Esperanza EKH010K Cotopaxi Επιτραπέζια Εστία Εμαγιέ Διπλή Μαύρη

Κωδικός προϊόντος: 5901299963746
19.90 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Άμεσα διαθέσιμο


Η διπλή εμαγιέ εστία Esperanza EKH010K έχει ισχύ 2000Watt. Καθαρίζεται εύκολα. Με περιστρεφόμενους διακόπτες και λυχνίες ένδειξης λειτουργίας για κάθε εστία


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Η διπλή εστία EKH010K της Esperanza έχει ισχύ 2000 Watt (έως 1000 σε κάθε εστία) ενώ αποθηκεύεται και καθαρίζεται εύκολα. Η εστία Esperanza είναι εμαγιέ, δηλαδή η κλασική εστία όπου διαθέτει τη θερμική αντίσταση από κάτω και η επιφάνεια γύρω της είναι από επίστρωση σμάλτου, η οποία προκύπτει από την εφαρμογή του σμάλτου (γυαλί) επάνω σε μέταλλο. Είναι κατάλληλη για χρήση με όλα τα είδη σκευών, ενώ η εμαγιέ επιφάνειά της είναι ανθεκτική στις υψηλές θερμοκρασίες και δεν καταστρέφεται από τη σταθερή έκθεση τους.

Ο χειρισμός για την επιλογή των επιθυμητών θερμοκρασιών και ρυθμίσεων γίνεται μέσω περιστροφικών διακοπτών, οι οποίοι λειτουργούν ανεξάρτητα μεταξύ τους και επιτρέπουν την ρύθμιση της ισχύος σε 5 διαφορετικά επίπεδα. Διαθέτει λυχνία ένδειξης λειτουργίας σε κάθε εστία για να μπορείτε να διαπιστωθεί πότε λειτουργεί και πότε όχι. Η διάμετρος εστίας μαγειρέματος είναι 15.5 cm Συνολικές διαστάσεις του προϊόντος 43 x 23.5 x 7 cm. Μήκος καλωδίου: 75 cm. Διαθέτει αυτόματη προστασία από υπερθέρμανση για την αποφυγή πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 2 ΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ

Δείτε Επίσης

Την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος στη σελίδα του προμηθευτή

 

Βάρος1 kg
Brand

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions