένου δέρματος αμέσως μετά τη χρήση.

Κύρια συστατικά

Τα ενεργά συστατικά του μελιού και του θυμαριού προσφέρουν αναζωογόνηση, ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα, δίνοντας του μια πλούσια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Και τα δύο αυτά συστατικά έχουν ευεργετικές ιδιότητες που μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση της υγείας και της εμφάνισης του δέρματος.

Το μέλι είναι γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες και την ικανότητά του να προσδίδει φυσική λάμψη στο δέρμα. Είναι πλούσιο σε φυσικά σάκχαρα, αμινοξέα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση του φυσικού φραγμού του δέρματος, προστατεύοντας το από εξωτερικούς παράγοντες όπως τις ελεύθερες ρίζες και την αφυδάτωση. Επίσης, το μέλι έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην καταπράυνση ερεθισμένου δέρματος.

Το θυμάρι είναι γνωστό για τις αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Περιέχει φυτικές ενώσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και να προστατεύσουν το δέρμα από τις αρνητικές επιδράσεις του περιβάλλοντος. Επίσης, το θυμάρι έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στον καθαρισμό του δέρματος και στην πρόληψη της εμφάνισης ακνεϊκών προβλημάτων.

Η συνδυασμένη δράση του μελιού και του θυμαριού σε ένα αφρόλουτρο προσφέρει ένα ολοκληρωμένο καθαριστικό με σεβασμό για την επιδερμίδα αποτέλεσμα, που βελτιώνει την υγεία και την εμφάνιση του δέρματος, προσφέροντας ταυτόχρονα μια αίσθηση χαλάρωσης και ανανέωσης.

Λίστα Συστατικών 

AQUA/WATER/EAU, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, GLYCERIN, SODIUM METHYL OLEOYL TAURATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ALLANTOIN, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, CITRIC ACID, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, HYDROLYZED WHEAT GLUTEN, LACTIC ACID, LEVULINIC ACID, PHENYLPROPANOL, POLYQUATERNIUM-7, POLYQUATERNIUM-10, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM LEVULINATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CARAMEL, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LINALOOL, PARFUM/FRAGRANCE.

Επεξήγηση της λίστας συστατικών

  1. AQUA/WATER/EAU: Αυτό είναι το νερό που χρησιμοποιείται ως διαλύτης για τα υπόλοιπα συστατικά.
  2. COCAMIDOPROPYL BETAINE: Πρόκειται για ένα αφρώδες πρωτεΐνης σαπούνι που χρησιμοποιείται ως καθαριστικό και απαλλαγμένο από έντονη αφυδατική δράση.
  3. SODIUM COCOYL ISETHIONATE: Ένα άλλο καθαριστικό συστατικό που παράγει αφρό και βοηθά στον καθαρισμό του δέρματος.
  4. GLYCERIN: Η γλυκερίνη είναι υγρό που διατηρεί την υγρασία στο δέρμα και το κάνει απαλό.
  5. SODIUM METHYL OLEOYL TAURATE: Ένα απαλό καθαριστικό συστατικό που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος.
  6. ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER: Το εκχύλισμα φύλλων αλόης παρέχει ενυδάτωση και καταπραϋντική δράση στο δέρμα.
  7. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER: Ένας πολυμερής παράγοντας που χρησιμοποιείται για να πυκνώσει το προϊόν και να βελτιώσει την υφή του.
  8. ALLANTOIN: Ένα συστατικό που έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και βοηθά στην αναζωογόνηση του δέρματος.
  9. ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT: Εκχύλισμα ρίζας αλθαίας με μαλακτικές ιδιότητες που βοηθά στην καταπράυνση του δέρματος.
  10. CITRIC ACID: Οξύ που ρυθμίζει την οξύτητα του προϊόντος.
  11. DISODIUM COCOYL GLUTAMATE: Ένα αφρώδες καθαριστικό συστατικό.
  12. HYDROLYZED WHEAT GLUTEN: Ενυδατικό συστατικό που προέρχεται από το σιτάρι.
  13. LACTIC ACID: Ένα αλφα-υδροξυξυλικό οξύ που μπορεί να βελτιώσει την υφή του δέρματος.
  14. LEVULINIC ACID: Ένα φυσικό συστατικό που βελτιώνει τη σταθερότητα του προϊόντος.
  15. PHENYLPROPANOL: Ένα φυσικό συστατικό που χρησιμοποιείται ως συντηρητικό.
  16. POLYQUATERNIUM-7 και POLYQUATERNIUM-10: Αντιστατικά και προσθέτουν όγκο στον αφρό.
  17. SALVIA OFFICINALIS (SAGE) FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT: Εκχύλισμα από άνθη, φύλλα και βλαστούς δεντρολίβανου με αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
  18. SODIUM COCOYL GLUTAMATE: Ένα άλλο αφρώδες καθαριστικό συστατικό.
  19. SODIUM LEVULINATE και TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE: Φυσικά συντηρητικά.
  20. CARAMEL: Χρησιμοποιείται για την προσθήκη χρώματος στο προϊόν.
  21. BENZYL ALCOHOL: Ένα αλκοόλ που χρησιμοποιείται ως συντηρητικό.
  22. PHENOXYETHANOL: Ένα συνθετικό συντηρητικό.
  23. POTASSIUM SORBATE και SODIUM BENZOATE: Φυσικά συντηρητικά.
  24. LINALOOL: Ένα φυσικό αρωματικό συστατικό.
  25. PARFUM/FRAGRANCE: Φυσικά αρωματικά συστατικά που προσθέτουν άρωμα στο προϊόν.

Δείτε Επίσης

Την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος στη σελίδα του προμηθευτή 

Τα υπόλοιπά μας αφρόλουτρα

Άρωμα - Γεύση

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

, , ,

Συστατικά

,

Brand

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Απλώστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένη επιδερμίδα κάνοντας πλούσιο αφρό.

Ξεβγάλτε με άφθονο νερό.