ΚΟΡΡΕΣ Korres Olive Δενδρολίβανο Ενυδατική Κρέμα Σώματος 200ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069122989
5.67 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Γαλάκτωμα σώματος, πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, πηγή ενέργειας για την επιδερμίδα.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Οι πελάτες μας αγοράζουν μαζί

Ενυδατική κρέμα Olive Δενδρολίβανο 200ml της εταιρείας Korres

Η κρέμα σώματος με δενδρολίβανο από τον ελαιώνα της Κρήτης είναι ένα προϊόν που χαρίζει εξαιρετική ενυδάτωση στο δέρμα. Περιέχει παρθένο ελαιόλαδο, μια φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, καθώς και τονωτικό εκχύλισμα φύλλων ελιάς. Η κρέμα απορροφάται άμεσα από το δέρμα και διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.

Αυτό το προϊόν έχει δοκιμαστεί δερματολογικά και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Έχει ποσοστό φυσικής προέλευσης περιεχομένου 92,7% και το 100% των γυναικών που το δοκίμασαν ένιωσαν το δέρμα τους άμεσα ενυδατωμένο, απαλό και σφριγηλό από την πρώτη εφαρμογή, απολαμβάνοντας τη συνολικά υγιή όψη του. Αυτά τα αποτελέσματα προέκυψαν από ένα τεστ αυτο-αξιολόγησης στο οποίο συμμετείχαν 32 γυναίκες, ηλικίας 18-55 ετών. Επιπλέον, η συνέχιση της χρήσης του προϊόντος για έναν μήνα επέφερε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Η κρέμα σώματος με δενδρολίβανο από τον ελαιώνα της Κρήτης είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στο δέρμα σας την απαλότητα και την ενυδάτωση που χρειάζεται. Απολαύστε τα οφέλη της φυσικής περιποίησης και δώστε στην επιδερμίδα σας μια υγιή και λαμπερή όψη.

Λίγα λόγια για τα ενεργά συστατικά 

  1. Παρθένο Ελαιόλαδο: Το παρθένο ελαιόλαδο είναι ένα φυσικό προϊόν που προέρχεται από την πρώτη εκχύλιση των ελαιοκάρπων. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, προσφέροντας ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα. Επίσης, βοηθά στην απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.
  2. Εκχύλισμα Φύλλων Ελιάς: Το εκχύλισμα φύλλων ελιάς είναι γνωστό για τις τονωτικές του ιδιότητες. Περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και συμβάλλουν στην αντιγήρανση του. Επίσης, βοηθά στη βελτίωση της υφής και της υγιούς όψης του δέρματος.

Στο συνολό της η κρέμα προσφέρει

  1. Ενυδάτωση: Το παρθένο ελαιόλαδο και το εκχύλισμα φύλλων ελιάς παρέχουν έντονη ενυδάτωση στο δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και ενυδατωμένο. Αυτό βοηθά στην προστασία και τη διατήρηση της υγιής επιδερμίδας.
  2. Θρέψη: Το παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά προσφέρει απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία για το δέρμα, βοηθώντας το να διατηρείται υγιές και λαμπερό.
  3. Αντιοξειδωτική προστασία: Τα αντιοξειδωτικά συστατικά στο παρθένο ελαιόλαδο και το εκχύλισμα φύλλων ελιάς προστατεύουν το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, που είναι υπεύθυνες για την πρόκληση βλάβης και γήρανσης του δέρματος.

Λίστα Συστατικά

AQUA/WATER/EAU, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, HYDROGENATED POLYDECENE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, DECYL COCOATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, DISTARCH PHOSPHATE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, LACTIC ACID, MAGNESIUM PCA, MANGANESE PCA, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, OLEA EUROPAEA (OLIVE) LEAF EXTRACT, PANTHENOL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, SODIUM GLUCEPTATE, SODIUM PCA, ZINC PCA, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, PARFUM/FRAGRANCE.

Επεξήγηση Συστατικών

  1. AQUA/WATER/EAU: Αυτό αναφέρεται στο νερό, το οποίο είναι η βάση της κρέμας σώματος.
  2. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE: Πρόκειται για ένα ελαφρύ λιπαρό συστατικό που παράγεται από τα λάδια του καρπού καρύδας. Χρησιμοποιείται για την ενυδάτωση και την απαλότητα του δέρματος.
  3. GLYCERIN: Το γλυκερίνη είναι ένα υγρό που προέρχεται από φυτικά έλαια και χρησιμοποιείται για την ενυδάτωση του δέρματος. Βοηθά επίσης στην αποκατάσταση της επιδερμικής αποτελεσματικότητας και την εξισορρόπηση της υγρασίας του δέρματος.
  4. PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL: Είναι το γλυκό αμυγδαλέλαιο, το οποίο προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα.
  5. HYDROGENATED POLYDECENE: Αυτό το συστατικό είναι ένα λιπαρό οργανικό ενώσεων που χρησιμοποιείται για την απαλότητα και την ενυδάτωση του δέρματος.
  6. GLYCERYL STEARATE CITRATE: Αυτό το συστατικό είναι ένας ενυδατικός παράγοντας που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος και τη βελτίωση της υφής της κρέμας.
  7. AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER: Πρόκειται για ένα πολυμερές συστατικό που χρησιμοποιείται ως συστατικό σύσφιξης και σταθεροποίησης της κρέμας.
  8. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER: Το βούτυρο καριτέ (shea butter) προέρχεται από τον καρπό του δέντρου shea και παρέχει ενυδάτωση, θρέψη και προστασία στο δέρμα.
  9. DECYL COCOATE: Αυτό το συστατικό είναι ένας φυτικός ενυδατικός παράγοντας που προέρχεται από το έλαιο καρύδας. Χρησιμοποιείται για την απαλότητα και την ενυδάτωση του δέρματος.
  10. ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER: Πρόκειται για σκόνη από το χυμό των φύλλων αλόης, που έχει καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες για το δέρμα.
  11. ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT: Είναι ένα εκχύλισμα από τις ρίζες του φυτού Althaea officinalis (μάλβα), το οποίο έχει καταπραϋντικές ιδιότητες για το δέρμα.
  12. CAPRYLYL GLYCOL: Χρησιμοποιείται ως συντηρητικό και ενυδατικό παράγοντας.
  13. CITRIC ACIDΗ κιτρική οξύ είναι ένας αιθέριος οξύς που χρησιμοποιείται για να ρυθμίσει την οξύτητα της κρέμας σώματος και να τη διατηρήσει σε κατάλληλο επίπεδο pH.
  14. DISTARCH PHOSPHATE: Πρόκειται για ένα συστατικό που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία της υφής της κρέμας και την επίτευξη ενός μαλακού και κρεμώδους αποτελέσματος.
  15. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL: Το έλαιο σόγιας είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά. Χρησιμοποιείται για την ενυδάτωση και τη θρέψη του δέρματος.
  16. LACTIC ACID: Το γαλακτικό οξύ είναι ένα αιθέριο οξύ που χρησιμοποιείται για την απολέπιση και την αναζωογόνηση του δέρματος. Βοηθά επίσης στη βελτίωση της υφής και της όψης του δέρματος.
  17. MAGNESIUM PCA, MANGANESE PCA, ZINC PCA: Τα PCA (πυρρολιδινοκαρβοξυλικά άλατα) των μετάλλων χρησιμοποιούνται για τη ρύθμιση της επιδερμικής ισορροπίας και την υγεία του δέρματος.
  18. OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL: Το έλαιο ελιάς προσφέρει ενυδάτωση, θρέψη και αντιοξειδωτική προστασία στο δέρμα.
  19. OLEA EUROPAEA (OLIVE) LEAF EXTRACT: Είναι ένα εκχύλισμα από τα φύλλα της ελιάς που περιέχει αντιοξειδωτικά και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται για την προστασία και την αναζωογόνηση του δέρματος.
  20. PANTHENOL: Είναι η προβιταμίνη Β5, η οποία προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα, ενώ βοηθά στην επούλωση και την αναζωογόνηση των κυττάρων.
  21. ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT: Το εκχύλισμα από τα φύλλα δενδρολίβανου προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και αντιμικροβιακές ιδιότητες για το δέρμα.
  22. SODIUM GLUCEPTATE, SODIUM PCA, ZINC PCA: Αυτά τα συστατικά χρησιμοποιούνται για την ενυδάτωση, τη διατήρηση της υγρασίας και την επίτευξη της ισορροπίας του δέρματος.
  23. PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE: Πρόκειται για συντηρητικά που προστατεύουν την κρέμα από την ανάπτυξη μικροοργανισμών και την επιδείνωση.
  24. BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL: Αυτά είναι αρώματα που παρέχουν μια ευχάριστη μυρωδία στην κρέμα σώματος.

Δείτε Επίσης

Την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος στη σελίδα του προμηθευτή

Όλα μας τα γαλακτώματα σώματος

Brand

Μορφή Προϊόντος

, ,

Σκοπός Χρήσης

, , ,

Συστατικά

, , ,

Άρωμα - Γεύση

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Απλώστε στο σώμα μετά το μπάνιο με απαλές κυκλικές κινήσεις μασάζ μέχρι να απορροφηθεί. Επαναλάβετε όσο συχνά χρειάζεται.

Για εξωτερική χρήση μόνο.